MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
latrishia spune:
N am parasit barca....ce sa mai zic, grasa forever sau monti forever...parca am inceput sa ma mobilizez de aseara, psihic sunt mai bine si parca nici nevoie de mancare nu mai simt. Trebuia sa va citesc sa incep sa ma simt si eu mai bine, mereu m a ajutat sa stau pe aici si nu stiu de ce n o fac tot timpul pt ca altfel nu s in stare sa duc o viata sanatoasa.
O sa stau pe aproape de acum...promit!!!
Va pup si sunt tare happy ca nu m ati uitat.
Dani pt tabel, am 84kg, trist dar adevarat.
Lori&Luanna(5.11.2005)
puisorul spune:
Ymca,
fetele cu "nasul cel frumos curgator"( ce tare mi-a placut) sa scapati cat mai repede.
Anca, iti tin pumnii sa dormi bine la noapte pentru ziua de shmotruiala ce urmeaza
. Buna ideea cu humusul, tre sa pun si eu naut la inmuiat.
Bine ati venit si revenit, fetelor noi si mai putin noi. Haideti alaturi de noi Montignac rulz
.
Cred ca eu sunt cea mai lenesa din zona
. Curatenie nu fac decat cea obisnuita, pentru ca mi tare greu cu pitica suflandu-mi in ceafa. Am facut acum trei saptamani cand m-a ajutat si mama, asa ca acum zic pas. Oricum noi de sarbatori o sa mergem acasa la parintii mei unde e curatenie si papa bun
.
Voi, gospodinelor, v-ati incropit meniul de pasti? Acum sunt in cautare de o praji conforma, sigur va fi drob, friptura si poate un chec aperitiv. Ma mai gandesc, mai fur idei... ![]()
Sa va mai zic ca ieri am prestat paine monti dar sub forma de feliute Wassa. Compozitia a fost asa: doua cani tarate, 1/2 cana faina integrala grau, 1/2 cana faina integrala secara, o lingurita de sare, un cub de drojdie proaspata si o cana de apa. Toate astea amestecate si framantate vreo cinci minute, masa unsa cu putin ulei pe care se intinde o foaie subtirica, se taie patrate si puse in tava la cuptor pe hartie de copt. Este cea mai buna varianta de paine reusita. E buna si cea la masina de paine dar aia iese mai umeda si cledoasa la interior pe cand asta e 
Adina, Crivio, asa mustruluiti-ne ca meritam
. Adevarul-adevarat, pe care l-am mai trambitat pe aici, e ca eu nu pot rabda de foame. De aceea mi-a si placut Monti, ca e o dieta in care poti manca. Si a la long mi se pare tare greu sa mananci doar alimente cu Ig sub 35
.
Si eu tot mananc la pere de cateva zile. Am luat si capsuni dar erau cahhh. Ananasul l-am cam nimerit ultimele dati si ii place foarte tare si la Stefi, asa ca tot cumpar.
Azi, am inceput cu o foame nestavilita si cu o para, trei feliute de paine cu gem de coacaze conform si o cana de lapte degresat. Acum un sfert de ora, surpriza
cine nu mai putea de foame? Eu, care am mai ingurgitat niste cereale cu lapte. La pranz cred ca voi "gati" ciuperci la gratar, iar de cina ananasul de ieri pe care nu l-am mancat din cauza de pere.
O zi frumoasa si conforma 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
anca.b spune:
Am fost o ora pe afara. acum piciul doarme rupt. sper sa si manince ce va prinz, dupa atita alergat...are supa de salata verde cu pui. daca nu o manica el, o pap eu, ca e conforma...hihihi
Adina, multam de intrebare! sintem mai bine. adica a dormit pina la 8 dimineata, asa cum face el de obicei, si nu a facut nici febra. sper sa fi scapat.
Ymca, ma bucur ca sinteti pe drumul cel bun! si eu as minca pere, dar astea de aici de la aprozar zici ca sint de carton. nu au nici un gust...mai bine lipsa.
Asa patesc si eu la cosmetica...toata ies rosie si umflata si imi ramin urmele citeva zile...asa ca ma lipsesc...totusi cred ca ar fi bine sa ajung macar la un vopsit inainte de paste, desi nu cred...
Andanii, Adina si restul fetelor care sarbatoriti we asta, Pasti fericite si linistite sa aveti! si eu zic ca nu-i nici o problema daca raportati dumnica dimineata.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
anca.b spune:
Puisorul,
. si eu fac numai curatenia obisnuita. plus geamurile si faianta din bai. iti dai seama ca nu am cum face mai mult intr-o zi...eventual saptamina viitoare smotruiesc dulapurile din bucatarie si camara, ca acolo am asistent...
legat de mincarea de pasti, la mine va fi cit mai conform si cit mai putine feluri, ca sa nu existe tentatii: drob, friptura de miel cu salata verde, oua rosii (care ramin le fac pe urma umplute), tort conform, pasca cu aluat conform. si gata. cozonac si alte minuni nu fac, pt ca eu si ovi nu sintem fani, iar stefan e prea mic.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
la_cristescu spune:
Buna fetelor,
Ce mult imi place de voi! deja se simte miros de primavara si curat... s-a decretat shmotru general

Eu am tinut conform pana aseara cand am mancat niste capsune, cu migdale, nuci si caise uscate, amestecate ashea...
Am gasit niste chifle "Sabesti mancand" care au in compozitie asa: faina integrala de grau, faina de soia, proteine de soia, fibre, tarate de grau, drojdie, sare. E conforma? Am mancat doua dimineata cu un iaurt 0%.![]()
Revin mai tarziu cu menu de azi, din we si de Paste...
ymca spune:
Meniuri:
1. AZI
dimineata - nimic
pranz: paste integrale cu sos de rosii (si ceva piper)
gustare: mama abaterii - ciocolata!
cina: salata cu ton
dupa sala - 1-2 pere
2. WEEKEND
dimineata: omleta din 2-3 oua
pranz: piept pui la gratar cu salata verde (sambata) si ciuperci la cuptor (duminica)
gustare: cred ca popcorn de la mall, daca merg la film

cina: ananas
3. PASTE
- miel la cuptor cu mirodenii
- ciuperci la cuptor cu mirodenii
- scrumbie la cuptor cu lamaie
- salata verde cu ton si tone de lamaie
- o ciorbita de vitel
- nu mananc oua fierte, drob sau alte minunatii asa ca eu sar peste aperitiv si trec direct la categoria grea
- abatere: cozonac ca am inteles ca mamaie nu se va abtine si va presta 3 kg

Am uitat sa va spun...in GIMA de langa mine (sau cum s-o mai numi ca se rebranduiesc toate pe aici)au amenajat un colt enooooooooorm cu produse bio/ naturale/ ecologice si am stat aseara ca un copil in fata tortului preferat pe-acolo...am luat laptele de orez pentru alergica mea de-acasa, fii-mea era cu mine si a pus o ciocolata bio in cos anuntandu-ma: Mami, stii ce-am gasit? O minunatie de ciocolata! (ma rog, ea a spus o "minunasie de ciocoiata" ca asta e pronuntia actuala)...dar mami a trecut pe langa eticheta cu pretul si a decis ca 12.99 RON descalifica ciocolata de pe pozitia minunatie, asa ca a pus-o discret la loc, intr-un moment de neatentie. Dar aveau acolo multe cereale conforme, faina de toate tipurile...faina de orez la ce se foloseste???? stie cineva? orez integral? e bun la ceva? era negru...sau gri...aveau multe tipuri de paste integrale (nu numai spaghete dar si penne)...wassa si tot felul de alte minunatii. mi-a placut foarte mult coltul fermecat si de-abia astept sa-l studiez pe indelete.
anca.b spune:
Ymca si restul fetelor, voi cum va impacati cu ouale? eu nu stiu ce am dar in ultima vreme imi e rau de la ele...nu foarte tare, dar am stare de disconfort pronuntat dupa ce le maninc...si pe vremuri ma "scoteau din necaz" ca sa zic asa...indata bagam o omleta cu legume sau ochiuri cu brinza sau oua fierte si gata mincarica monti...
pt duminica ma gindesc si eu la niste peste la cuptor cu legume (asa se obisnuieste de Florii, nu?), mai ales ca ii place si lui fi-miu (care e tare fitzos la mincare in ultimele zile). sper sa apuc sa merg la cumparaturi inainte de prinz. daca nu, voi inlocui pestele cu pui (ca de asta am in congelator) si gata.
Ps: Ymca, ce fain ca ai aproape "naturistele"...spor la studiat si la cumparat.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
Androix spune:
Oooo ce activitate! Super, fetelor, s-o tinem tot asa! Mai ales ca azi m-am trezit putin mai optimista. Cred ca au trecut rusii si de-asta.
Am o intrebare pana sa reusesc sa va citesc din urma si sa vad ce-ati mai scris si eventual sa si raspund. Deci: vreau si eu o reteta de cozonac suta la suta monty! Mi-am propus sa-mi fac si drob monti, si garnitura la miel monty, si cozonac monty si fac si vestita salata poienitza dar astept din partea voastra sugestii cu ce sa inlocuiesc cartofii.
Mai bagati si voi idei ce gatiti de paste ca sa nu mai stam cu frica in san cum trecem peste, macar daca mancam mult sa mancam ce trebuie.
Va pup, ma apuc sa citesc ce-ati scris.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
andanii spune:
sunt putin offf topic dar sper sa ma ierte moderatorii
fetelor va rog frumos rugati-va pentru sufletul emmei, un suflet mic si chinuit ( daca nu cunoasteti subiectul e la mine la semnatura)
va multumesc 

adinag gymm ball ... nu e ffff greu , dar nici usor 

http://www.fatfreekitchen.com/exercise-ball.html uite aici niste exercitii , e un filmulet acolo spre sfarsit 
la cristescu par ok chiflele tale ![]()
anca nici eu nu fac nimic de sarbatorile astea , absolut nimic , mergem la masa la mama si la soacra .... si eu acasa daca fac mancarea de zi cu zi si-atat ... nimic in plus 
dulciurile sunt problema .... primeste copilu si trebe sa vad cum le impart mai repejor sa nu mai fiu tentata sa mananc 

latrishia nu pot sa cred , cum ai reusit sa ajungi la 84 ???? 

daca te prind ca nu raportezi zilnic vin cu batul dupa tine ... raport zilnic da ????
androix si dupa tine vin , daca nu scrii zilnic trimit martienii dupa tine .... gata cu plansul ... actiune ... nu mai vreau vorbarie 
puisorule si eu sunt cu perele ... nebunie mare , pacat ca-s cam scumpe , sunt bune si pentru constipatia mea ,ma ajuta mult 
ymca sa treaca muciosii repejos , sanatate .... cat depre bibele dupa tratamentul cosmetic si eu ma fac la fel , mai bine nu merg , plus ca ultima oara cred ca m-a strans mult prea tare de mi-au crapat vinisoare pe fata , pe langa nas .... asa visinii , micute , da ma streseaza ca nu erau si-acuma sunt ... nu cred ca se pricep fetele astea 
sanse .... degeaba plang eu dupa tine , vorba fetelor , da chiar asa ocupata sa nu poti intra deloc pe aici 

restul fetelor pupici si nu uitati ce v-am rugat la inceput 

ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Androix Oooo ce activitate! Super, fetelor, s-o tinem tot asa! Mai ales ca azi m-am trezit putin mai optimista. Cred ca au trecut rusii si de-asta. Am o intrebare pana sa reusesc sa va citesc din urma si sa vad ce-ati mai scris si eventual sa si raspund. Deci: vreau si eu o reteta de cozonac suta la suta monty! Mi-am propus sa-mi fac si drob monti, si garnitura la miel monty, si cozonac monty si fac si vestita salata poienitza dar astept din partea voastra sugestii cu ce sa inlocuiesc cartofii. Mai bagati si voi idei ce gatiti de paste ca sa nu mai stam cu frica in san cum trecem peste, macar daca mancam mult sa mancam ce trebuie. Va pup, ma apuc sa citesc ce-ati scris. www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele SPRING SALE!!! Andreea mama de Filip si Georgia |
tocmai scriam mesajul cand scriai tu ... ma ierti da ??
da oricum trebuie sa vin dupa tine ca sa scrii zilnic si mult

despre cozonaci si gateli nu pot sa te ajut ... nu fac nimic ... merg la parinti si acolo culeg ce-i conform

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"