MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 4
ymca spune:
am slabit 10kg...pacaleala de 1 aprilie![]()
ieri
MD: nimic ca am inceput o sedinta la 9.30 si mi-am ros unghiile pana la 13 cand am terminat-o
D: muschiulet de porc la cuptor cu legume (facut in sos de vin de soacra mea); sper sa fi fost monti; legumele au fost telina, pastarna, morcovi si cartofi; dar cartofii nu i-am mancat; si 3-4 ciupercute la cuptor facute de mine
C: ciorba de vita, acra, acra, acra cum imi place mie; mi-am mai stors juma de lamaie in ea cand mi-am incalzit-o
- abateri cioco milka cu capsuni (cateva tablete), 4-5 sticksuri furate de la copii
azi
MD + D: masline (am la mine juma de kg de masline mari si bune, semisarate);
C: ciorba de vita, acra, acra, acra
Inainte de culcare: ananas mare, bun si zemos. Eu il consum cu mare incredere dimineata pe stomacul gol sau seara, la cateva ore bune dupa cina. Stiu ca e un fruct foarte bun si multe diete de slabire se bazeaza pe el. Eu si cu strugurii am o relatie buna desi multa lume ii huleste - am citit la Bilic ca totusi sunt OK; si tot ea vorbeste si de bananele verzi. Deci eu merg in continuare si cu fructele astea. Nu in cantitati industriale, dar in fiecare zi consum un fruct.
Fetele care merg la sala, luminati-ma va rog cu ceva. Care mai sunt teoriile in urmatoarele domenii:
1. se bea apa in timpul efortului de la sala? acum 1000 de ani cand mergeam eu la aerobic, nu ne dadeau voie sa bem in timpul orei si nici juma de ora dupa; nu stiu de ce si pe vremea aia internetul nu era in voga ca sa studiez; acum ce se mai poarta?
2. parca era o regula sa mananc ceva proteina inainte de mersul la sala...cu cel putin 1 ora inainte...ca nu stiu cum lucreaza muschiul dupa aia.
Multumesc mult pentru raspunsuri.
androix, la capitolul mancare gatita la noi se fac mereu ciorbe de vitel, vita si supa de pui unde in loc de fidea punem zdrente de ou. Asta pentru felul 1 - eu sunt mare fan ciorbe si am grija mereu sa cumpar cubulete de vitel ca sa avem materie prima in casa
. Si pentru felul 2 cuptorul e de baza pentru mine si acolo mesteresc diverse chestii din carne de pui, porc sau peste cu legume. Eu nu mananc orez - pentru ca v-am tot intrebat de retete si cand mi-ati taiat elanul cu uleiul necesar gatirii celui sarbesc dar pe care n-am voie sa-l pun ca e abatere grava, am zis ca ma las mai bine cu totul de sportul asta. Si daca as sti sa fac as mai face la categoria mancaruri gatite: mazare cu pui, varza calita cu ceva carnita, fasole boabe sau fasole verde cu carne de pui. ce mai face soacra mea pentru fete, dar mie nu-mi place: conopida cu pui, spanac cu pui. si checul de pui de la mina - ala e foarte bun.
andanii spune:
gata tabelul fetelor
va place ????
ceva completari ??? 
deci de azi cuminti da? 
mobilizareaaaaa 

cristescu , elfo si puisorul am rotunjit la voi putin
cristescu 60.9 facut 61.0
elflo 85.3 facut 85.0
puisorul 56.20 facut 56.0
ma scuzati , dar mi-e mult mai usor cu cifra rotunda decat cu toate zecimalele dupa mine in toate calculele 
sanse la tine am pus 68 .... e bine???
astept critici ![]()
![]()
ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
ymca spune:
cel mai frumos tabel din lume!
verificat la mine si nu e nici o eroare!
in weekend eu iar plec in grecia si sper sa am bunul simt de a ma abtine de la mancat. e nasol ca dupa cursuri, care se termina pe la 8 seara, toata lumea face pregatiri de mers la restaurant, dupa care intr-un bar, etc. sper ca la mine sa castige somnul si de data asta si nu dorinta de socializare.
anca.b spune:
Andanii, frumos de tot tabelul! abia astept sa inlocuim zerourile de acolo cu kg minus. hai ca m-am ambitionat!
Ymca, ce fain de tine ca te plimbi prin toata europa!
te invidiez! si grecii au mincare conforma cu monti, chiar multe feluri...doar sa stai departe de dulciurile lor...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
elflo spune:
Si la mine e corect!
Intrebare: cind raportam? ramine ziua de luni ca zi de raportare?
Ymca: acum 10 ani cind am mers la o anume sala nu ne dadea voie sa bem apa nici in timpul si nici dupa gym timp de o ora.De vreo 3-4 ani merg la o alta sala unde am incredere foarte mare in kinetoterapeut( e o doamna din garda veche care are vreo 30 de ani experienta in spitalul de recuperare) si-mi spune ca e cea mai mare prostie sa nu te hidratezi atit in timpul cit si dupa gym. Ea zice ca trasnpiri, elimini apa si ai nevoie de aport pentru a transpira si a elimina toxinele in continuare.
Cit despre mincatul inainte de efort fizic ....cred ca in una din cartile lui monti am citit ceva..lasa-ma sa verific azi acasa si-ti scriu dupa aia ca sa nu spun prostii...
Voi ati auzit de super slim? Mi-a dat doctorita mea o folie cu 6 pastile sa incerc- ea a zis ca le ia si are incredere. Dupa vreo 3 zile in care le-am luat m-am lasat pentru ca nu m-am simtit bine...o stare de lesin, de lipsa de energie, gura uscata...beam foarte multa apa, dar cind luam paharul de la gura si gura era uscata instant...ce-i drept, nu am avut pofta de mincare...ceea ce la mine nu se intimpla decit daca dorm....![]()
Andanii..e bine ca ai rotunjit in minus pentru ca ma obligi ca pina la raportare sa fie macar 300 gr mai putin..
adinag spune:
Buna,
andanii, ce frumos tabelul! Si vad ca mi-ai facut loc special
. Sper ca nu va suparati pe mine. 
Eu dupa ce am mai scris ieri, am facut abatere maaaare, ca manca al meu niste porcarii si am trebuit sa gust si eu de vreo 10-15 ori (chipsuri din faina de porumb...
)
Singura "scuza" care nu are voie sa existe, este ca si eu astept rusii in cateva zile. Dar tot nu e voie!
Ei, lasa ca repar eu greseala...
Azi am mancat pana acuma dimineata niste branza cu rosii + o felie cascaval + o felie muschiulet. La pranz voi manca o mancare asiatica cu legume diferite si tofu, printre legume si morcovi, dar daca-i dezlegare...
Iar seara cat mai putin, vom vedea.
Ca vorbeati de mancare, eu nu pot manca decat maxim doua zile acelasi lucru, si asta rar. Al meu oricum arunca orice este mai vechi de doua zile (mancare gatita), cand ne-am cunosut arunca imediat tot ce ramanea dupa o masa, acum s-a mai dat pe brazda
.
Dar fac si eu la fel, legume la cupotr, la wok (ca azi), la piti ii dau cu orez, mie fara. SUpe, ciorbite, tacanite etc. De fapt mananc normal, numai ca fara orez sau cartofi.
Succes la fete!
anca.b spune:
salutare. am venit de la plimbare cu piciul...am facut vreo 4 km pe jos, impingind caruciorul, pt ca e noroi si nu l-am putut lasa pe jos. sint insa mult mai odihnita decit dupa joaca de ieri din parc...hihihi
acum ma duc sa maninc ceva de prinz, ca l-am culcat pe nazdravan. cred ca niste brinza de vaci cu pastrama de pui...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
la_cristescu spune:
Buna fetelor,
Eu am mancat azi:
-MD- o cafe cu lapte cu 0%
- gustare - o mana de migdale crude
- PR - supa de spanac cu parmezan si salata verde, rosii, branza si sos de iaurt cu marar
- C - smochine si ceai
In timpul saptamanii vad ca sunt ok, ca am multa treaba si uit de mancare, mai beau niste apa, mai trece timpul. Dar sambata si duminica e jale!
puisorul spune:
Andanii, frumos tabelul 

Azi am papat asa:
MD: omleta cu tofu si o felie de paine monti
P: supa crema de linte
C: ficatei prajiti cu conopida
Anca, si noi din cauza de noroi am ajuns doar prin mall azi si iarasi am stricat bani 
Nu stiu daca are vreo legatura dar cand raportam joi tot scaderi raportam, dar de cand cu raportul luni tot stationare. Ne intoarcem deci la joi
? Era doar o gluma ca sa ma consolez de stationarea din ultima luna.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
sanse spune:
| Citat: |
| sanse la tine am pus 68 .... e bine??? |
Poti sa mai pui linistita 800g

Ce... credeati ca am stat nemancata?
Am 68,8kg si VREAU 61 KG ,DA?!
Intri mai tarziu pentru meniu.Fug sa pap cina