LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (236)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

pt restul va recomand upgrade-urile, adica ultimele 2 filmulete.. restul daca mai aveti timp si chef ...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

E absolut MORTALA Andruta

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

La multi ani Teo, sa cresti mare si sanatoasa! Stela, sa va traiasca printesa!

Olgule, mersi pt. intrebare! Vlad tuseste acum, rupe din gat , ba mi se pare imbujorat, dar nu are febra...de dimineata la 4 s-a trezit Stef si mi-a vorbit o ora intreaga si nu putea sa adoarma de muci . Am bagat aspiratorul, colargol...apoi si-a baut laptele si a adormit imediat...abia astept maine sa-i duc la Stanciu!

Bitzo, ma bucur ca ti-a placut iepurasul! maine fac iar cozonac, ca s-a terminat Mananca ai mei cu lapte de nu mai pot!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, TEODORA!! STELA, SA-TI TRAIASCA, SA CREASCA MARE, SANATOASA SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, NATALIA SI REBECA!! SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE PARINTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

si dedicatie mai ales pt Nicol si Alexia ei:
http://family.webshots.com/album/570774585USjozM

pt restul va recomand upgrade-urile, adica ultimele 2 filmulete.. restul daca mai aveti timp si chef ...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Cat de mortala e pustoaica!!!!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

SURPRIZA

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

kya suuuper Buena Vista!!
stela superb filmuletul cu saramaluirea Teei! cine a filmat soro, Geo? ca Liviu, ii tremurau chilotii, si am doar 2 filmulete de max 1 min bucata!! si poza nu i-a facut, i-au facut abia la acvariu..el era preocupat sa filmeze nasterea, in sine...si apoi s-a pierdut complet, cand l-a vazut pe fi-suam vazut si montajul aniversar, superb, ai avut o rabdare sa-l incropesti, este foarte frumos legat, ai talent!!
naty draga, ma faci sa lacrimez si eu...hai, curaj!..
bitza, alice nu am uitat de reteta de biscuiti, insa mai vreau sa incerce mama o data, imbunatatita, poate ies mai moi...apoi v-o dau, ca umbla sigur mama la cantitati!
bubule sanatate multa puilor tai, offff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bai Mihutza, mi-a mai inseninat ziua Andra ta. E incredibila!!! Daca nu i-as vedea fetisoara as zice ca sunt contrafacute filmele. Ai pus-o pe youtube??
Bubu, puii si pe tine si nu mai stiu ce sa zic...Va mai bat si eu de aici din butoi...
P.S. Barem mi-am luat IN SFARSIT blugi; Lee Cooper! Care NU sunt cu talie joasa (urasc specia asta care a invadat omenirea)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
P.S. Barem mi-am luat IN SFARSIT blugi; Lee Cooper! Care NU sunt cu talie joasa (urasc specia asta care a invadat omenirea)

Si eu am reusit performanta asta ieri, la Debenhams. Cu greu am gasit TALIE NORMALA.

Si cu mare bucurie am descoperit ca fata de dinainte de sarcina, am mai scazut o marime!!!! Cu tot cu supa de cascaval

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Si eu am reusit performanta asta ieri, la Debenhams. Cu greu am gasit TALIE NORMALA.

Si cu mare bucurie am descoperit ca fata de dinainte de sarcina, am mai scazut o marime!!!! Cu tot cu supa de cascaval

Ma duc sa fac o supa de cascaval

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput