*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (38)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

am sarit pe trambulina!!!! e suuuuperrrrrr!!!!!!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Marysa, nu stiu de lingurite de 5 ml, ca a nostra e mica rau si eu pun putin in ea. Ma ghidez dupa faptul ca ii dau 5 ml de Ca si ii dau cam 10 lingurite. Adica pun cateva picaturi in lingurita. Daca umplu lingurita (care in mod cert nu are 5 ml) imi da afara si mai mult pun pe ea decat inghite.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am vazut si eu stirea ieri si zau daca inteleg de ce va agitati. Mai puteti vedea stirea www.tvr.ro/articol.php?id=60385&c=58" target="_blank">aici:
Nu e nimeni obligat sa se intoarca la serviciu: "Prezent la "Tema zilei" din cadrul Telejurnalului TVR, Ministrul Muncii, Marian Sārbu, a precizat ca nu este vorba de o reducere a concediului de crestere a copilului, ci de un bonus acordat mamelor care doresc sa se īntoarca mai repede la serviciu."

Explicati-mi si mie unde-i buba ca nu ma prind deloc. Asa ceva era si in 2005 insa atunci nu era CIC 85% sau minim 600 RON ci fix 800 RON pentru cine lucrase anterior 1 an.
Doritori exista cred, un parinte care locuieste cu bunicii poate isi doreste sa se intoarca la serviciu dupa un an si astfel familia extinsa primeste mai multi bani.Sau evident cine are o functie importanta si oricum e nevoit sa se intoarca devreme mai incaseaza o suma in plus.

Lauramiron ce voinicuta este Cati, probabil cea mai voinicuta cozonacica. Imi place cum se pune Rebeca la mintea ei. Multa sanatate!
Mirtha, stai linistita ca e mai usor la al doilea, nu te vei plictisi. Timp de citit nu mai va fi dar nici nevoie nu mai ai ca e destula experienta de prima data. In schimb sigur vei avea momente frumoase cu cei doi copilasi.
Marysa, cu deochiul, asta-i folclor po p u l a r si nu e cazul acum cand exista o explicatie logica. La varsta lor luatul sangelui din vena este clar o trauma de care vor fi marcati o perioada. E foarte normal sa planga isteric cand se trezesc brusc, sau fie speriati de halate albe.
Alra, citii ca ai trambulina. S-o folositi sanatosi. Aveti grija sa nu le lasati pe amandoua cat va fi Nicole mica. Fetita vecinei si-a rupt piciorul la 1,5 ani jucandu-se cu fratele mai mare. Ideea este sa fie doi copii cu greutati asemanatoare. Acum eu nu stiu ce tip este dar sigur are atentionari. Mie tare imi place cand ajungem in Stavanger sa vad aproape la toate casele si o mare palarie de trambuline. Parca-s ciupercile dupa ploaie .
Tot uit sa-ti spun, mai pune si tu poze cu fetele.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

La multi ani pt Sara Maria de Ramo2007,Sonia Alexandra de Diamisha, Larisa Elena de Loren@, Bianca Alexandra de Crismargrg, Raisa Monica de A.Alina!Sa cresteti frumos si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza!

Mav multa sanatate lui Antonio cel dragalas si zambaret in poze. Imi plac tare mult noile poze si ca este asa dragastos Sebi cu Anto .

Lauramiron imi pare rau ca nu am putut sa vad si filmuletul vostru. Am o conexiune proasta si se incarca super greu de regula, de data asta nu a vrut deloc. Multa sanatate Rebecai

Amalia sper sa fie mai bine azi Luca cu putzica si sa nu-l doara cand face pisu. In rest felicitari pt ca a luat bine in greutate.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Alra sa va bucurati de trambulina . Si tu mami ai grija cu sariturile

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Amalia, puiul mic sa nu-l mai doara! A luat f bine si in luna a 5a.

lauramiron sa-ti traiasca printesele! Tare scumpe sunt!
Si eu am o pofta de al doilea, dar este putin mai complicat la noi. Oricum tare mult imi doresc si cred ca este primul pas, nu?

Voinicul meu continua cu trezirile dese noaptea (o data la 2.5 ore).

La multe lunite sarbatoritelor: Sara Maria, Sonia Alexandra, Larisa Elena, Bianca Alexandra, Raisa Monica

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

La multi ani bebeilor care azi mai implinesc o luna!

De doua nopti iar nu doarme piticul. Pana la 1-2 e bine si frumos, dupa care se tot trezeste. Si sa fie treaba treaba nu ii mai place nici supita.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Multumim pt. urari!

Am pus poze noi la semnatura...unele facute astazi...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Lauramiron, Babyzapi, Miki01 pupam dulce!
Am avut o noapte luuunga, cum mi-am imaginat. M-am trezit de cel putin 10 ori si m-am tot plimbat cu el in brate. Era rupt de somn, plangea numai cu ochii inchisi. Imi venea sa-i mananc gurita, asa scump era si cand plangea, dragul mamei pui dulce!
Pe la 5:40 a fost ultima trezire...a supt, dupa care s-a pus iara pe un urlat de ziceai ca-l taie cineva...cred ca ala a fost momentul cand n-a mai reusit sa se abtina de la pipi si si-a dat drumul masiv..a plans vreo juma de ora, dupa care a adormit pe mana mea..si am dormit ca lemnul amandoi pana la 8:30.
Ne-am sculat uzi fleasca amandoi ...atata pipi stransese. Vesel nevoie mare, zambitor, vorbaret...n-a comentat cand l-am schimbat, cand l-am doftoricit la putzica..la fel si pe la 10:30 cand l-am schimbat iar. In dimineata asta n-a mai plans deloc! Deci suntem pe calea cea buna!

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput