MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
adinag spune:
Andreea, uite aici o reteta de hummus à la Montignac:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12652/Retete-Montignac-Hummus/
Ma faci sa rad cu lapsus-ul tau! ![]()
puisorul spune:
Ieri am inceput bine dar am terminat prost. De dimineata am mancat somon afumat cu tofu si o felie de paine monti, apoi am luat copilul din dotare si am plecat la Aiud la parinti. Si cum a fost ziua lui maica-mea am papat una felie tort cu ciocolata, doua bucati prajitura, doua snitele de pui neconforme si un pahar de lichior de ciocolata.
Dar azi dimineata surprize-surprize, cantarul meu tot stationar era. Asa ca monti sau nemonti tot acolo is
.
Acum am terminat omleta cu castravete, dar mai tarziu Dumnezeu cu mila. Sa vedem ce surprize imi mai rezerva mama
.
O zi frumoasa si conforma 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
andanii spune:

chiar pe pagina 2 ??????
pe unde umblati dragelor , ne-am mobilizat da ??? si ???? nu intra omul sa va ia pe sus si chiuliti ????? 

tocmai mi-au venit rusii , ma simt ca naiba gol , trebuia maine dimineata , mi-a venit mai repede cu o zi , nu stiu din ce cauza , am in masina geanta pentru mers la sala ... nu cred ca o sa fiu in stare sa merg in halul asta 

mi-e o ciuda de mor ... eu asa sunt .... cand ma mobilizez cu sala ma enervez si intru in depresii cand nu ajung sa-mi fac programul 
, da o sa ajung probabil luni sigur 

ieri am papat asa
finn crisp cu ceai
orez cu legume (ciuperci, ceapa, morcov ras)
rosii cu putin ulei de masline si condimente gen busuioc, oregano ... (eu am o combinatie cu de toate pe care o presar peste toto) cu paine
niste seminte de floarea soarelui si nuci (crude)
cam asta 

ma doare burtica 

iau acuma un tador poate ma calmez 

ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
anca.b spune:
neata.
ieri am avut si eu o zi cuminte. si se vede deja la cintar. sa vedem cum va fi luni...
azi am imceput cu o cafeluta. nu am apucat sa pap micul dejun. o sa o fac dupa ce il culc pe stefan...mi-am pregatit niste sunca de pui cu mozzarella.
la prinz cred ca imi fac o omleta, iar pt cina am un iaurt care expira azi si trebuie sa-l dau gata. cam atit...gustarile vor fi niste alune, migdale, fistic etc si niste cioco neagra.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
ymca spune:
ieri am mancat fix ce-am zis + sala. n-a fost aerobic, a fost fitness de data asta (cardio + picioare si la final iar o eliptica); trebuie in schimb sa ma organizez mai bine pentru ca sunt ca o oala sub presiune; calculasem ca mers sala + schimbat imi ia cam 1.5 ore; daca vreau sa ma bucur de sala, sauna, jacuzzi si sa plec de acolo dusata (nu cum plec eu transpirata, uda, grabita ca pleaca bona pana ajung eu acasa
)curata, uscata, vesela mi-ar trebui 3 ore minim. de unde sa le iau? tot fac calcule...ma gandeam ca tot ma trezesc la 6.30, as putea sa merg dimineata...dar dimineata e momentul meu cu fetele...ne mai pupam, mai stam prin pat, ne spalam, cat ne spalam cea mica isi baga mainile in WC
sa se spele si ea...adica parca nu-mi vine sa renunt la momentul asta frumos de dimineata.
stau bine cu psihicul...dar eu de obicei am rusii pe cap in acelasi timp cu andanii...si eu inca-i astept
.
azi plec la Salonic si ma intorc duminica seara. acolo n-am deloc conexiune asa ca ne auzim luni dimineata. (ai mei se duc toti la munte cat sunt eu plecata ca sa nu sufere fetele dupa mine; am vazut prognoza meteo si se pare ca vor avea parte de vreme buna
)
adinag, e bine ca e doar juma de kg, la mine rusii aduc cu ei 1-2 kg in plus si bonus o burta mare, umflata si tare; dupa primele doua zile ma are loc procesul de dezumflare.
anca, bravo pentru ziua cuminte de ieri si la cat mai multe zile; ma voi gandi la tine cand ma voi plimba in pauze pe faleza...te-a auzit cineva de-acasa cand ai strigat pe-aici ca ai chef de-o plecare?
androix, vad ca ai venit cu forte proaspete...succes la smotru si la humus
puisorul, sa-ti traiasca mama, la multi ani
...si sa te trateze cu meniuri cat mai monti
anca.b spune:
Ymca, drum bun! ... nu m-a auzit nimeni....
daca vreau sa mergem undeva trebuie sa caut eu, sa rezerv, sa pregetesc...tot-tot...si sa fiu si "GPS". al meu sot se urca la volan si zice: "pe unde mergem?"
dar macar o vacanta la marea noastra tot fac eu...nu ma las...asa mi-e de dor de plimbat pe faleza...mai ales ca o sa fiu o slabatura pina mergem in vacanta, nu?![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
elflo spune:
Eu nu am fost cuminte ieri, am papat 3 felii de pizza la serviciu! Imi era pofta si nu aveam nimic de papa la mine!
Am vazut ca nu s-a infuriat cintarul prea tare pe mine, dar in weekend o sa fie tare naspa ca e ziua sotului si macar o felie de tort tot am sa maninc!
Azi am baut doua cafele cu cofeina si multa apa pina acum, iar pentru prinz am ciupercute cu maioneza si finn crisp...diseara, Dumnezeu cu mila! Azi am sala si cind ma gindesc la cele 100 de abdomene, deja mi se inmoaie picioarele
.
ymca spune:
anca...eu mai am parte de ceva in plus dupa ce ma informez, pregatesc, aranjez, rezerv...sunt informata ca nu mai poate in perioada aia
si sa incerc sa aman pentru o alta data...telefoane cu scuze, cenusa in capul meu, plati facute aiurea...m-am cam lasat de sportul asta...
edit: confirm ca vei fi o slabatura in vara asta. ca noi toate de altfel
elflo, sa-ti fie de bine si la multi ani sotului tau!
numai sarbatoriti pe aici...e plina tara de berbeci![]()
sanse spune:
Buna dimineata fetelor 
Androix eu am cumparat cozonacelul din Selgros pentru ca mi-e lene sa fac.Sper ca este conform.
Reteta monti o ai www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12648/Retete-Montignac-Chec-aperitiv/" target="_blank">AICI
Sigur merge si www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21484/Guguloi/" target="_blank">ASTA
Cred ca o sa fac si eu
Va pup
.Revin 
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
adinag spune:
Buna dimineata,
Andreea, si pe mine ma doare burtica [:((]
ANca, felicitari pentru ziua conforma, si zic si eu, tot asa sa fie!
Ymca, bravo ca ai fost la sala! SI eu cred ca 1,5 ore e prea scurt timpul de mers la sala. Eu nu m-as incadra... De aia nici nu reusesc sa merg, imi este imposibil! Cati ani au fetele tale?
Plimbare placuta in week-end!
Eu am fost ieri tare stricta si cuminte, dar fiind cu pofte de la CM, la miezul noptii nu am mai rezistat si am mancat - lucruri permise, dar mult si timpul total nepotrivit... Rusine sa-mi fie!
Astept sa treaca rusii si sper ca nu vor fi ravagii chiar asa mari.
O zi buna!