Cum scot vopseaua neagra de pe un par lung?
Eu ma vopsesc negru de vreo 12 ani...parca m-am plictisit, l-as vopsi 1-2 tonuri mai jos....sincer nu stiu cum mi-ar sta...si am inteles ca ar trebui facute decapaje care iti distrug firul de par...deci nu stiu care e solutie si cineva care sa ma sfatuiasca ce culoare m-ar prinde.
Raspunsuri
maria_ene spune:
Sincer si eu stiu de decapaj si mi l-am si facut, intr-adevar strica parul dar daca o perioada iti faci tratamente se vindeca, eu asa am facut...am trecut de la brunet la saten deschis intr-o singura zi
enachescug spune:
Si eu am avut aceasi problema. Dar cu roscat. Nu am vrut sa-l decolorez sau sa-i aplic alte metode. M-am sfatuit cu coafeza si concluzia a fost aplicarea a 2 metode. Rabdarea si foarfeca. Acum aproape am ajuns la rezultatul dorit! Avantajul meu e ca am parul mai scurt.
blackpanterro spune:
Cum se vindeca parul cu tratamente? Parul e tesut mort, odata ars cu solutii nu se mai poate face nimic.Eventual tratamente pe scalp pt ca parul sa creasca repede cu fir sanatos dar atunci trebuie sa astepti sa iti creasca, altfel parul deja crescut si distrus asa ramane.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
maria_ene spune:
Eu nu am asteptat sa-mi creasca pentru ca imi schimb mereu cate ceva la el si mi-am bagat tratamente, intr-adevar nu am avut cel mai santos par dar a rezistat in continuare la vopseli,placa, etc si astazi inca mai rezista
amira2 spune:
decapaj. eu am parul pana in talie. a patit si eu; am fost la coafor si asta a fost solutia. cere-i balsam profesional, adica sa te dai si acasa nu numai in cabinet
naida87 spune:
Nu am putut sa stau deoparte la un subiect ca asta.In urma cu cativa ani am avut si eu o incercare de asta. Eram bruneta(vopsita, parul pana la talie(aproape) si am decis ca vreau sa fiu blonda.Zi si facut: dupa 3 decapaje si nu stiu ate vopseli, am reusit. Dar parul meu arata ca o matura, si ma zgaria noaptea pe spate de cat de aspru era. M-am tuns scurt si am inceput sa-i bag masti si alte minuni profesionale.NU MERG! pana nu mi-a crescut parul din nou, nu si-a mai revenit.nici mama uleiului de masline nu-l ajuta!
Acum am din nou parul lung.....si negru!![]()
sfatul meu: nu are rost sa incercati decapaje. asteptati sa creasca el si apoi sa il vopsiti mai deschis, ca o sa av plangeti de mila.

ileana spune:
Intrebarea intrebarilor: AM PARUL NEGRU ( 1/2 ca jumatate este alb) si vopsit negru albatrui. Vreau sa-l fac 2-3 tonuri mai deschis.
Nu vreau sa-l decapez. Am rabdare. Imi ajung 2-3 luni /2-3 vopsiri pt. ce vreau eu.
Intrebarea mea este: daca-l vopsesc mai deschis( 2-3 tonuri) parul negru ramane NEGRU? si se pune culoare doar pe cel alb?
Intotdeauna m-am vopsit negru ( ca asa aveam parul), dar acum cu atat de mult par alb, parca l-as deschide putin...habar nu am , de aici intrebarea mea ...
Merci!
maria_ene spune:
3 decapaje???Pai cine a indraznit sa-ti faca asa ceva? Eu eram negru albastrui si am ajuns la saten deschis dintr-un singur decapaj
gabrieladum spune:
Ce inseamna decapaj? Eu am fost neagra multi ani cu parul f lung si mi l-am deschis parca cu multe suvitze, apoi peste suvitze, vopsea maro. Si tot asa, suvitze, suvitze pana am ajuns maroniu. Dar mi s-a facut parul cam praf adevarul este.Daca vrei sa faci o asa schimbare cred ca e cazul ca faci tratamente la par saptamanal poate, pentru a ti-l hrani, sa nu fie maturica:P
nona_denis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileana Intrebarea mea este: daca-l vopsesc mai deschis( 2-3 tonuri) parul negru ramane NEGRU? si se pune culoare doar pe cel alb? |
Da, colegei mele asa i-a ramas. A fost vopsita negru, a incercat un saten inchis. Radacinile sunt mai deschise, iar varfurile negre.
Acum depinde si de tipul de par, de vopsea si de cat de mult timp te faci cu negru, cat ai de la ultima vopsire.
Eu nu vreau sa schimb negrul cu nimic. Este mult mai usor de intretinut parul asa. Detelioreaza cel mai putin firul de par. Firele albe se vad si la saten si la roscat. Poate la blond deschis sa nu se vada. Dar este asa de mare diferenta de la megru la blond ca nu cred sa va placa schimbarea. Si apoi trebuiesc mereu masti si balsamuri ca sa nu semene cu matura

Amgeline, mai diversifica. Baga un negru albastrui sau negru violet sau negru roscat!
Mami de Denisache