Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
iepurila spune:
neata si de la noi. mohorata zi de 1 Aprilie.
V-ati luat pacaleala? eu inca nu (doar ca astia ai mei de la compania lu peste inca nu mi-au trimis actele pt dosar CIC
).
Apropos de dormit. De o bucata de vreme ziua doarme cam 30-60 min (dupa reprize de 2h - 2,5 h de veghe). Pana nu demult noaptea o dormea legata de la 21.30-22.00 pana in jur de 06.00. Acum (eu asociez cu raceala) se trezeste prima oara la 02.00, 02.30, 03.30 sau 04.00 si urmatoarea trezire in jur de 06.00.
Amif bine ai venit in gasca.
Diversificarea nu am inceput-o (intentionam s incepem in wee. -sa ne tineti pumnii). Dar peditra mi-a spus la supa sa pun la fiert de toate (nu mi-a spus si cantitati asa ca sarumana tzitziri).
Cica sa-i dau doar zeama sa o bea in prima fza. Ce ziceti, daca fac asa, pot blendui legumele si sa le pun separat la congelator pt cand o sa incepsa i le dau piure?
marinush spune:
baby_boy, eu stau prin valea rosie...
am nascut la nr 2....ar fi fain sa fi fost colege de salon
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marinush neata! desi mesajul meu poate apare pe la pranz, ca inca sunt moderata |
cred ca scapashi
ceva?
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
EvaF spune:
LA MULTI ANI PENTRU
Lucas
Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori
, Carla sper sa treci cu bine de dintiosrul buclucas.
Oana, nu te alarma cu
, si Noah face intre 5-7 ori pe zi![]()
de cand cu diversificarea asta, inainte facea de 3 ori zilnic acum...noi lesinam de ras, la fiecare scutec hopa ceva...
Vazut si Karinutza, cat de frumoasa poate fi, o adevarata donshorica. Are niste ochi, o nebunie...
Si ce se stramba ea, eu zic ca e ok debutul, nu a scuipat, a facut ceva mutrite si atat. Nu am priceput, de atunci papa mar sau nu?
Babbymom, bafta cu mutarea, si pe noi ne paste una maaaare de tot!!!
E fain fiecare nou inceput, ce frumos acum te ocupi de amenajare, decoratiuni, asta e partea pe care o ador.
Andy_g, Aly
Pupici si revin.
************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
baby_boy spune:
marinush si eu tot la 2..he..he..poate ne cunoastem
activeaza pm..din stanga..de.la profil personal
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
tzitziri spune:
Ada, sectorul 6.Dar tot la Hambarului trimit si ei.
Eu am intrat in CIC dupa 1 ianuarie....tu inainte?ca poate o fi ceva de-asta...
Iepurila, alea sunt niste masuri orientative.Noi am inceput cu cate una, cate doua, in combinatii diverse.De exemplu lui nu ii placea ce nu avea albitura asa ca albitura era constanta dar am incercat si doar albitura cu morcov sau cu dovlecel....depinde cum ii place ei
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
musettepink spune:
Neata!
Gaia eu stau in sectorul 1,am depus pe 16 ian parca si tot nimic,asa ca nu te ingrijora ca mai sunt care nu au primit!Cum e faza cu caldura?de ce nu aveti?nici ca tine da nici ca noi u de sunt 28 de grade ca astia dau caldura ca asta iarna![]()

Babyboy la fel patesc si eu cu Luca,dupa ce termina castronelul de 200 de grame mai vrea dar nu-i mai dau, insa tzitzi bag imediat ca altfel nu am scpare.nu are nimic daca ii dai imediat dupa.
Anca si mie Luca mi se pare cam galbior la fata,m-am gandit ca poate s-a bronzat,habar nu am.
300
tzitziri
Andy ce faceti?
Sanatate tuturor boboceilor!
de
Luca
iepurila spune:
am luat de la farmcie pasta petrini. M-am dus la o farmacie cu laborator dar mi-au dat un tub produsa de Farmec. Cand citesc (acasa) o gramada de parabeni. nu ca bepanthenul nu ar avea!!! si eu ce fac cu iritatia? ca nu mai scap de ea. se amelioreaza un pic, revin la uleiul de masline fiert si o iau de la capat cu un poponet rosu si plin de brobonite.
cred a daca da caldura si incepem si diversificarea va fi din ce in ce mai rau
tzitziri spune:
Eva, poate nu ma alarmam daca nu erau apa....Il tin scaunele mooooi de intra tot in pampers de o saptamana si....au avut perioade mici de revenire (probbil antibioticul) si apoi o luam de la inceput.
Deja are cu vreo 50 gr mai putin ca acum 2 saptamani pe motiv de diaree.
Acum sper sa se mai lege cu Biotics-ul ala![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)