MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
elflo spune:
Daca voi raportati scaderi sau stationari, eu am reusit sa mai pun si nu putin, ci 700 gr...

. O turma de porci va fi la mine..![]()
.Daca in weekend am reusit sa pun atit de mult pentru ca am mincat doua felii de tort (una simbata si una duminica), ma gindesc cu groaza ce o sa mi se intimple de Paste cind sint plecata in Franta si nu stiu cit de conform am sa maninc....Pina in mai cred ca va fi o lupta de dat jos kilogramele pe care le pun in doua, trei momente de "placere".
Mda...concluzie: toleranta foarte slaba la glucide...
Laura, nu renunta, te vei debloca..ai sa vezi...
alinam spune:
Neata!
Am reusit si eu sa fiu conforma o zi
, asera am mancat cam mult: finn crisp cu almete, niste migdale , da oricum e ceva fata de cum "ma stricasem".
Azi am la pachet kefir cu finn crisp. si mai vedem .... seara la mine e problema, ca la munca ma mai abtin.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
puisorul spune:
Buna dimineata frumoaselor 
Crivio, intri in contul meu, apoi profil personal, apoi in editeaza profil personal, in optiuni profil si ajungi la semnatura. Acolo scrii asa:
[url=adresa de ticker]cum se topesc kg[/url]. Unde am scris adresa de ticker dai copy-paste dupa adresa de la pagina pe care ti-ai facut tickerul si pui adresa intre ghilimele.. Sper ca ai inteles, daca nu iti mai explic odata 
Ieri am mancat la pranz cateva saratele home-made cu salata de vinete. De cina saratele cu iaurt degresat.
In dimineata asta mananc surimi cu cascaval si ridichi, la pranz fac spanac cu ochiuri iar la cina ananas.
O zi frumoasa si conforma 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
valentinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui la_cristescu [imi vine sa imi tai venele. |
Vezi sa nu fie in lung!

ce nebuna esti!Puisorule,imi pare rau,stiu cum e..din pacate!
Ieri am mancat niste muschi cu salata de castraveti,o eugenia
azi am inceput cu 2 mere deocamdata!
crivio felicitari!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
adinag spune:
Buna fetelor,
nu am reusit sa intru ieri. Nu am ce raporta, am stagnat (ieri aveam exact aceeasi greutate ca in tabel). Azi am avut chiar ceva mai mult, dar las asa, sper sa imi revin. De suparare ieri ca nu am dat nimic jos, am mancat prostii la MD: paine alba 
Cel mai bine este cand nu exista abateri, am vazut acum 3 ani si acum. Sper sa ma cumintesc!
cristescu, cum mananci tu? Oricum e mai greu de slabit cand nu ami ai mult de dat jos. Apoi, mergand la sala, s-ar putea sa transformi grasime in muschi, muschii sunt mai grei, deci in realitate sa slabesti la cm....
Azi dimineata am mancat branza de vaca amestecata cu de oaie cu castravete proaspat. Restul zilei inca nu stiu cum voi manca!
andanii spune:
modificat tabelul .....
slabut saptamana asta ....
avem doua premiante
locul I crivio cu un procent de 10.98%
locul II anca cu un procent de 10.83
felicitari fetele 

ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
la_cristescu spune:
Fetelor,
sa va spun cum mananc eu de aproape doua saptamani ca sa intelegeti disperarea:
- D - 1 iaurt de baut degresat - am scos painea de tot de la toate mesele - si o cafea cu lapte 0%
- P - carne ( vita, pulpe la gratar, ficatei inabusiti) - cu salata de varza, salata verde sau spanac( azi am mancat cu spanac) - le comand de la catering in timpul saptamanii si recunosc ca ma costa destul de mult cateodata, mai ales cand vreau vita
- G - migdale crude
- C- mere, smochine uscate si ceai sau, daca vreau proteic-lipidic, un iaurt sau branza fagaras sau oua fierte ( de prepelita fiindca astea sunt preferatele copilului) si mozzarella sau branza telemea cu ridichi, rosii, castraveti
Este adevarat ca iau gustarea pe la 19,00 in parc cu Eva si cina pe la 21-22,00 la TV dupa ce o culc. DAr efectiv nu am cum sa mananc la 18.00 fiindca ori sunt tot la birou, ori sunt in masina in drum spre casa. Iar acasa nu stiu cum sa ajung mai repede sa scot si copilul in parc.
Beau muuuulta apa si ma duc la sala luni, miercuri si vineri unde alerg la banda 2 km minim si mai fac exercitii la aparate vreo 45 min, dupa aia sauna umeda si acasa.
La sala ma duc din ianuarie, am inceput regimul la 65 kg. Acum am 61 si stagnez, nu prea mai am chef de regim (recunosc) dar nici nu ma lasa inima sa ma porcesc ca m-am chinuit atat... si m-am saturat si de sala fiindca nu am rezultat. Si ma cantaresc zilnic ca sa rasucesc cutitul in rana. 

Deci prin asta trec eu, ca sa intelegeti de ce stau cu lama pe vene, si pe lung si pe lat.
valentinag spune:
Cristescu mananci foarte bine,dar poate ar fi bine sa renunti la migdale si la smochine,incearca sa mananci mai multe fructe si mai baga si cate o ciorba o supa,o ceva!Parerea mea de parererista!![]()
Eu am mancat 2 felii de paine neagra cu pate de pranz si o jumatatea de castravete cu 2 rosii!Acum ma duc sa-mi curat niste ridichi si sa-mi incalzesc un snitel!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
adinag spune:
Laura, si eu zic ca mananci foarte bine, si acelasi sfat am ca si Valentina. Ce-as mai adauga, ai grija sa nu mananci prea putin, sa nu primeasca semnalele gresite corpul tau.
Noi am avut o zi nebuna (din nou
). Am pus in gradinuta noastra cutia cu nisip si au venit si doi copii din veini, m-au terminat. Nu mai este mult nisip acolo, ca majoritatea e pe langa, inclusiv in stomacele copiilor. Fiu-eu ma alearga mereu, fuge din gradina, inca nu avem pus gardul. Din neatentie se loveste mereu, arata de parca ar fi cascador, peste tot julit, cu cucuie, urme de sange... Offf, parca era mai usor sa am grija numai de un copil ![]()
anca.b spune:
neata!
eu m-am trezit azi la 5, din cauza de copil cu febra si plingacios. acum am reusit sa-i scad tempratura si sa-l culc, am papat mincarica de naut si am baut o cafea.
pt prinz am in plan o tocanita de ciuperci, iar pt cina un mar-doua, daca o sa gasesc bune de cumparat
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...