MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Vai, Andanii, ce tragedie! Dzeu s-o odihneasca pe Emma!

Adina, felicitari!!!

Vali, pastravii aia cu mujdei! si noi am papat azi peste cu legume la cuptor. m-am atins si eu de o feliutza de cartof, care s-a prins de fundul tavii. in rest am mincat conform, insa destul de mult, pt standardele mele:

md: wassa cu lapte
p: peste la cuptor cu legume
c: lapte cu biscuiti conformi, facuti de mine, dupa reteta lui Ani.

gustari, intre mese: un kiwi, o para, niste curmale, citeva alune si doua patratele de cioco neagra.

tare sint curioasa sa vad cum ma va afecta la cintar, ca azi dimineata arata multumitor.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Buna dimineata!
incep cu raportul pe saptamina asta: 79.7 kg, deci un minus de 1 kg. ieri dimineata a fost mai bine, dar ce sa fac daca am papat mult...

revin mai tirziu cu povesti si meniu. puuup.

ps: am corectat masuratoatrea, pt ca am mai trecut pe la toaleta si m-am recintarit dupa...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da fetele ... tragedie ... durere mai mare decat sa-ti piezi copilul nu cred ca exista
am fost la inmormantare ... multa durere, tristete , lacrimi , coroane si flori .... nu pot sa-mi revin

revin

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Si eu sunt foarte tulburata de povestea Emmei. Am vrut sa scriu ieri ceva aici, dar mi am inghitit cuvintele...ce sa zic, e crunt...

Revenind la d ale lui Monti, mi am propus sa am o saptamana linistita, cu mancare putina si incerc sa tin post, dc voi reusi, nu stiu, dar oricum sper ca sapt asta sa fie prima din lungul sir de sapt conforme. O sa stau pe langa voi sa capat mai multa motivatie.

Revin cu meniul.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Anca, felicitari .

Eu saptamana asta mai ca as merita un porcusor dar sper sa ma scutiti de data asta pentru ca eu chiar mananc conform, dar degeaba. Sunt si cu rusii pe vine si poate de-aia

Ieri am mancat asa:
MD: conopida la cuptor cu ou si smanatana dulce Dorna( e conforma combinatia?)
P: peste la gratar, o pulpa de pui la gratar, ridichi
C: cateva saratele
Gustare: seminte de bostan

Azi:
MD: fructe de mare cu usturoi, lamaie si ulei de masline
P: mancare de naut cu aripioare de pui
C: un fruct

O zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Buna dimineata fetele!
Fata de tabel am dat un kg jos- acum am 84.
De mincat...hm...nu prea maninc...ce apuc..au fost zile in care am mincat doar o farfurie de ciorba si multa cafea....stiu ca nu e bine, dar sint prea zbuciumata de problemele pe care le am....
Sa aveti o saptamina linistita cu sanatate si sa intimpinati Invierea Domnului cu lumina in suflet!
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

buna fetelor,

Intai cu raportul - 60.4 kg, din care mare parte rezultati in urma intoxicatiei alimentare de vineri.
Menu meu in we:
D - iaurt degresat cu painica, cafea cu lapte degresat
P - ciorba de stevie cu loboda, dovlecei si telina, si mult bors mancare cu branza proaspata, rasol alb cu mazare, fasole verde si morcovi si sos de hrean cu iaurt (eu cred ca am fost conform)C- capsune, migdale

AZI
D - cafea cu lapte 0% si un iaurt normal
G - un mar nasol uitat in birou de saptamana trecuta
P - salata verde cu ton, ou si mozzarela
C - rasol cu legume si hrean si ciorba de stevie si loboda, o nebunie!!

M-am gandit ce o sa gatesc de Paste si am ajuns a concluzia ca o sa o tin dintr-o abatere in alta, asa ca mai bine sa ma bucur de sarbatori. Si cum eu am cazut de serviciu cu dulciurile o sa fac asa: cozonaci, amandine de casa si cheesecake, care o sa tina loc de pasca. De restul se ocupa mama..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

YMCA - am uitat sa-ti zic ca am petrecut un we de vis in compania unor muci galbeni si grosi care mi-au torturat copilul zi si noapte. Deocamdata fara febra, dar a incut sa tuseasca, deci nu cred ca scapam.

Mergi la inceput

Ani,

Laura, santate multa bubulinei! si spor la bucatarit.

Elflo, felicitari!

Meniul de azi:
md - lapte cu biscuiti conformi (au iesit atit de buni si aspectuosi, ca al meu sotz m-a intrebat de unde i-am cumparat)
g - o mandarina si o cana de suc de portocale
p - "budinca" de lapte slab cu cacao si gelatina (in criza de timp si inspiratie am incropit chestia asta. sper sa iasa buna, acum e la rece)
g - cioco neagra si kiwi
c - ceai verde

hmmm...vad ca azi sint integral glucidic...as minca si ceva carnitza sau ou, dar mi-e sila...
poate miine...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

raportul de azi dimineata 75.8... o scadere de 1.2 kg

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput