LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (236)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Ma bucur ca v-a placut dansatoarea mea.. nu stiu frate de unde le prinde cu miscarea.. cred ca imita si ea ce vede prin videoclipurile alea.. si da Mimo am obs ca danseaza numai la refren .. are ritmul in sange.. si fii sigura ca ii pap si bulanashele si poponeata zi de zi..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mai fata, ma lasi ??? I-am aratat-o si lui Mimu Ne declaram fani
Vladutz nu mai are decat un somnic pe zi de prin noiembrie...dar cu mancarea e complicat...inca bea lapte mult , nu adoarme fara biberon si inca ma chinui sa-i gasesc loc in zi pentru toate mesele...deci, alandala

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si am mai ras de Mufa cu nuca lui, de m-am parapadit
Si ma bucur ca bucatarasul imbraca haina noua , DESIII....as vrea sa nu-l mai vizitez niciodata
Nicoleta...acum pot sa zic, ca aproape a trecut ziua...am furat-o de 1 Aprilie
Acm chiar ma culc, ca nu mai pot Noapte buna !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, mie imi plac blugii si pantalonii numai cu talie joasa , sub buric, altfel nu pot!!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bubu si mie imi plac astia cu talie joasa.. chiar recent mi-am luat o pereche.. si am incercat de curiozitate o pereche cu talie inalta.. mama ce urat stateau pe mine.. depinde de preferinte si de corpul fiecaruia..

Mimo si Mimu multumim! pot sa va dau un in numele Andrei?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Dlor DR, poate ma lamuriti si pe mine, la ce anume se refera 'varsta cognitiva' si cum dezvoltam/ajutam dezvoltarea cognitiva la copii?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Doamne, mai fetelor, noi ne prapadim de ras cu Stef! toata ziua boscorodeste si mai nou, azi toata ziua a zis "caca" Ma si gandeam la Adriuta cum se distra cu Adrian
Incarc acum niste filmulete sa-l vedeti, lesin de ras nu alta

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

La multi ani, Teodora! Dumnezeu sa fie cu tine in toate zilele vietii tale si sa-ti dea sanatate, o viata frumoasa si sa te ocroteasca mereu. Sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Stela, sa-ti traiasca minunea! Am vazut filmuletul de la nasterea Teodorei si tare m-a emotionat. Imi imaginez ce simti tu cand il vezi...

Vio & Sean
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365

Mergi la inceput
Mergi la inceput

http://www.onetruemedia.com/shared?p=8680b4de22e47ad1565cf6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Sa va destindeti la cafea

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Salutare, randunici!
Am vazut montaje si pozite superbe cu printese frumoase si duuulci! Sa va traiasca, mamici!
Am intrat sa dam raportul: n-am facut nimic la doctor ca la Medlife n-au aparatura pentru bebici asa mici, mi-a sugerat dr. sa merg la cabinetul dr. Ciubotaru. Ma uitasem si eu pe net si-l vazusem, dar necunoscand, n-am stiut daca-i bun. Asa ca vom merge saptamana viitoare la Ciubotaru sa vedem ce si cum.
Ma bucur ca v-a placut Andreiuta si toaleta ei, am vrut sa fie ceva cu care s-o pot imbraca si dupa aceea, nu doar la party.
Mi-a placut rochita Teei de Liana si tortuletul.

Fetelor, de unde ati luat voi tortuletele?

LA MULTI ANI ANDREI DE RAMO SI DARIA DE ADRIANADANA! SA FITI SANATOSI, FERICITI, NOROCOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput