*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (38)*
Raspunsuri - Pagina 24
miki01 spune:
ce frumos sta dolofana scumopa pe canapea! A imbracat-o mami in rosu ca doar e sarbatoare!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Multumim pt. urari! Am pus poze noi la semnatura...unele facute astazi... Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)Poze noi
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Of, of,of! Si cand ma gandesc ca nici noi nu am facut mare lucru la putzulica...
| citat din mesajul lui Amalia Neata fetelor! ![]() Lauramiron, Babyzapi, Miki01 pupam dulce! ![]() ![]() Am avut o noapte luuunga, cum mi-am imaginat. M-am trezit de cel putin 10 ori si m-am tot plimbat cu el in brate. Era rupt de somn, plangea numai cu ochii inchisi. Imi venea sa-i mananc gurita, asa scump era si cand plangea , dragul mamei pui dulce!![]() Pe la 5:40 a fost ultima trezire...a supt, dupa care s-a pus iara pe un urlat de ziceai ca-l taie cineva ...cred ca ala a fost momentul cand n-a mai reusit sa se abtina de la pipi si si-a dat drumul masiv..a plans vreo juma de ora, dupa care a adormit pe mana mea..si am dormit ca lemnul amandoi pana la 8:30 .Ne-am sculat uzi fleasca amandoi Deci suntem pe calea cea buna!![]() pozici noi Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Miki,
Povestea puiului nostru
Amalia spune:
Laura sunt dulci foc micutele tale!
Taaare se mai amuza astia mici cand isi vad fratii mai mari.
Pup dulce zambaretele!
| citat din mesajul lui lauramiron Uitati aici doua maimute, una se prosteste, cealalta se hlizeste http://good-times.webshots.com/video/3095501690104281140JwWimi Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
bertha spune:
Az dam de baut, e sarbatoare, eu si sotul meu serbam 14 ani de cand suntem impreuna.
Poftiti la masa
si la bauturica 

Mergesi o cafea, chiar daca nu mai e chiar dimineata
La multi ani Sonia, Larisa, Sara si Raisa!
Mama, numai fetite azi!
Babyzapi, se linistira lucrurile in Pipera?![]()
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
miki01 spune:
Berta, multi ani inainte, multa iubire, intelegere si sanatate!
| citat din mesajul lui bertha Az dam de baut, e sarbatoare, eu si sotul meu serbam 14 ani de cand suntem impreuna. Poftiti la masa si la bauturica ![]() ![]() Mergesi o cafea, chiar daca nu mai e chiar dimineata![]() La multi ani Sonia, Larisa, Sara si Raisa! Mama, numai fetite azi!![]() Babyzapi, se linistira lucrurile in Pipera? Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Miki,
Povestea puiului nostru
fluturasha23 spune:
Bertha La multi multi ani !
Amalia parca tu ai comandat saltea de pe strollers.ro? Livreaza si in Bucuresti? Si cat a durat pana a sosit?
| citat din mesajul lui bertha Az dam de baut, e sarbatoare, eu si sotul meu serbam 14 ani de cand suntem impreuna. Poftiti la masa si la bauturica ![]() ![]() Mergesi o cafea, chiar daca nu mai e chiar dimineata![]() La multi ani Sonia, Larisa, Sara si Raisa! Mama, numai fetite azi!![]() Babyzapi, se linistira lucrurile in Pipera? Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
mami de Iulia 26.11.2008
Amalia spune:
Ginye 

Ai idee de ce se scoala? Plange si se linisteste repede sau de foame? Poate e vreun dintisor pe drum..
| citat din mesajul lui ginye55 Neatza! De doua nopti iar nu doarme piticul. Pana la 1-2 e bine si frumos, dupa care se tot trezeste. ![]() ![]() ![]() ![]() Si sa fie treaba treaba nu ii mai place nici supita.![]() ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
ginye55 spune:
Multi inainte fericiti alaturei de comorile voastre!

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Amalia Ginye ![]() ![]() Ai idee de ce se scoala? Plange si se linisteste repede sau de foame? Poate e vreun dintisor pe drum.. ![]() pozici noi Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Nu cred ca se trezeste de foame ca abia daca trage din bibe. Se trezeste plangand si intr-un final adoarme la mine in brate. Dupa o ora o luam de la capat.

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii

M-am trezit de cel putin 10 ori si m-am tot plimbat cu el in brate. Era rupt de somn, plangea numai cu ochii inchisi.