MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

raportez rusi si burta umflata. imi cer scuze dar nici nu m-am mai urcat pe cantar in conditiile astea, asa ca poate ma luati in calcul cu o stagnare.

adinag, da, voi purta niste negocieri pe acasa. fetele au 3 ani, respectiv 1an si 3 luni deci e de munca pe langa ele. maine ma duc din nou la sala, ca azi avem sarbatoare si petrecere in familie si nu pot lipsi.

nu are sens sa va spun meniul din weekend pentru ca a continut multiple abateri dar am sarit peste cina ca sa ma mentin constanta. de azi sunt si eu la regim strict pentru ca se apropie ziua mea si vreau sa am ce arata pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Felicitari Anca,cat mai multe in minus!
Tot nu am pe ce sa ma cantaresc,nu stiu cat am,dar cu siguranta nimic in minus
De mancat azi va zic diseara,ca sa nu mint,ca cine stie ce bag!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si eu raportez tot stationare .

Felicitari fetelor care au slabit

Vali, si ca sa vezi ce inseamna solidaritatea, azi dimineata m-am procopsit si eu cu o sciatica de toata frumusetea. Am luat deja un Flamexin si o fiola de algocalmin, dar e tot acolo durerea

Pana acum am mancat o omleta cu ridichi si ceapa verde. In continuare habar nu am pentru ca nu am nimic facut de mancare si nici chef sa fac ceva .

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetele nu m-am cantarit , da cu rusii pe cap nu aveam cum sa slabesc

de mancat .... conform se numeste
de miscat , sper sa ajung la sala azi

sunt in depresii .... asa de grasa ma vad , nu stiu ....

ieri am stat si la soare vreo 2 ore ... credeam c-o sa-mi revin

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crivio spune:

Buna ziua fetelor,
Anca felicitarile mele ! Tine-o tot asa!
Puisorule, in toti anii de scoala nu ne-a spus nici un profesor ca sciatica este contagioasa. Mai nou se pare ca se ia de pe forum. Aferim! Poate se molipsesc toate fetele! Am glumit. Iti doresc sanatate si moralul sus.
Si pe celelalte fete le felicit pentru perseverenta si rabdare. Avand in vedere ca sunt in perioade "dificile" nu e vina lor ca nu au reusit sa dea jos saptamana aceasta. Sunt convinsa ca pe viitor vor avea ce raporta.
Raportez : 77.7 kg.Dupa tabelul de la inceputul capitolului am -2.8kg . Daca as merge tot asa ar fi minunat. Si eu sper ca de ziua mea, in luna mai sa arat mai omeneste si sa incep sa incap in hainele pe care le-am pastrat din perioadele mele bune.
Astazi am papat asa:
MD : -
P : drob din ficatei de pasare cu carne tocata, salata si telemea
C : cred ca iaurt degresat
Va pup! Poate mai intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Iaca am intrat din nou. Vad ca nu a mai raportat nimeni. Pe unde umblati fetelor?
Pana la urma la cina am papat capsuni. Ce-i drept cam tarziu , adica pe la ora 9pm. Dar oricum nu ma culc pana pe la 12. Asa ca poate se iarta la cantar.
Pa! Acum chiar am plecat.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

eu raportez iar platou!
imi vine sa imi tai venele. sunt conforma de cel putin 8 zile si fac sport de 3 ( TREI) ori pe saptamana de m-am sastisit deja! si cantarul nu coboare sub 61!
sunt disperata. imi vine sa renunt

Mergi la inceput

Ia sa vedem noi daca imi reuseste si mie sa pun un titidker factory. asa de mult imi plac chestiile astea , dar nu stiu cum sa procedez.http://www.tickerfactory.com/weight-loss/whDw1HW/. Go planet!

Mergi la inceput

Am reusit ! Dar am facut o greseala de ortografie. Era ticker factory. Sorry!
puisorule , tu cum ai redenumit adresa de apare, "cum se topesc kg" si nu ca url?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!!!!

desteparea somnoroaselor!!!

ce zi frumoasa se arata si azi...abia astept sa iesim la plimbare (desi am febra musculara de la atita alergat dupa stefan, ceea ce nu e un lucur rau...inseamna ca fac miscare)

azi am inceput cu o brinza slaba de vaci (o cutie de 200 grame) si o cafelutza.
la prinz am peste cu legume
cina vedem noi, poate un fruct.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput