MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
andanii spune:
la cristescu te-ai masurat ???? cu siguranta ca in centimetrii ai pierdut considerabil desi kg sunt aceleasi ... crede-ma aceeasi chestie am patit-o si eu .... masoara-te si-ai sa te convingi , mergi la sala in continuare , stiu , stiu , e greu , si eu ma descurajez la fel ca si tine ... dar trebuie rabdare, la un moment dat , brusc, o sa vezi o scadere semnificativa pe cantar , e normal mergand la sala se formeaza muschii care sunt mai grei decat grasimea si atunci cand muschii se intaresc tu ai aceleasi kg dar nu mai esti asa pufoasa ... iar despre mancat mi se pare ca e cam putin si din aceasta cauza organismul sa refuze sa reactioneze
poate am fost putin incoerenta ,sunt foarte nervoasa, dar totusi am vrut sa-ti raspund , sper ca ai inteles ce-am vrut sa-ti spun.
ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b neata! eu m-am trezit azi la 5, din cauza de copil cu febra si plingacios. acum am reusit sa-i scad tempratura si sa-l culc, am papat mincarica de naut si am baut o cafea. pt prinz am in plan o tocanita de ciuperci, iar pt cina un mar-doua, daca o sa gasesc bune de cumparat Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii S-au dus 17kg...mai sint 10... |
of ancuta , sanatate multa micutului .... vremea asta e vinovata pentru toate racelile ce bantuie

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
valentinag spune:
Neata!
Castravetii,rosile si ridichile de ieri si-au spus cuvantul asupra stomacului meu,deci de azi am trecut iarasi pe covrigi si paine prajite!Mi-e sscirba deja de ele!
Dana,hai nu mai fi suparata!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ymca spune:
anca
, gand la gand...am 2 copii cu febra si nas curgator.
ieri am plecat de la birou tarziu; am decis sa ma duc direct acasa sa distrez copiii ceea ce am facut foarte bine pana la orele 20.30 cand au adormit.
m-am intins la o barfa cu soacra si la orele 22 am anuntat lumea ca eu plec la sala!!!
asadar am stat pe aparate + dus+ sauna+ spalat pe cap si uscat = la 24.01 fix eram in parcare plecam spre casa.
nu va spun ca am ajuns acasa si am apucat doar sa-mi las rucsacul pe hol, ca deja m-a luat sotul cu hai repede, hai repede...cea mica era treaza, mi-a sarit in brate bucuroasa si a vomat pe mine, tone de mancare si mucozitati. are nasul plin, noi il aspiram cat de bine se poate, dar restul cred ca a eliminat pe calea asta. am alaptat, a vomat din nou, s-a trezit si cealalta, a vrut desene animate si la 1.40 am culcat pe toata lumea; unii cu febra, altii cu fite. nu va spun ca n-am dormit toata noaptea si acum am o durere de cap enorma
. si ce fericita eram ca am gasit reteta potrivita pentru mers la sala![]()
ieri am mancat ciorba de vita, varza calita si clatite cu dulceata de visine
. si seara ananas mult si cam trecut.
azi am mancat niste paste integrale cu un sos de rosii, mai tarziu va fi salata de ton si ananas. la gustare voi manca pufuleti pentru ca mi-e pofta si stiu ca nu ma voi abtine.
lacristescu, si eu zic ca e doar o perioada de platou din care vei iesi in max 3-4 zile. totodata, e mancare putina...eu n-as rezista doar cu atat, mai ales ca ma culc f tarziu.
nu pot sa mai scriu nimic din cauza durerii si am mult de munca, si totul cu cifre

sanatate la toata lumea
anca.b spune:
am disparut pina la ora asta pt ca la 9.30 eram deja afara cu piticul urlator...pe care am reustit sa-l controlez in guritza cu ocazia asta...ii ies 4 masele deodata
. nu e de mirare ca e asa intors pe dos...
asa ca ne-am plimbat pina la 12, acum l-am culcat (nici nu a mincat nimic), eu am facut tocanitza de ciuperci pentru baieti (a iesit dementiala, pacat ca nu e monti, deci eu zic pas). pt mine am facut ciupercutze fripte cu brinza si un pic de smintina.
Andanii,
. sper sa treaca repede...
La cristescu, eu sint convinsa ca ai slabit din masa de grasime si ai pus muschi, ceea ce e foarte bine si din punct de vedere al sanatatii si al aspectului fizic.
Vali, sanatate multa! eu nu stiu ce sa zic cu stomacul tau. sincer si eu am probleme de la rosii si de la ridichi si le evit in 90% din timp. incerc si cu castravetii sa fac la fel, desi imi plac. nu cumpar decit in sezon sau, eventual primesc de la mama cind se fac in gradina. incearca sa maninci legumele gatite o vreme.
ps: am gasit la kaufland cioco neagra facuta special pt ei, cu zmeura, cu portocale...yammmy. mai era si cu pere, insa aia nu era conforma. si, pt ca e no name, e mult mai ieftina decit celelalte sortimente.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
anca.b spune:
Ymca, am scris deodata! sanatate multa fetelor! offff...si noi am avut parte de o tura de voma, de dimineata...sper sa treaca mai repede perioada asta, ca nu mai poooot....si sint singura cu el toata ziua, mama e la tratament, deci saptamina asta nici la scoala nu merg....
iti doresc sa te poti tine de programul de sala...eu n-as putea sa merg la ora aia...mi-ar pica ochii de somn...bravo tie!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
andanii spune:
da, o sa-mi treaca, sper in cateva zile
asa se-ntampla cand nu ai de lucru ... te implici sperand sa faci bine si cand colo-ti faci mai mult rau decat ai crezut ..... asta e 

vali sanatate multa, io nu stiu ce sa zic cu stomacul ala , da doctorul ce ti-a zis exact ???? ti-a dat regim doar cu paine prajita si covrigi ?
anca, ymca sanatate copiilor 

ymca la tine sala e non stop ? la mine se inchide la 22 
apropo de sala , sa vedeti ce-am patit , am fost luni la sala si nu am mers la fitnes ci la gym ball , m-am gandit ca ar trebui sa schimb, plus ca si instructoarea mi-a sugerat ca sa deblocam stagnarea ar fi bine sa socam putin organismul cu schimbari .... bunnnn .... greu dom'le , greu .... obisnuita cu fitnesul , pedalat ...etc .... si am acuma o febra musculara de abia ma misc, nici sa merg calumea nu sunt in stare 

azi merg la fitnes dar vineri merg dinou la gym ball ![]()
![]()
![]()
ANDANII 

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
anca.b spune:
Andanii,
. si felicitari pentru sala si tie! daca ai febra musculara inseamna ca e bine...ai lucrat muschii care pina acum au somat...
ce va invidiez ca puteti merge la sala...eu ma multumesc deocamdata cu alergatul prin parc dupa stefan si impunsul caruciorului la plimbarile lungi...as avea nevoie de cel putin 3 ore pt a merge la sala si din pacate nu le am...ovi e cu stefan doar dimineata si seara cite o ora...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
la_cristescu spune:
Fetelor,
Imi pare rau ca aveti copilashii bolnavi. Am avut si noi febra si muci pana saptamana trecuta - de fapt a fost o traheo -bronshita ca din cauza mucilor a dat in tuse, dar am trecut si de luni mergem iar la gradinita.
Va multumesc pentru incurajare si suport. O sa ma masor, desi nu m-am masurat inainte si nu am idee daca m-am subtiat sau nu, dar macar o sa am un punct de plecare. Cat despre smochine, le-am taiat de pe lista ca oricum s-au terminat si altele nu mai cumpar pana la Paste.
Andanii - sa stii ca o sa rup si eu ritmul si azi ma duc la bazin in loc de banda.
Ce mananc azi:
- MD- cafea cu lapte 0% si iaurt o%
- G - un mar rosu
- P - pulpe de pui la gratar si salata verde cu lamaie
- C - rosii mici si mozarella
andanii spune:
anca sa stii ca nu am trei ore la dispozitie pentru sala numai pentru mine .... deci la 19.00 plec de acasa cu bagajul pentru sala si copil ... la 19.10 ajung la sala unde-l las pe copil din mers la 19.20 sunt la sala la mine ... in 5 min ma schimb si la 19.30 deja pedalez .... 1 ora si 30 min imi fac treaba ... la 21.00 ies din sala , ma sterg , schimb si usc pe par si la 21.15 plec ... la 21.30 sunt dupa copil , il iau si merg acasa pe la 22.00 sunt acasa .... fac dush , ascult copilu la lectii si fac mancare ..... cam asta
deci imi ia total 3 ore cu tot cu dus copil , luat copil de la antrenamentele lui ![]()
nu ma deranjeaza sa ma spal acasa si nu acolo 

ANDANII