MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ymca, multumesc de sugestiile cu mancare.
Apropo de ce ai intrebat despre sala, eu beau apa in timp ce pedalez, nu galeti, intr-o ora de efort beau cam jumatate dintr-o sticla de 0.5, sau chiar mai putin. oricum nu e interzis.
Treaba cu proteina, nu cred ca e pentru noi, ci pentru cine vrea sa mareasca masa musculara pentru culturisti, adica, nu ca noua nu ne-ar fi benefic (muschiul mananca grasime). Eu una cand faceam miscare nu mancam inainte cu o ora, si dupa tot asa cam o ora. Oricum era destul de trista situatia ca efortul imi grabea metabolismul dar imi facea si o pofta nebuna de mancare, incat dupa ora aia recuperam cu varf si indesat. Oricum ideea este ca de la efort sustinut, muschiul lucreaza, se tonifiaza si creste in masa si fara sa consumi proteine inainte. Citeam povesti de genul mancat 40 de albuse de ou pe zi inainte de antrenament, de-a dreptul odios e pentru culturisti...

Ptiu ptiu sa nu ma deoki! Cuminte cum am fost azi n-am mai fost de nu stiu cand. Atata doar ca tot azi mi-am gasit sa ma las si de fumat si de vreo doua ore pot sa zic ca sunt deja in sevraj. Nu grav, dar oricum
Azi am mancat asa: cartoane cu lapte 0.1%, snitele de porc conforme suta la suta (ou cu cascaval - super bune!), o spuma de cioco, o portocala, un kiwi si probabil in incheiere o mancare de pui cu legume si curry din belsug.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Hello!
Va era dor de mine si de bolile mele???Eh,siguuuur ca da!De duminica m-am strambat,am facut o criza de sciatica,nici sa ma intorc in pat n-am putut,nu mai zic sa intru in cada sau sa ma ridic fara ajutor!Flamexinul nu m-a ajutat,mi-a dat ketonal forte de 3 ori pe zi3 zile,apoi cate 2 inca 3-4 zile,tre sa-mi fac radiografie si sa ma duc iarasi!V-ati saturat da?Si eu la felvreau sa fiu sanatoasa iarasi sa nu mai mai duc la dr pentru cate ceva in fiecare luna
De mancat,cand corect,cand porcarioare,de slabit,nu cred!
Felicitari celor care ati slabit!
azi am mancat ciorba de perisoare si escalop de porc si dimineata 2 kiwi

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crivio spune:

Buna seara fetelor
Sunt de acord cu orice fel de procent, tabel, porcusori sau floricele , numai sa vad undeva contabilizat ce am dat jos.
La mine GA= 78,8 please, please,please! E asa bine sa vad ca a coborat inca un pic. GT - 55.
S-au dus 13.2kg mai am 23,8..
Meniul din zilele de post ma cam pune in incurcatura.La serviciu trebuie sa mananc repede si numai cu telefonul in mana. Ma mai cheama cineva pana la receptie, ma mai cheama seful, mai rezolva ceva cu office-manager-ul, asa incat trebuie sa-mi iau chestii pe care sa le mananc repede. Cel mai usor imi este cu o cutiuta de pate vegetal si felii de Finn Crisp. Problema mea este ca nu stiu daca e asa conform. Dar trece si postul, vine vara si o sa fie mai usor.
Papa de azi :
MD. pate vegetal cu Finn Crisp
P. legume fierte(mazare, pastai, ardei, ceapa si conopida)
C. mi-a fost prea lene sa-mi fac ceva si am apelat tot la pate si Finn Crisp.
Sunt foarte bune sugestiile voastre de meniuri. Eu am cumparat una dintre cartile lui Monti de retete culinare, dar au foarte multe ingrediente complicate, sau pe care nu le gasesti, se bazeaza foarte mult pe fructe de mare (pe care eu nu pun gura) si pe peste(e post!!!).
andanii te rog sa nu uiti sa ma modifici cu greutatea , ca nu cred ca mai raportez curand ceva grame scazute. Deja ma doare capul, sunt balonata deci se apropie vijelios musafirii lunari.
Va pup! La cat mai multe kg ...scazute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Vali, nasol e cu sciatica. Eu am avut un singur episod grav de tot cand eram insarcinata in 7 luni si ceva. M-a apucat la servici si trei zile am stat in pat ca nu puteam calca pe piciorul stang. Si nici nu puteam lua antiinflamatoare, doar antialgice si si alea cu taraita. Asa ca un buchet de si sa te faci bine cat mai repede.

Nu stiu daca v-am zis de o reteta de post care mi-a dat-o Catalina la sectiunea de bucatarie de pe forum. Se fierbe linte verde, cand e aproape fiarta se adauga orez basmati, sare, iar la servire se pune deasupra in farfurie ceapa taiata marunt si calita intr-o lingura de ulei de masline cu un pic de boia si sare. E foarte buna si satioasa.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna dimineata!

Androix sarumana pt ideea cu snitele, phuu cum nu m-am gandit sa le fac cu ou si cascaval si zi-mi si mie cum e cu sevrajul ca deja am ajuns la un pachet pe zi , ma bate gandul sa le las , nu prea merge ca stau in birou cu o fumatoare, fumam nonstop, ar trebui sa ma mut din birou da nu ma incanta deloc ideea .

Valentina sanatate multa!

Eu am fost cuminte ieri, foarte cuminte, dar, aseara m-a apucat harnicia sa fac cozonaci si la 12 nopatea cine baga cozonac cald???? ete io!!

da azi mi-am propus sa fiu conforma, mi-am adus la pachet kefir (productie proprie) si paine monti plus ca am umplut frigiderul cu leurda sa imi faca salata, imi place mai mult decat salata verde .

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Alina, e foarte bine cu sevrajul. Nu e rau, ma asteptam sa-mi fie mai rau. Ma gandesc la tigari, acum de exemplu beau o cafea. Nu pot sa spun ca n-are gust fara o tigara. Deci nu e asa de rau. Si eu tot un pachet pe zi fumam. Ma batea gandul de mai multa vreme. Ieri am dat tarcoale pe la subiectul asta ne lasam de fumat am descarcat si frunzarit cartea lui allen carr, in sfarsit nefumator, si gata, am terminat tigarile si mi-am promis ca nu mai fumez. Acum deja ma consider nefumatoare si stiu ca nu exista "doar o tigara" pentru ca asta o s-o atraga pe urmatoarea si urmatoarea etc. M-am mai lasat in trecut de mai multe ori dar numai de 2 ori imi amintesc, au fost perioade mai lungi de 6 luni, o data chiar un an si ceva. De fiecare data m-am reapucat incepand doar cu o tigara de pofta Acum sper ca sunt destul de desteapta ca sa nu ma mai pacalesc asa singura. Asa ca nu e greu, incearca, daca vrei iti trimit cartea asta. Si poti chiar s-o cooptezi si pe colega. Un singur lucru mai zic, eu cheltuiam 200 de ron pe luna pe tigari. Sunt 2400 pe an si nu mai putin de 24000 ( 240 de milioane veki!!!) pe ultimii 10 ani. Asta pentru ca efectele nocive asupra sanatatii nu stiu si nu pot eu acum sa le contorizez atat de precis...
Gata ca poate v-am plictisit.

In schimb de la fumatul asta cam simt nevoia sa rontai. Ieri m-am abtinut eroic si m-am limitat doar la chestii permise. Bai, da nici mie nu mi-a venit sa cred. Am mancat mult e drept, dar conform. Sa speram ca imi trece repede pofta asta de mancare.

Mergi la inceput

Atat de absorbita de ce mi se intampla cu fumatul asta, boala grea, nici macar nu am spus ce vroiam sa zic.

Vale, mai imi pare rau ca in fiecare luna ai cate o "buba". Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Androix nu am nici o sansa sa imi conving colega, a declarat ca nu are nici o intentie sa se lase ,nici daca se face pachetul de tigari 200 de mii , asta ar presupune sa ma mut inr-un birou cu 2 colege trecute bine de prima tinerete (spre pensie asa), la menopauza: una moare de cald si nu are aer da drumu la conditionate de degeri vara, alta mananca zilnic usturoi si alte "mizeluri" de iti muta nasul cand intri in birou, e un birou intunecat si atmosfera ..... ele doua nu isi vorbesc.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Nasol, imi pare rau pentru colega ta, oricum merita incercat. Si eu ziceam ca-mi place sa fumez si n-o sa ma las indiferent cat or sa scumpeasca tigarile...
Si daca nu vrea sa se lase macar sa iti respecte dorinta si puterea ta de a face asta si sa nu mai fumeze in birou. Asta am urit si pe vreme cand fumam, nu suportam sa se fumeze in birou, intr-un spatiu inchis. Cel putin acum primavara si vara era mult mai distractiv fumoatul afara, in curte, era si prilej de pauze lungi si dese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

valentina, sciatica? offf, tare rau si dureros. eu am vrut sa zic de ketonal, ca eu ma inteleg extrem de bine cu el si l-am raspandit prin toata familia. sanatate multa
off topic:in perioada in care am avut mana rupta am mers la o sedinta cu un domn trecut de 60 ani, coleg de firma cu mine, dar din alta tara. si stateam unul langa altul, amandoi cu bluze mov (dimineata cand ne-am intalnit am vazut cat de trendy suntem amandoi), parca eram de la casa de copii. ne cunoastem de ceva vreme, si-mi marturisea discret ca dimineata la micul dejun si-a rupt un dinte. eu: hi hi hi. ca e in mijlocul unei lucrari dentare si ca i s-a intamplat nenorocirea si ca nu poate sa rada cum trebuie, si ca simte ca gata, incepe sa se dezintegreze; eu: ahhhh, pai stai ca si la 30 si ceva am aceasi senzatie, ca am fost racita toata iarna, dupa care a cedat de craciun rinichiul, dupa care criza de bila si totul a culminat cu ruperea de os. si cum stateam noi de vorba linistiti (incurcand probabil ceilalti participanti la sedinta) simt cum imi curge sange din nas...iar distractie pe noi...mi s-a dat repede un produs foarte dragut (cica i se spune ob pentru nas, ca se baga in nara si el se umfla). fetita mea cea mare, din cauza ca ne aude pe toti prin casa cu tot felul de boli are si ea fazele ei, cea mai tare fiind cand ne-a spus de craciun: ma doare stomacu-n gat!
concluzia mea personala: m-am inarmat cu rabdare si optimism, ma duc constiincioasa la doctor si respect indicatiile, incerc sa mananc cat mai sanatos, iau ceva vitamine si cu incredere ma voi reintegra la loc.

I'm a fitness guru

am luat o sticla de apa cu mine dar am muncit din greu si n-am avut cand sa o beau. dar am vazut ca toata lumea bea. am mancat o fripturica ieri la pranz, si dupa sala ananasul de care va vorbeam. am fost superconforma ieri. cred ca se citeste incantarea mea printre randuri....merg la sala...nu-mi vine nici mie sa cred...hi hi ha ha ho ho...cred ca voi mai scrie pe tema asta (sa nu va suparati pe mine dar sunt mult prea incantata). azi merg iar pentru ca in weekend sunt plecata.

androix, alinam si eu sunt fosta fumatoare. dar intr-adevar una din conditiile esentiale pentru a ma lasa de fumat a fost aceea de a evita locurile unde se fumeaza (in primele 2 luni n-am fost in vizite la prieteni care fumau, nu cluburi, baruri, restaurante).

cozonaci???? sunt monti?? la noi in casa nu cred ca se vor face cozonaci anul asta ceea ce mie-mi convine.

sa vorbesc si la obiect:

mic dejun + pranz: piept pui gratar cu salata verde cu lamaie
cina: ciorbita de vitel
inainte de culcare: ananas
pentru gustare am migdale crude, iaurt si cioco.

Mergi la inceput