LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (236)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, hai afara din butoi, ca eu nu vreu sa am de-a face cu el . Sa porti cu placere blugii! pana la ce ora sta Iulia la cresa? ai sunat?

Kya, ce e buena vista, unde, cum? Sa porti si tu sanatoasa blugisorii!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buena Vista Social Club (Ibrahim Ferer, Omara Portuondo, Cesaria Evora, etc) - muzica cubaneza.
Din pacate eu de la servici nu pot sa accezes youtube, sa-ti dau un link.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

baaaaai, Mihuta, este senzationala Andra!!!abia astept sa se trezeasca iub s-o vada si el!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, am sunat pe la 10. Cica era linistita, nu a plans deloc, se juca pe acolo dar a facut greva foamei. Dupa aia nu am mai sunat, pe principiul ca daca e ceva de rau ma suna ele. Programul teoretic e pana la ora 20, probabil ma voi duce pe la 16, sun inainte sa vad daca doarme...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,am vazut ca m-ai intrebat aseara de Sam,dar nu am mai putut sa iti raspund ca avea sotu treaba la laptop!Sam azi e mai bine,ieri a fost rau de tot cu tusea-noaptea abia daca a dormit,nu a mancat nimic,eram terminata.am mers si am luat aparat de aerosoli,si i-am facut aerosoli cu ventolin.a papat apoi,si a fost mai linistit.plus ca noaptea a dormit bine,si de dimineata era alt copil!inca mai tuseste,dar macar se poate tine pe picioare....cu ajutorul lui Dumnezeu isi revine!
Olga,multumim de grija
Cuscra,am vazut montajul aniversar,filmuletul cu TEA la 10 minute si am citit povestea nasterii!
Wow,Mihutza ce tare e Andra
am vazut pozele cu Sean,Rebecca!
Naty,sigur Iulia se va acomoda!multisa nu mai fi trista
Luny,Kya,Clau,Ramo,Criss,Alice,Bitza,-si toate randunicile

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vai Stela, ce m-am emotionat citind povestea nasterii! Fiecare nastere in parte este asa de emotionananta si miscatoare incat mi se ridica parul pe mine!. Sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea o mie de ani de-acum incolo.

Naty, Kya, sa purtati sanatoase blugii.

Bubu, Simo, multa, multa sanatate la puiuti.

Mihutza, Andra mereu ma da gata, de fiecare data cand o vad in filmulete ma da pe spate!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ne mai stiti ?
sunt restanta cu ce s-a mai intamplat cu voi, cu poze si filmulete...dar recuperez ...
asteptam pediatrul sa vina pentru vaccin si control; pun cateva poze si un montaj pentru cine are rabdare sa vada (cu sonor cred ca e mai "mancabil" )

www.slide.com/r/JN1gMKsk2D-ApQ0WZMmfFp9mwmBI74Yg?view=original" target="_blank">UN AN CAT O CLIPA!!!

1 AN!

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

ne mai stiti ?
sunt restanta cu ce s-a mai intamplat cu voi, cu poze si filmulete...dar recuperez ...
asteptam pediatrul sa vina pentru vaccin si control; pun cateva poze si un montaj pentru cine are rabdare sa vada (cu sonor cred ca e mai "mancabil" )

www.slide.com/r/JN1gMKsk2D-ApQ0WZMmfFp9mwmBI74Yg?view=original" target="_blank">UN AN CAT O CLIPA!!!

1 AN!

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Foarte, foarte frumos si montajul si pozele. . Sa-ti traiasca Scumpicica, Liana...e dulce, dulce, dulceeeeeeee!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.webz.ro/andreea-raicu-alergand-dezbracata/

Mai, oamenii astia sunt din ce in ce mai truli!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

ne mai stiti ?

1 AN!

Liana, mami de Teo

!Ce eleganta a fost Teodora cu rochitele eimi-a venit sa ii pap obrajorii!si ce tort frumos!
F frumos(am remarcat ca avem lenjerii de pat verde la fel)!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput