Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

revin si eu cu intrebarile ca vad ca nu raspunde nimeni

intrebari:
1. cum faceti voi supica? adica ce mai puneti in ea? si ce pasati? cum are consistenta? crema? sau mai zeama?
2. cerealele. e o.k sa le dau seara? si ce consistenta au? crema ? sau mai fluide?

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

pai cris io nu fac nici una nici alta dar stiu ca in ambele cazuri se ingroasa pe arcurs, deci la inceput mai subtire; gradul de ingrosare depinde de tine. Incerci sa vezi cum primeste bebe. Daca vrea subtire stai pe ele, daca nu, incerci si cu mai gros... Pe forum au fost bebei care preferau mai subtire, si altii care au vrut mai gros din start, asta daca ma ajuta memoria.

Halal raspuns dar..

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

revin si eu cu intrebarile ca vad ca nu raspunde nimeni

intrebari:
1. cum faceti voi supica? adica ce mai puneti in ea? si ce pasati? cum are consistenta? crema? sau mai zeama?
2. cerealele. e o.k sa le dau seara? si ce consistenta au? crema ? sau mai fluide?

Desi la noi diversificarea e sistata temporar...

1. fierb un morcov, un patrunjel radacina, un pastarnac, un dovlecel si o jumatate de cartof dulce mai mic.Pasez dupa ce scurg apa (mai las doar putina apa cat sa omogenizeze) si pun putin ulei de masline.Iese o pasta care sta doar putin bombata pe lingurita (cum se exprima cineva cu inteles pe aici)

2.eu i-am dat doua zile cereale seara.mie mi-au iesit cam zeama cerealele (orez si roscove facute cu apa) daca am respectt masurile de pe cutie.Deci nu se bombau pe lingurita ci era o chestie mai moale.Cerealele se dau seara inainte de somn ca sa doarma bine....Eu i le dadeam pe la 6-7 ca sa manance san dupa baita.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

neata! desi mesajul meu poate apare pe la pranz, ca inca sunt moderata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

aaaa, uite ca nu sunt moderata

baby_boy, pe unde stai in craiova? in ce cartier?

ami, bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici,
Bun venit Marinush, Nico, Ami!!!

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Ramo,tzitziri multu de raspuns

la fel am facut si eu ieri..morcov,patrunjel,dovlecel.blenduite..apoi pus 2 pic ulei masline..si putina zeama..sa fie mai crema..a ras jumate de castron..adica tot..si mai vroia..dar mi-e frica sa-i dau mai mult.
are ceva daca tzitzi vine imediat dupa? sau pauza si mai tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Tot cautand pe net articole de la Pierre Cardin...noi avem caruciorul de la firma asta si sunt tare multumita de el....si acum vreau sa iau un scaun auto si un patut pliant tot de la firma asta( nu fac reclama dar chiar au produse bune) am dat de un site unde am gasit produsele care le vreau eu dar am gasit si un www.articole-pentru-copii.ro/index.php?pag=catalog_cifnet&catalog=index&action_cifnet=preview&action=preview&cPath=33_43&sort=2a&page=2" target="_blank">tarc de lemn de care vrea luminita si instantaneu m-am gandit la ea....sper sa iti fie de folos site-ul lumi

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

marinush la agronomie. tu?
la ce spital ai nascut? pe 7.10?(parca am vazut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Mie mi-au intrat banii de CIC.Data intrarii in CIC:9 ianuarie.Data depunerii dosarului:30 ianuarie.Au intrat banii cat pentru perioada asta....adica ianuarie fractionat si februarie intreg (cel putin dupa socotelile mele).

in ce sector stai? eu incep sa ma ingrijorez in mod serios...
am depus in 14 ian, si nimic, nimic, nimic...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput