Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 18
gaia.nevia spune:
baby_boy, eu pot sa va zic de la Teo, cu Radu nu am inceput inca...
supa: 1dovlecel, 3morcov, [patrunjel, pastarnac, cepa (scos dupa fiert)], 1 lingura ulei de masline, la oala minune, made by mama (mea).
in prima faza, zeama chioara in biberon
apoi, dadea prin blender dovlecelul si morcovul, si punea inapoi in zeama... deci iesea o crema foooarte subtire / tot la biberon, prin tetina cu fanta.
Doar ca Teo nu a fost mare fan supa... nu e nici acum.
Nu cred ca e mare castig sa congelezi legumele, si asa sunt "deteriorate" prin fiert... mai bine le papati voi.... zic si eu![]()
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Iepurila ma bucur ca sunteti bine cu pulsul! ![]() de Luca |
sarumana mult

andy.p spune:
si de la noi.
Lucas

Eu pe fuga,ca de obicei..nu mai apuc sa fac nimic,asa ca cred ca ma las pagubasa si chiar nu mai fac![]()
Eiii,ati fost pacalite pe ziua de azi??
...eu da,de Alexia m-a pacalit ca ii e foame si facui bibe cu lapte..pe care l-a baut chiuveta![]()
Musette
bine suntem,am intrat in greva foamei,nu vrem nici papa nici laptic..astept sa vedem cat ne tine.Voi?Vad camancati ff bine
Iepurila super vestile
Anca
si sa se faca cat mai repede bine printzesa
Ramomulta sanatate
OAna ma bucur ca se leaga scaunele
marinushbine ai venit!
babyboy ce copil cuminte si papacios ai
!!
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
bitza2008 spune:
Salutare!
Aly
aici sunt citesc dar nu apuc sa scriu...ba plimbari, ba smotru...
Multumim de urari Aly, Babytza, Anca, Andy.g, Eva 

Azi sunt suparici si happy deopotriva.
Lucas are 7 luni
am baiat mare!!! si, pt a marca eventul aseara s-a ridicat singurel in fund 

Astazi se implinesc 2 ani de cand tatal meu nu mai e 
si Lucas,(care ii semana perfect) de dimineata imi zambeste asa gales...
...scuzati lacrimile.
Bun venit fetelor noi!

Pupici tuturor mamicilor si boboceilor! Sanatate multa!!
Ma retrag in barlog!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
iepurila spune:
Ada sarumna
Putin raport:
- ne-am descoperit picioarele si trage tota ziua de ele (de sosete pana le scoate) - inca nu le lipaie.
- Se joac cucu-bau (poate reusesc s va arat un filmulet).
- De intors nu vrea neam. Toate eforturile, energia se canalzeza spre ridicatul in fundulet.
- si cred a ne paste un dintisor cat de curand ca asa ce roade cu ura tot ce prinde. chiar si suzeta pe care nu o accepta (si pe care nici nu stie sa o tina - o molfaie pe tote partile in special de inelul dur) o apuca si o smulge dintre falcile inclestate....
aaaa de buza de jos nu mai povestesc... e vanata
Ankussa spune:
Neatza si de la noi (mai spre pranz asa cum se stie
)
N-am mai intrat din motive de raceala (eu) pe care multumesc lui DD nu a luat-o si Vladut (sper sa n-o ia acum ca m-a cam intors)
. Tot cu beleaua de dermatita atopica ne confruntam, utilizam de vreo saptamana Avene Trixera da` nu prea vad rezultate, se mai confrunta cineva cu asa ceva, aveti idee daca trece, sau cu ce? (am citit ce s-a scris pe DC despre subiect da` nu prea sunt lamurita)
Khristin
s-ar putea sa plecam in concediu in iunie (zic s-ar putea pt nici acum nu a iesit transcrierea certificatului de nastere ca sa-i fac pasaport) deh nu ma mira nimic in Romania..asa ca...sper ca s-a recuperat bine Chris dupa roseola aia, pupam bobocul 
Se vorbea despre inverted nipples, la mine a mers cu mamelonul de silicon. Dispozitivul acela cu vacuum - care m-a costat si vreo £30 nu a functionat in cazul meu.
Nerantula ce mai face Gruia? E constipat sau am auzit eu prost? Pai mami incearca sa-i dai niste para (daca nu o vrea pasata lasa-l sa-si faca de cap cu fructul - decojit in prealabil). Vladut adora sa linga para decojita, daca i-o dau pasata mai maraie. De cand am inceput diversificarea (care apropos merge vai si amar) asta il scoate afara garantat. Si nu te stresa mami ca nu papa bobocelul, si al meu daca papa 30 ml la o masa, da` eu sunt multumita ca rade, e vioi, nu da semne ca ar avea vreun motiv de nemultumire. Si apropos ce zici ca a papat al meu cu cea mai mare placere???? Nikolici tine-te bine...mult blamatul mar cu biscuite (fara gluten biscuitele) asa ca daca merge si copilul accepta...go for it..
Felicic unde esti? Imi lipsesti cu tot cu Falkone (felicitari pt botez
)si daca ai timp niste poze ar fii binevenite, rogu-te 
Nausica felicitari pt micuta crestina (Ania a fost superba la botez)
Babymom felicitari de casa noua (sa fiti sanatosi si voiosi in ea
)
Piersicuta aici concediul maternal se poate prelungi pana la 1 an (se platesc doar 9 luni iar plata se face diferit in functie de companie, adica daca vor ei sa mai puna ceva pe langa ce-ti da statul e treaba lor).
Monica ce-ti face samburelul Alexandru
Babytza ai rezolvat cu Valentina? 
Cam atat pt azi, ca neuronul meu e racit si face mari eforturi sa-si aminteasca ce s-a mai discutat atatea capitole.
Pupam toata bobocimea si sa nu uit welcome noilor mamici. 
iepurila spune:
Bitza La multe lunite lui Lucas. Scumpul de el 
Te pup. Ai grija de tine. Dumnezeu sa-l odihneasca pe tati tau acolo unde e.
aly_c20 spune:
Andy, Eva 
Bitza, zi-mi si mie, te rog, de unde iei branza calcica?
Eu sunt in bt si am cautat si in Pita si Fidelio.Se uita vanzatoarele la mine ca la avioane cand intreb de asa ceva
.Sau nu se gaseste in comert si e facuta acasa!
In ce zona stai?Samb am iesit in parculet Curcubeu(parca as se cheama) si era plin de carucioare
.
Imi pare rau pt tatal tau
Eva, u ce fel ii dai?E de la vreo firma?![]()
Anca, u ce fel de iaurt ii dai?Poate ai mai spus, scuze...dar citesc mai pe sarite, ca putzoiul meu imi ocupa tot impul.
As vrea sa incep si eu cu lactate..si chiar nu stiu in ce sa am incredere.
Babytza, Sebi e un scump. mari progrese nu face, adica, doar sta pe fundulet...abia astept sa l vad tarandu-se in 4 labutze
, deocamdata doar ridica de fund in sus si impinge putin
.
Spuneti-mi, va rog, daca -i curge nasucul(fara febra sau tuse)pot sa-i fac vaccinul?Sebi nu are facut nici vaccinul de 4 luni, ca eram in spital
.
Ada, sper sa se rezolve si la tine cu granulomul
.
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
tzitziri spune:
Aly, pana intra 'expertele' in branza calcica iti spun ca ea nu se cumpara.Se face cum se face si branza de casa (cu lamaie) doar ca pui un numar de pastile de calciu lactic in lapte cumparat cand da in clocot.....
Asta asa, pana intra ele si explica...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

de