LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (236)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

l-am culcat la loc,cred ca de la dintisorul aparut face asa,e frichinit...m-am uitat si s-a spart gingiutza...

olga multa sanatate si ia medicamente ca altfel nu trece,ceaiuri multe si lamaie

mihutza inca nu am vazut filmuletele ...

florio

si pe mine ma enerveaza talia joasa...eu inca nu am gasit blugi cu talie normala...mai caut...de fapt de cand am nascut ma tot chinui sa gasesc blugi care sa-mi vina si nu reusesc...intra pana aproape de fund si mai sus nici gand...

simo doamne ajuta sa se faca bine...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fata, fata, care-ai latit pagina??

Maai, mi-au placut enorm montajele cu Tero mica, tiza mea si pozele de la turta, super rochitele si protagonistii

Andruta e o dulceata, o pap si pe ea toata!

De Tero a Stelutei, nu mai stiu daca am zis, dar foarte frumoase montajele!!

Naty, ma bucur ca e bine fata acolo, asteptam impresii cand o aduci acasa!

Simo, ce bine ca e ok Sam, cat de cat! e bun aparatul de aerosoli la casa omului si eu ma bucur mult ca l-am luat. Si o sa ma dotez si cu substante, sa fie

Ma duc la Stefu meu ca n-are chef de somn si plange prin patut...
Dupa-amiaza am comanda de pizza cu ton, dar am uitat sa cumpar cascaval

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, mersi de explicatie... atunci cipilica rulz!. Ca si mie imi place aia tare mult, i-am luat-o de la Obaibi in toamna si acum vreau sa mai dau o tura dupa cipilici de primavara! Offff, n-am mai iesit afara ca tocmai mi-am dat seama ca i-am spalat gecuta si nu este inca uscata, parca acum nu mai era chiar de pulovaras ca ieri. Si uite-asa stam noi in casa si ne fandosim nevoie mare!

Rami, si Rebe a dormit foarte prost noaptea trecuta, pana la 2 intruna s-a frichinit de eram capie sau capiata! Cred ca tot dintusii sunt de vina! Insa acum la pranz mi-a facut o super surpriza si a dormit mai bine de 2 ore!

Bubule,

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost si eu la analize, apoi in Carol...mirosea a munte, un aer curat, flori si copaci infloriti, o minunatie, tare mi-a placut!
Am vazut aniversarea Teodorei de Liana, e atat de dragalasa! super tortul, rochitele, mamica, bravos, mi-ati placut!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

va multumim pentru aprecieri ... gata si infanrix-ul...peste o luna ror....a fost cumintica; a plangacit un pic si gata, i-a dat apoi doctorului manuta sa i-o pupe de vreo 3 ori ...suntem micute si slabute (ghiciti care din noi e slabuta ?) ... 75 de cm si 8900 grame; una peste alta doctorul zice ca arata foarte bine, e frumos proportionata...s-a inchis si fontanela....gingiile sunt inflamate rau peste tot (canini, masele...)...cam asta rezumat de la nenea doctoru

aaaa, si am uitat sa spun ca de pe tavita a ales pixul, cardul bancar, cartea, cheile de la masina ....

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, pup si eu . Nici noi nu am iesit afara din cauza de muci, tuse, vant si ploaie Acum vad ca a iesit soarele

Liana, pup si eu o manuta scumpicica! nu e mai micuta, e bine, e domnisoara

Ai mei dorm si acum...blatul de pizza mai are nitel si e gata. Cred ca o sa se trezesca de la miros

Eu bag de zor retete...Bucatarasul va avea o hainuta noua, dar nu stiu cand e gata...nu s epot baga retetele automat, asa ca trebuie luate si copy/paste toate . Abia astept sa intre Bucatarasul cel nou

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Mufa azi a sarit pranzul, nu a vrut decat cateva lingurite de paste cu pui, asa ca le-a mancat ta-su..a servit sdoar cateva bucati de fructe, nici macar iaurt sa bea nu a vrut..offf..ma duc sa vad daca papa de seara macar...sta sa sparga o masea!
bubule spor la mutat retete!pizzaaaaaaa, I hate U! apropo, am vrut sa fac o incercare de cozonac pufos(Ioana) si evident, aceeasi proiblema, cum masor 760 g faina?..musai caut o cana gradata la urmatoarea tura de cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, maine (s anu ma vada acu al meu ca zice ca-s nebuna) iti masor eu cu castronelul de copil pe care-l avem amandoua faina, pe cantarul meu de diabet, e cel mai sigur
Iulia a fost declarata neasteptat de cuminte si ok pt prima zi; cica a mancat (dar cred ca trebuie sa intreb si cat...ca iaurtul mi l-a mancat bine dar laptele acuma mi l-a ras cu disperare), a dormit, s-a jucat. Cand m-am dus, a intins repede bratele la mine si in masina mi-a facut cadou un hohot de ras de toata frumusetea. Ne-am mai plimbat un pic in parcul de langa casa, am dat-o in tobogan...si acasica unde cum i-am pus muzica s-a luminat toata la fata. Acum a predat armele, franta, nu alta. In grupa ei, de 1-2 ani, sunt 6 copii in total, unii mergatori, altii taraitori, cu niste mutrite tare dulci. Si are dulapiorul ei roz pe care scrie Iulia
Bubule, munceste la Bucataras, munceste, ca acu nu ma mai iarta barbatul si in Bucataras mi-e nadejdeaAm facut azi supa de cascaval-buuuuna dar parol ca dupa aia am luat No-spa ca ma durea la fiere. Randunoiul inca nu a mancat, ca mai aveam ciorba de salata. Cred ca totusi o sa-i fac si un mujdei de usturoi...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Bravoooo Iuliaaa!! stiam eu ca asa va fi, ma bucur tare si sper ca mami s-a mai linistit!

Mergi la inceput

Liviu sparge nuci...Mufa, il ajuta...si la un moment dat, vad ca are botul tuguit, ce-o avea in gura?..ghici? o nuca intreaga, o sugea!!

Mergi la inceput