un singur decapaj, dar nu se face blond foarte deschis, 3 nici vorba.
parul meu nu s-a transformat in matura. coafeza mi-a dat un fel de silicon, ulei......ma dau cu el pe par dupa fiecare spalare, folosesc ulei de argan, balsamuri uleioase si sampoane la fel( gliss), dar nu numai, am avut si de la Klorane( cu mango si unt de ....sau cu ulei de ricin.
am mai decolorat parul de 2 ori de atunci, doar cu produse profesionale si acum este culoarea graului, neted, fara fire despicate.
Am avut si eu parul negru albastrui. In liceu ma faceam mereu asa. Si, tin minte ca foloseam marci diferite de vopsea si nu eram multumita pana cand nu-l vedeam negru albastrui. Pana cand, prin anul 1 de facultate am vrut sa-mi fac suvite. M-am dus la coafor si cea de acolo mi-a spus sa imi aleg nuanta de blond a suvitelor. Mi-am ales eu si m-a facut. Bineanteles ca mi-au iesit morcovii. Apoi, peste vreo 2 saptamani m-am mai facut odata la unul care se pricepea mai bine. Mi-a iesit f frumos si nici nu prea s-a ars. Cred ca asta este solutia: sa incerci suvite mai intai si apoi mai vezi tu. Dar neaparat sa mergi la un salon unde au produse bune care sa nu-ti arda f tare parul
pentru ca se reface f greu. Tin minte ca intr-un an mi-am facut suvite si s-a ars f tare. De fapt, cred ca la ars si la uscare pt. ca ii spuneam ca este f fierbinte jetul de aer, dar nu ma intelegea deloc. Si arata parul meu mai ceva ca o matura. Nu-l puteam pieptana deloc. Cateva luni doar cu ulei de par puteam baga pieptanul in el. Si asta in situatia in care cand mi-am facut atunci sufite aveam paryl castaniu si nu negru. Asa ca, ai grija. Mai bine ai rabdare si nu-l decolora prea sever
Sincer imi e cam frica...mai ales ca toata lumea imi spune ca sunt prea multe straturi de negru in 12 ani.... cred ca deocamdata il mai las asa o vreme