MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

crivio stai linistita oricine poate sa-si spuna parerea
doamne fereste , cum sa ne suparam
da e adevarat , si eu am spus-o inttotdeauna ... cu cat mai strict cu atat mai bine , cand intervin abaterile stagnezi .... nici la mine nu functioneaza cand asociez paine cu grasime cat de mica ar fi ea ... sau cand mananc carne de porc , sau cioco fie ea si 70 % ... astea la mine merg pentru a stagna ... pentru a slabi trebuie sa fiu f stricta si fara abateri

felicitari pentru curatenie ... vii si la mine ??? eu nu m-am apucat sa fac curatenia de primavara , deocamdata am sortat hainele de vara si pantofii ...of si cat mai am

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanse

Fetelor sunt si eu pe aici ...dar nu am cu ce ma lauda...
Poate in vacanta sa fiu mai libera.
Ma ingrozeste pastele asta...eu ca de fiecare data i-mi propun sa fiu cuminte dar nu stiu ce-o sa fac

Daca intervin schimbari marete la cantarul meu va anunt negresit

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

cam rarut pe aici draga mea ... m-ai parasit de tot .... chiar asa de rar , la doua saptamani sa scrii

ANDANII

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Bun venit noilor fete!

Andanii, stiu ca se zice ca e voie acum ananas etc., dar ziceam doar din experienta mea de moda veche , cum zicea si crivio. SI cu pesmetul ala fie asa cum zici tu... imi zic si eu ca macar e integral, dar ma ustra tare constiinta. De aia am mancat cat mai multe azi, sa se termine mai repede

Crivio, la noi Pastele e in week-end-ul asta, nu tragi o fuga pe la mine?
Multe as avea de facut, si nu reusesc NIMIC . Toata ziua stau dupa copii, ca are vacnta de Paste fiica-mea si e si ea acasa. Cel mic vrea mereu afara in gradinuta, ceea e ar fi bine, dar nu-l pot lasa singur, inca nu avem gard si fuge . Apoi se joaca de-a urcam scarile in casa, le coboram... si nici la asta nu-l pot lasa singurel.

Colac peste pupaza are fiica-mea o prietena din vecini, care sta mai toata ziua pe la noi, nici nu-i vad parintii (am deja impresia ca-s bucurosi sa scape de ea?). SI deci am in grija 3 copii. Care alearga mereu afara, in groapa cu nisip din gradina, apoi plini cu nisip, ca nu se scutura calumea de pe ei, oricat isi dau ei silinta, in casa, urca scarile sus, apoi iarasi jos etc. Ce curatenie, ca eu sunt bucuroasa sa-mi gasesc drum printre jucarii?

Ah, am calcat si eu azi un cos imens de rufe, si mai am unul, dar si asta e greu, ca nu pot cu al mic pe langa mine, imposibil... Si mai sunt doua masini la uscat!

Nu stiu inca ce voi face de mancare de Paste, azi am vopsit oua cu fiica-mea, cu sclipici auriu si argintiu, ca asa vor printesele. Poate fac maine niste poze sa va arat! Cu ocazia asta am facut aiureala in toata bucataria, pe care tocmai o curatasem, ca va dati seama cum e cu un copil de 5 ani si unul de un an cand vopsesti oua

Gata, m-am intins, dar imi aduc aminte ca zicea cineva ca vrea mai multe povesti (ymca? unde esti?)

ah, azi am mancat dimineata niste muschiulet slab tare de vita cu ceva cascaval si rosii si ridichi, apoi chiftelute cu salata, si din nou chiftelute ... mi-era pofta, ce sa fac? si ceva mere intre mese

noapte buna!

Mergi la inceput

adinag.... da , da , vrem povesti cat mai multe

despre curatenie , nu stiu , cred ca nu mi-ar ajunge o saptamana

ieri dupa dovleceii gratar nu am mai papat decat niste seminte si o para (nu deodata) ... sper ca luni voi avea si eu de raportat ceva

revin

ANDANII

Mergi la inceput

Andanii, bravooo!!!

Eu am mancat azi la MD o omleta cu sunculita si cascaval, bunaaaa!!! Si am luat o singura gura de paine (alba), ca era proaspat facuta si mi-era pofta. Dar o gura mica, si de fapt era marginea aia crocanta

Fetelor, eu as vrea sa dau maine raportul, noi sarbatorim Pastele si eu imi propusesem sa slabesc pana de Paste pana la 59,9kg - nu stiu daca-mi iese, om vedea maine dimineata. Si luni nu-mi vine sa dau raportul, ca... stiti voi E ok???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!

azi am inceput cu niste wassa si humus (ce sa fac, am facut prea mult si acum ma chinui sa il termin, ca sotul a zis pas de data asta). plus o cafelutza cu mult lapte.

la prinz cred ca niste brinza fagaras cu sunca de porc (e slaba, asa ca nu o voi considera abatere).

pt cina o sa-mi cupar cava fruct, sa vad ce-mi face mai tare cu ochiul la plimbare. poate gasesc niste capsuni bune.
gustarile, ca de obicei, cioco neagra si niste alune. poate si un cola zero, printre ele.

va doresc o zi faina, cu cit mai purine abateri.

PS: miine am si eu zi de smotru...trimit copilul cu tati la plimbare si ma apuc...nici nu stiu din ce colt sa o fac...si trebuie sa termin totul intr-o singura zi, ca nu mai primesc alta...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

buna dimineata la toata lumea!

adinag, multumesc...asa da! ai scris pe gustul meu...mult, cu povesti, cu meniu, cu copii, cu toate condimentele care trebuie. daca ai atins azi cifra magica eu zic sa o raportezi ca nu se supara nimeni (si luni intri in silenzio stampa). adica ma gandesc ca e o greutate care te motiveaza si e bine sa o vezi trecuta aici, negru pe alb. felicitari pentru ouale de printesa si iti urez de pe acum Paste fericit si cu un numar limitat de abateri!

andanii, iti tin pumnii pentru raportarea de luni. azi e gym ball? la mine i-au dat alta denumire fitball workout dar e aceeasi Marie. ma duc la sala azi si sper sa ajung si in weekend.

latrishia, credeam ca ai parasit barca...bine ai revenit si la mai multe mesaje!

crivio superwoman...toata stima pentru activitatile proaspat incheiare, pentru cuibul curat si pentru meniul conform. sa intre cozonacul in casa cea curata

eu am ajuns la doctor cu cea mica pana la urma si este o rinoadenoita acuta...deci fara antibiotic ..la ce tratament aplicam eu s-au mai adaugat doar 2 tipuri de picaturi de pus in nas si suntem pe drumul cel bun. si picaturile le folosesc si la sora mai mare ca si ea are nasul plin si frumos curgator. deci asa defilam zilele astea.

ieri am fost la tratament cosmetic asa ca am o fata curata si plina de bube rosii...cu aceasta fata trebuie sa defilez urmatoarele 3-4 zile ca asa ma tin pe mine semnele dupa un tratament (bubele sunt semnele care-mi raman dupa ce scoate punctele negre; sunt ca niste pete mici si rosii). oricum, cred ca am descoperit o tipa buna ca mi-a lasat fata destul de OK. la ultima la care am fost, desi i-am explicat ca am un ten extrem de dificil m-a scos de acolo rosie, umflatasi nu m-am mai dus din cauza ei 3 ani la alt tratament!!!

anca, spor la curatenie si sa nu te obosesti prea tare ca sa te poti bucura de weekend. eu acum am pus para in topul fructelor; n-am mai gasit in ultima vreme ananas bun, de pomelo m-am lasat cand am avut mana rupta ca n-avea cine sa mi-l curete si capsunele astea mari nu ma prea inspira. asa ca acum trag de pere acasa si de fiare la sala

sanse, acum ca a venit vacanta, vei scrie si tu mai des....ca andanii plange mereu dupa tine

androix...despre ce spuma de ciocolata este vorba in propozitie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Andanii, bravooo!!!

Eu am mancat azi la MD o omleta cu sunculita si cascaval, bunaaaa!!! Si am luat o singura gura de paine (alba), ca era proaspat facuta si mi-era pofta. Dar o gura mica, si de fapt era marginea aia crocanta

Fetelor, eu as vrea sa dau maine raportul, noi sarbatorim Pastele si eu imi propusesem sa slabesc pana de Paste pana la 59,9kg - nu stiu daca-mi iese, om vedea maine dimineata. Si luni nu-mi vine sa dau raportul, ca... stiti voi E ok???

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

e ok cand doresti sa raportezi ... si eu ar trebui la fel , noi sarbatorim si saptamana asta pastele si saptamana viitoare... asa caaaaa e greu pentru mine ... vad eu cum rezist

ANDANII

Mergi la inceput

Ymca, multa sanatate la fetita, bine ca nu-i nimic grav!

Acuma m-ati facut curioasa: ce-i aia gym ball? O fi ceea ce la noi ii zice body work?

Andanii, si noi sarbatorim dublu Deci eu voi raporta greutatea de duminica dimineata, si saptamana viitoare la fel. Sa vedem cum voi trece prin astea.

Anca, voi cum mai stati cu sanatatea?

Mergi la inceput

Offf, eram sa uit de Valentina, cum te mai simti? Si nici eu nu am inteles asa exact ce regim ti s-a dat sa tii? Oricum, te cred ca ti s-a urat.

Si eu de ceva timp am impresia ca m-am babit rau de tot si ca tot mereu ma doare una alta

Scriu si eu acum mai mult, ca stau copiii pentru prima data de mult timp cuminti la groapa cu nisip si am laptopul cu mine afara, dar tare greu vad ceva la monitor

Mergi la inceput