LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (236)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Liviu sparge nuci...Mufa, il ajuta...si la un moment dat, vad ca are botul tuguit, ce-o avea in gura?..ghici? o nuca intreaga, o sugea!!

Cu coaja????

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, ce ma bucur ca s-a si acomodat Iulia! Cred ca si tu te-ai mai linistit vazand-o linistita si fericita. Si cat de bine i-a prins ei ca doarme singurica in patut fara sa trebuiasca adormita si pacalita. Pai la Rebe e dezastru...

Liana, bravo pentru vesti bune de la nenea doctoru! Hai mah ca nu e mica, e taman bine, chiar mai grasuca ca Sufletica mea! Lasa , ca ele tin de-acum la silueta, vor sa fie trase prin inel!

Bubu, spor la mutat retete pe Bucatarasul nou! Abia astept sa-i vad haina noua!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nuca intreaga, nesparta! nu era foarte mare, si a intrat, m-am consolat cu ideea ca, teoretic, nu ar fi putut s-o inghita..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simt ca ma ia raceala, m-a durut mult capul azi si m-a luat cu frig. Mi-a fiert randunoiul o cana de vin cu scortisoara , a fost bun, dar acum iar mi-e frig. Offff, macar sa scape Rebe ca la Razvi e deja pe trecute...Ma bag la patut in pilota, va pup si o noapte usoara la randunici si puiuti de randunici.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

A, chiar, Teodora a Lianei...e fix ca Iulia si e drept ca nu o stiu pe viu dar din poze pare mult, mult mai bucalata. Nu prea inteleg eu...dar, mai fetelor, sunt fetite, asa si trebuie sa fie, cu silueta!
Sanatate multa,Clau! Sa stii, mai, ca e bine cu dormitul...erau acolo doi copii care nu puteau adormi decat leganati si statea supraveghetoarea intre patuturile lor si le zgaltaia pe amandoua, vai de capul ei! Lasa, vorba ta...se va face Rebe mare
Dealtfel cand am dus-o pe Iulia, primul lucru m-au intrebat daca doarme leganata si daca ii trebuie suzeta si cand am raspuns negativ s-a citit usurarea pe fata lor...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, ce ma bucur ca esti usurata, intr-un fel, ca a fost super prima zi! sa o tina tot asa! bravo Iulia!

Luny, vaaaiii...si Stef ce crezi ca facea? se juca cu un ceas de jucarie, al lui Vlad si a reusit sa scoata capacul si sugea bateria de ceas , pe-asta sigur putea s-o inghita

Clau, sanatate multa, sa nu te ia raceala!

O data si o data o sa terminam cu retetele sunt multe is merge cam greu...si bagam si noi cand avem timp...dar o sa fie super de super

Moamaaa, pizza a fost de senzatie!!
Luny, eu am un pahar gradat si cu ala masor...cozonacul trebuie sa-l faci!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

si eu am pahar gradat ca Oana!Luny,l-am luat de la Selgros

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

clau si sper ca in noaptea asta sa nu mai fie rebe frichinita...si eu am avut azi o durere de cap naspa..nu stiu de la ce cred ca vreamea e de vine...

lianam ma bucur ca teo e bine...inca nu am vazut pozele sunt restanta...

bubu spor la treaba
mufarina off masele astea ...

iulia cumintica cu dulapior roz

merg sa vizionez si eu pozele restante si sper sa revin la ciripeala...daca nu se trezeste /frichineste mogaldeata

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ma bucur ca v-a placut dansatoarea mea.. nu stiu frate de unde le prinde cu miscarea.. cred ca imita si ea ce vede prin videoclipurile alea.. si da Mimo am obs ca danseaza numai la refren .. are ritmul in sange.. si fii sigura ca ii pap si bulanashele si poponeata zi de zi..

Liana ce imi plac obrajorii aia.. ce-as mai rontai la ei .. ati avut un tort interesant..
Bubu abia astept si eu sa vad haina noua..
Naty aici gasesti blugi cu tot felul de talii.. macar nu mai sufar ca nu gasesc pe lungime si bluze si pantaloni si papuci..
chiar ce fain ca Iulia doarme ne-pacalita!

se pare ca Andra vrea sa renunte la un somn.. nu a vrut sa faca nani dimineata... acum sa vad cand vrea.. si cu masa nu mai stiu cum sa ii dau acum ca nu s-a omorat cu mancatul.. mamicile cu bb cu un somnic voi cum aveti programul?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

lianam f frumos montajul.f frumoase pozele...am vazut un tortulet frumos si o sarbatorita cu rochita rosie...

mihutza ma topesc cand o vad pe andra cum danseaza ...e scumpa foc...cum misca din fundulet ,picioruse ...tot

si cam asta cred ca am avut de recuperat...sper sa nu fi sarit pe cineva...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput