LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (236)
Raspunsuri - Pagina 14
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 pt restul va recomand upgrade-urile, adica ultimele 2 filmulete.. restul daca mai aveti timp si chef Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |
E absolut MORTALA Andruta

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
bubu05 spune:
'Neata!
La multi ani Teo, sa cresti mare si sanatoasa! Stela, sa va traiasca printesa!
Olgule, mersi pt. intrebare! Vlad tuseste acum, rupe din gat
, ba mi se pare imbujorat, dar nu are febra...de dimineata la 4 s-a trezit Stef si mi-a vorbit o ora intreaga si nu putea sa adoarma de muci
. Am bagat aspiratorul, colargol...apoi si-a baut laptele si a adormit imediat...abia astept maine sa-i duc la Stanciu!
Bitzo, ma bucur ca ti-a placut iepurasul! maine fac iar cozonac, ca s-a terminat
Mananca ai mei cu lapte de nu mai pot!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:

LA MULTI ANI, TEODORA!! STELA, SA-TI TRAIASCA, SA CREASCA MARE, SANATOASA SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:

LA MULTI ANI, NATALIA SI REBECA!! SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE PARINTI!
Iubirea mea,
Kya spune:
| citat din mesajul lui mihutza11 si dedicatie mai ales pt Nicol si Alexia ei :http://family.webshots.com/album/570774585USjozM pt restul va recomand upgrade-urile, adica ultimele 2 filmulete.. restul daca mai aveti timp si chef Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |
Cat de mortala e pustoaica!!!!

Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
kya suuuper Buena Vista!!
stela superb filmuletul cu saramaluirea Teei!
cine a filmat soro, Geo? ca Liviu, ii tremurau chilotii, si am doar 2 filmulete de max 1 min bucata!!
si poza nu i-a facut, i-au facut abia la acvariu..el era preocupat sa filmeze nasterea, in sine...si apoi s-a pierdut complet, cand l-a vazut pe fi-su
am vazut si montajul aniversar, superb, ai avut o rabdare sa-l incropesti, este foarte frumos legat, ai talent!!

naty draga, ma faci sa lacrimez si eu...hai, curaj!..

bitza, alice nu am uitat de reteta de biscuiti, insa mai vreau sa incerce mama o data, imbunatatita, poate ies mai moi...apoi v-o dau, ca umbla sigur mama la cantitati!
bubule sanatate multa puilor tai, offff...
Iubirea mea,
natynic spune:
Bai Mihutza, mi-a mai inseninat ziua Andra ta. E incredibila!!! Daca nu i-as vedea fetisoara as zice ca sunt contrafacute filmele. Ai pus-o pe youtube??
Bubu,
puii si pe tine si nu mai stiu ce sa zic...Va mai bat si eu de aici din butoi...
P.S. Barem mi-am luat IN SFARSIT blugi; Lee Cooper! Care NU sunt cu talie joasa (urasc specia asta care a invadat omenirea)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
Kya spune:
| citat din mesajul lui natynic P.S. Barem mi-am luat IN SFARSIT blugi; Lee Cooper! Care NU sunt cu talie joasa (urasc specia asta care a invadat omenirea) |

Si cu mare bucurie am descoperit ca fata de dinainte de sarcina, am mai scazut o marime!!!! Cu tot cu supa de cascaval
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
![]() Si cu mare bucurie am descoperit ca fata de dinainte de sarcina, am mai scazut o marime!!!! Cu tot cu supa de cascaval |
Ma duc sa fac o supa de cascaval

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...