MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
crivio spune:
Buna dimineata fetelor
Dumnezeu s-o odihneasca pe Emma! Imi pare nespus de rau pentru ea si mama ei! E cumplit cand auzi despre moartea copiilor. Mie mi se face rau la auzul acestor vesti.
Intrasem pe pagina sa scriu de-ale noastre, dar sunt atat de trista si de bulversata incat nu ma mai simt in stare sa mai scriu altceva acum. Am sa intru mai tarziu dupa ce ma linistesc.
Va pup!
anca.b spune:
pun si eu un mesaj astazi, printre "picaturi" de smotru
meniul foarte sarac si incropit in graba, intre doua geamuri spalate:
md: humus cu wassa si cafea cu lapte
p: doua oua fierte tare si un pic de brinza feta
c: oi vedea cind ajung la maonetul respectiv...
am mai tras o cola zero si un patratel de cioco neagra.
PS: acum am terminat de spalat geamurile si perdelele...si a inceput ploaia...

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
aleahym spune:
Buna,fetelor imi cer iertare nu am avut timp sa va mai scriu dar cu apropierea sarbatorilor de pasi uffff cata treaba ,ieri am inceput cu gradina de flori si plantarea de pomi fructiferi,azi incercand sa scap de aglomeratia din supermarket de sarbatori am fost la cumparaturi si ,,groaza "nu am scapat
am ajuns acasa si acum o iau de coada la curatenie,noroc ca nu am multa mobila dar in schimb am niste geamuri imense..terasa..etc am apucat sa mananc o salata si putin pipt de pui la gratar insa nu am mai respectat orele dar vad ca am mai dat totusi 500g,putin insa asta e,de luni o iau de coada la servici si imi voi respecta orele de masa,dar fetelor sunt inspaimantata de venirea pastelui si de oua rosii,sunt inebunita dupa oua
dar sper sa ma abtin.D-zeu sa o odihneasca pe Emma,fiind nou venita nu stiu foarte multe despre ea ,dar acest lucru nu ma impiedica sa imi tresara inima atunci cand un ingeras se stinge,putere parintilor si condoleante familiei!Dumnezeu sa o odihneasca.
puisorul spune:
Anca, asta ma enerveaza si pe mine cand spal geamurile. La proxima ploaie arata de parca n-au fost sterse niciodata 
Aleahym, ma bucur ca ni te alaturi. Da , a inceput deja nebunia prin supermarketuri
. O sa merg si eu intr-o dimineata saptamana viitoare la Carrefour. Problema cea mai mare nu e cu ouale ci cu dulciurile.
Azi am mancat o omleta cu ridichi, la pranz ciorba de varza cu ciolan iar diseara am niste conopida dar inca nu m-am hotarat cum sa o fac.
Maine daca o sa fie vreme buna, mergem la padure si o sa ma straduiesc sa fiu conforma![]()
Un weekend frumos sa aveti 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
aleahym spune:
Apropo mi-am luat foarte multe fructe si legume asta deoarece vreau sa tin post toata saptamina si sper sa mai scap putin si de pacate si poate imi da o mana de ajutor DOAMNE-DOAMNE si scap si de ceva kg
.ce mai pot zice doamne ajuta si ,,la multi ani tuturor ,,florilor"

la_cristescu spune:
Buna fetelor,
Am intrat azi si am vazut ca micuta Emma a plecat. Dumnezeu sa aiba grija de ea. 
Androix spune:
Ymca, uite reteta de www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12723/Reteta-Montignac/" target="_blank">spuma de ciocolata Atentie, se face foarte usor si iese foarte buna dar: e grea fiind cu oua crude in intregime si da dependenta ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
adinag spune:
Fetelor, dau azi raportul, cum ziceam...
59,1kg!!! 

Si acum ma duc sa-mi fac de cap!!!
La toate fetele care sarbatoresc cu mine azi Pastele, Hristos a inviat!
andanii spune:
azi la ora 14 este inmormantarea Emmei .... va rog aprindeti o lumanare si rugati-va pentru licuriciul mititiel care acuma e ingeras 

am fost ieri la Aida .... nu pot sa va povestesc ce durere , ce suferinta ... m-am intors de acolo marcata si cu o alta viziune asupra vietii si modului in care trebuie sa ne-o traim 
sa ma scuze moderatorii ca sunt off topic .... da nu sunt in stare sa scriu altceva .... si trebuia sa spun fetelor mele despre kissu mic 

ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
valentinag spune:
Dana,nici nu-mi pot inchipuii....
Adina,felicitari!
Azi va inchipuiti ca n-am tinut corect nu?Am mancat 3,da da ati vazut bine,3 pastravi(nu foarte mari)la gratar cu mujdei si mamaliga si 2 guri de inghetata!![]()
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea