LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (236)
Raspunsuri - Pagina 16
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Si acum, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=Mh7HKZxXpn4" target="_blank">CLIP ANIVERSAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit:titlul Stela, mami de TEODORA (1 apr. 2008) ![]() |
O minune, o frumoasa, o ochioasa

La multi ani Teodora, sa cresti mare si sanatoasa, sa ai mult noroc in viata si multe-multe-multe bucurii !

Mami Stela , un buchetoi pt tine

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
lianam spune:

LA MULTI ANI TEODORA, tiza noastra draga! Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai noroc si sa iti bucuri parintii in fiecare moment
!

si pentru mami de Tea ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 si dedicatie mai ales pt Nicol si Alexia ei :http://family.webshots.com/album/570774585USjozM pt restul va recomand upgrade-urile, adica ultimele 2 filmulete.. restul daca mai aveti timp si chef Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |
Asa ceeeeeeeeevaaaaaaaaaaaaa

Are ea miscarea ei din sold, ce vrei
Ai observat ca la "lion sleeps" danseaza numai la refren???
Iar upgrade-ul final chiar e o miscare noua, aia cu piciorul ...cu genunchiul...mamaaa, nu stiu cum de n-o mananci de fundul ala bataitor 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Si acum sa va spun
Aveam o profa in scoala care ne zicea asa: "pai da, a venit primavara, a dat firul ierbii si voua va vine a paste
" Asa si cu mine , am luat-o pe campie
In plus avem si-un oaspete in casa, venit azi noapte de pe meleaguri indepartate....du-l , adu-l, gateste, alea-alea...
Am vazut in schimb pe aici neshte treburi
: Matei de Valentina tunsulici, Rebeca de Clau cu cipilica ei
si cu ghiozdanel , Teo de Liana o scumpete de 1 an...cu rochitelele si fustitelele ei
...asta ca sa nu mai zic de sarbatorita si de Andra
...am vazut si fetitele din Buburuze 
...f frumoasa atmosfera aici la voi
Aud ca puii bolnaviori sunt mai bine si ca Iulia merge la cresa
Bravo si s-o tineti tot asa!
Inapoi la pascut 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
am vazut-o pe andra dansatoarea
...e MORTALA!!! e scumpa tare, chiar e de dat pe youtube ![]()
am vazut si poze cu andreea cu toaleta ce va avea la turta
, si la gargarite, si rebecuta draguta dupa baita cum se perie ea pe par, si cu razvanel in parc
, si pe matei si stefan cum isi spun secrete
....
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
clauclau spune:
Mersi mult Mimo si Liana, dar stau acum si ma gandesc...care-i cipilica aia a lui Rebe de care ziceti voi?
Ca a mai zis asa o randunica si n-am priceput nici atunci...
Sunt cam toanta, nah!
. Dar ea in pozici are doar 2 caciulite normale...( pe rand, nu amandoua odata
).
Liana, da mah, Rebe dupa baita se perie draga de ea cu sarg! Asa o conving sa stea linistita la imbracat, ii dau peria si ea, instinctiv stie ce sa faca cu ea. Si mai nou, imi aduce cate-o bentita prin casa si-mi arata sa i-o pun ca cap si apoi se duce la oglinda si rade. Ce mai, e o cocheta deja. Ca sa nu mai zic ce-i plac posetutele, deja are 3!
Si le plimba pretioasa prin casa!![]()
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bitza037 spune:
Am vazut pozici si montaje cu ambele Teodore(Teo de Stelutza si Teo de Liana)

nu pot sa spun decat ca sunt:SUPERBE

sa va traiasca fetelor puiutele si sa fie sanatoase!!!!
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI TEODORA SA CRESTI MARE ,SANATOASA SI SA-TI BUCURII PARINTII IN FIECARE ZI
LA MULTI ANI NATALIA SA CRESTI MARE SI SANATOASA
LA MULTI ANI REBECCA SA CRESTI MARE SI SANATOASA

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
ramo_cata spune:
anul trecut pe la ora asta ma indreptam spre cabinetul doctoritei ...
hai sa va zic ca andru meu se trezi la 9.30 si pana la ora asta nu reusii sa-l culc,avu o enrgie de nedescris,a mancat bine,de dimineata i-am dat painica cu unt si gem de prune si cu ceai...apoi banana...apoi pe la ora 1 ma gandii sa-l culc dar de unde nici o sansa ...a papat pranzul si se juca ...si in sfarsit acum reusii sa-l culc...off puiul meu si cat ma iubii el pe mine azi si pe tati lui nu stiu ce fu cu el...
clodute ma bucur sa aud ca sunteti bine
vazui si un tunsulici de valentina

naty ma bucur sa vad ca iulia nu are febra
off
inca o data...hai ca o sa fie bine ,inceputul e greu pana te obisnuiesti
am vazut si baieti frumosi de nicoleta
am vazut si 2 puiuzti de claudel cum se balacesc
sunt frumosi foc
bubu merci nu cred ca mi-ai zis mie ....nu am mai intrebat pana acum
criss doamne ajuta sa fie bine ..sa ne aduci vesti bune
mstela f frumoase montajele
fug ca s-a trezit mogaldeata ce o fi cu el
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
cami33 spune:
cuscra, e nevoie sa-ti mai spun ca mor dupa scumpetea de nora-mea???

. Abia astept sa-i rontai obrajorii![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi