MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

deci facem prezenta ... am lasat pe urmatoarele fete la actuale , sper ca nu am suparat pe nimeni , da oricand pun inapoi pe oricine , da nu are sens sa tot modific la tabel saptamanile la sfarsit si sa am mai multe pe lista

andanii
anca
androix
alinam
crivio
cristescu
dianarus
alflo
ele
olim
puisorul
sanse
silvy
ymca
vali
???????????????????
deci cine spune prezent in continuare din aceasta lista ????
cine ni se alatura ????
punem data de incepere noua ?????

hai ca azi v-am zapacit de cap , nu v-ati plictisit ?????

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Andanii sarumana pt poza, toanta nu se gandea ca asa trebuie sa scrie pe punga, eu pana acum nu am vazut in supermarket , da o sa fiu mai atenta de acum.

mi-a trecut prin cap o prostie da nu o zic sa nu ma luati in serios hehehe

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

PREZEEEEENT

Androix, nu imi vin in cap prea multe idei dar poti face: ciorba de perisoare, ciorba radauteana, supa crema de linte, spaghete integrale cu ciuperci, manacarica de pui cu naut, ciorba de fasole boabe cu ciolan, mancare de mazare cu ochiuri sau carnaciori, si mai revin.

Hummus se cheama pasta dar nu stiu daca se poate face si cu faina de naut.

Mamaaaa, au crescut preturile de numa. Am fost azi la o farmacie naturista si juma de kg de linte rosie e 16 RON, 250 gr. orez salbatic 31 RON . Azi trebuie sa imi inchei socotelile pe luna martie dar is convinsa ca jumatate din bani s-au dus pe mancare.

Andanii, eu vreau concurs nou si doar cu fetele active

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andanii, . eu propun data de incepere 1 aprilie...fara pacaleala! si e ok si cu clasamentul facut in functie de scaderea IMC. doar sa nu-ti fie prea mult de calculat.

targetul meu e sa tin doua luni cu cit mai putine abateri(eu am scapat si de posibila abatere majora - cozonacul de pasti....mama pleaca la tratament si nu are cine sa faca...). eu o sa fac pasca conforma, oua rosii, tort conform cu mascarpone, friptura de miel cu salata verde si drob...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

eu zic prezent cu 60.9 Kg. sunt de acord cu orice fel de clasament doriti. mi-am propus ca pana la Paste sa ajung la 59 de kg, sper sa reusesc... ca m-am oferit sa fac eu dulciurile pt intalnirea cu familia si e pacat sa nu gust si eu putin cozonac si pasca...

Andanii - bafta cu sala, eu ma duc frecvent deja. mai greu sa fost la inceput, pana m-am mobilizat. acum ma simt rau daca nu ma duc.

Androix - eu am fetita de doi ani care trebuie sa manance la pranz in fiecare zi ceva cumsecade, mai ales ca de doua saptamani nu mai merge la gradinita fiindca e racita. eu gatesc o supa/ ciorba deasa cu multe legume permise, multi, multi dovlecei pe care o servesc cu smantana si/sau branza telemea. la felul doi poti sa faci musaca cu vinete. tai vinetele felii subtiri si le oparesti dupa care le lasi la scurs. separat pregatesti carne tocata cu o ceapa data pe razatoarea mica, cu boia de ardei, rosii cubulete ( poti si la cutie dar cu atentie la ingrediente), ciupercute. separat freci 4 oua cu 500 g de smantana mai putin grasa. ungi un vas de iena cu ulei de masline, pui un strat de vinete, unul de carne, unul de smantana si tot asa pana termini compozitiile. la final poti sa pui un strat de mozzarela, cascaval, cas sau branza. bagi la cuptor 45 de min. reteta poti sa o faci si cu dovlecei, si pe aia nu trebuie sa ii mai oparesti. Noua ne ajunge o tava 3 zile.
Alte retete mai complicate nu prea am momentan. Mai poti sa faci niste pui la tava cu legume ( sunt unele chinezesti la punga absolut bestiale). Daca vrei de post devine foarte complicat.

Mergi la inceput

Anca b- VReau si eu reteta de pasca conforma si tort conform cu mascarpone!!! te roooooog !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

deci pun data de inceput 1 aprilie ????
si-o luam de la 0 ???
adica kg pierdute 0, procent 0, timp 0 ????
e ok ca si procent , da trebuie sa incepem de la 0 .... functie de tabelul mare sa facem clasamentul saptamanal cu floricele si purcei

va ganditi pana maine si-mi scrieti

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Eu repet: imi convine! mai ales ca am un porc de saptamana trecuta care ma incomodeaza..
Dar sunt fete care au slabit muuuulte kg si cred ca ele ar trebui sa spuna daca sunt dispuse sa renunte la tot acel efort.

Mergi la inceput

Andanii, mie imi convine!

Laura, n-am inca retetele...o sa le caut pe culinar. si daca nu gasesc inventez eu ceva rapid...in pricipiu fac aluaturile cu faina conforma (sau in cel mai rau caz cu faina integrala), inlocuiesc zaharul cu fructoza, de la oua pun numai albusul...din astea.
tortul il fac pe cel pufos si cremos de pe culinar.ro , fara pic de faina, doar cu cacao. in loc de brinza philadelphia o sa folosesc mascarpone, ca imi place mai mult.

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Laura, uite, asta e tortul: http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12831/Retete-Montignac-Tort-pufos-si-cremos/

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput