Cum scot vopseaua neagra de pe un par lung?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nona_denis

Citat:
citat din mesajul lui

Intrebarea mea este: daca-l vopsesc mai deschis( 2-3 tonuri) parul negru ramane NEGRU? si se pune culoare doar pe cel alb?

Da, colegei mele asa i-a ramas. A fost vopsita negru, a incercat un saten inchis. Radacinile sunt mai deschise, iar varfurile negre.
Acum depinde si de tipul de par, de vopsea si de cat de mult timp te faci cu negru, cat ai de la ultima vopsire.
Mami de Denisache

Adica, ca-s mai grea de cap: daca-mi vopsesc maine parul cu un violet inchis, parul negru ( de la natura si /sau vopsit)ramane negru iar parul alb se face violet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Amira 2...vad ca esti din Cluj/....unde ai fost sa iti faci decapajul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileana

Adica, ca-s mai grea de cap: daca-mi vopsesc maine parul cu un violet inchis, parul negru ( de la natura si /sau vopsit)ramane negru iar parul alb se face violet?

ileana

Nu stiu. Cred insa ca peste negru mai greu sa prinda altceva.
Eu am povestit ce a patit colega mea. Ea este satena. Se vopseste negru de vreo trei ani. Acum o luna a incercat sa schimbe cu saten inchis. Radacinile sunt o culoare, iar parul care fusese vopsit cu negru a ramas negru.
Presupun insa ca este o diferenta intre parul de la natura negru si parul vopsit negru.

Ileana, tu vrei sa te vopsesti negru cu tente violet? Ca in cazul asta cred ca va iesi o culoare uniforma. Acopera firele albe.
Pe ambalajul vopselelor in general exista un tabel. Acolo se precizeaza si daca acopera firele albe si ce culoare va iesi in functie de ce par ai.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui

Nu stiu. Cred insa ca peste negru mai greu sa prinda altceva.
Eu am povestit ce a patit colega mea. Ea este satena. Se vopseste negru de vreo trei ani. Acum o luna a incercat sa schimbe cu saten inchis. Radacinile sunt o culoare, iar parul care fusese vopsit cu negru a ramas negru.
Presupun insa ca este o diferenta intre parul de la natura negru si parul vopsit negru.

Ileana, tu vrei sa te vopsesti negru cu tente violet? Ca in cazul asta cred ca va iesi o culoare uniforma. Acopera firele albe.
Pe ambalajul vopselelor in general exista un tabel. Acolo se precizeaza si daca acopera firele albe si ce culoare va iesi in functie de ce par ai.

Mami de Denisache

Eu aveam raul negru-negru.
Acum jumatate-i alb.
Cum toata viata n-am putut sa am parul decat negru-negru, acum ca 1/2 este alb, ma gandeam ca l-as putea avea in 2 culori combinate
Adica, ala negru ( inca de la natura) sa ramana negru si ala alb sa fie ceva f inchis, dar alta culoare(am zis violet inchis, dar nu stiu cum se numeste exact culoarea...).

Merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

ileana cred ca ar putea sa-ti iasa foarte cool

Mergi la inceput

Ileana, pai zi asa. Vrei sa ai doua nuante. Daca stau bine sa ma gandesc cred ca ar iesii super fain. Ia un rosu-violet si la treaba.
Cred ca va iesii exact cum vrei. Problema ar fii acolo unde firele astea albe sunt deja vopsite negru.
Poate ne povestesti cum a iesit

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Citat:

Ileana, pai zi asa. Vrei sa ai doua nuante. Daca stau bine sa ma gandesc cred ca ar iesii super fain. Ia un rosu-violet si la treaba.
Cred ca va iesii exact cum vrei. Problema ar fii acolo unde firele astea albe sunt deja vopsite negru.
Poate ne povestesti cum a iesit

Mami de Denisache

Pe ala il tai.
M-am saturat "si de "iesit vopseaua neagra la spalat"si eu trebuie sa ma vopsesc iar....
Nu vreau culoare turbata...2-3 tonuri mai deschisa.
O sa incerc.

Mergi la inceput

Ileana, cand am zis rosu-violet, ma refeream la roscatul ala inchis cu tenta violet, of, nu stiu sa explic, nu rosu aprins...
Eu am fost vopsita si roscat cattva timp si sa stii ca si ala iese la spalat, numai ca o sa ai prosoapele alta culoare
Defapt cred ca am fost vopsita toate culorile.... blond (asta mi-a stat cel mai naspa'), saten inchis, deschis, roscat,coniac, negru...

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Citat:

Ileana, cand am zis rosu-violet, ma refeream la roscatul ala inchis cu tenta violet, of, nu stiu sa explic, nu rosu aprins...
Eu am fost vopsita si roscat cattva timp si sa stii ca si ala iese la spalat, numai ca o sa ai prosoapele alta culoare
Defapt cred ca am fost vopsita toate culorile.... blond (asta mi-a stat cel mai naspa'), saten inchis, deschis, roscat,coniac, negru...

Mami de Denisache

Te invidiez!
Pe mine o singura data a reusit o stilista sa ma faca cu niste suvite subtiri, rosii...
Dupa 2 spalari, aveam paie de matura in cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Am fost bruneta vreo 10 ani si apoi m-am facut saten, ceva mai apropiat de culoarea mea naturala, la un coafor si intr-adevar mi-a decolorat parul inainte, dar nu s-a ars. Acum e frumos si matasos. Cred ca depinde si de priceperea celui care te decoloreaza, vopseste.

Salvati o inimioara

Mergi la inceput