Clopotei de ian-feb 2008 (204)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gabritza,
imi pare nespus de rau! Fii tare si bucura-te de Daria.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ups, Ven sa stii ca ma cam simt cu musca pe caciula, ptc uneori nu-s chiar sigura, sigura ca folosesc corect semnele de punctuatie (mai ales virgulele).
O sa incerc sa fiu mai atenta, ptc stiu cum zgarie retina greselile
Honey o fi o alergie la ceva, chiar sunt curioasa ca-ti spune dr.
Of, Gabi cum simt copilasii astia! Ea te va face sa treci mai repede peste suferinta si durere

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Gabitza imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Stiu ca ti se pare nedrept si o sa tot cauti un motiv pentru care asta s-a intamplat. Suntem alaturi de tine. Sunt sigura ca Daria si sotul tau o sa te ajute sa treci peste asta si iti vor da putere sa mergi mai departe.

Cati la multi ani! Sa fii fericita alaturi de Matei si sotul tau.
Vacanta placuta in Romania!

Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Am fost la doctor cu Andrew. Sincer, am plecat bou si-am venit vaca, cum se zice.

Cand l-a vazut prima data, a zis ca-i scabie. Apoi, dupa alte cateva intrebari, a zis ca de fapt s-ar putea sa fie o eczema, ca s-ar putea sa fie astmatic (ceea ce eu n-am observat la el) sau alergic si ca eruptia asta e de fapt felul in care se arata.

Sotul meu are astm si alergii si.. m-a intrebat si de el, daca, la vreme uscata, erupe in vreun fel si...da, erupe.. adica... i se usuca pielea pe picioare si il mananca, de se scarpina pana da sangele.Scuze pentru detalii.

Anyway... ne-a dat un tratament, o crema cu steroizi..sa ii dam si , daca nu trece, mergem inapoi.

Am citit despre scabie, ca nah, mi-a ramas in gand si m-a ingrijorat si.... e o chestie foarte serioasa.Ufff, parca ma apuca pe mine scarpinatul acum.
Sper din suflet sa fie vorba doar de eczema alergenica si nu altceva serios.

Pup.

Edit:scrisesem cu picioarele:litere nelalocul lor ;nu greseli gramaticale.Si eu am un pitic cu scrisul corect.Pe-ai mei ii taxez la fiecaree greseala.Dar asa, pe net... mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Asa.... si sa cant si eu acum ....

HAPPY BIRTHDAY TO YOU !!!
HAAPPYY BIRTHDAAY TOOO YOUU!!

HA-PPY BIRTH-DAAY DEAR CATI !!
HAAAPPY BIRTH-DAY TO YOUUU !!!!

La Multi Ani fericiti, plini de impliniri,fericire si iubire alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Gabittza imi pare rau de ce ti s-a intamplat! te imbratisez si eu si sper ca ale tale comori, sotul si fetita, sa te ajute sa treci mai usor peste acest moment greu! Pupicei si ganduri bune iti trimit!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laurici de Piatra, stii cum e, se simte cel cu bun si simt si fara de vina :)
Evident, nu la virgule ma refer. Astea nu-s asa de suparatoare si uneri e discutabila folosirea lor. Ci la cratime in special. Aici nu-i loc de targuiala. Ori e alba, ori e neagra. Mor cand vad "v-a veni" , "i-a de aici" etc.

Honey, ma gandesc ca n-ar avea copilul de unde sa ia scabie, nu? Poate chiar e o eczema alergica, dar te inteleg ca ai vrea sa stii exact, nu te incalzeste cu nimic "s-ar putea sa fie"....Multa sanatate puiului!
P.S. Din pacate alergiile astea se mostenesc tare 'bine', ca sa zic asa. Deci are sanse sa-l fi mostenit pe sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

CatiM La multi ani fericiti si vacanta placuta aici! Sa faceti poze si sa ne aratati pe unde v-ati plimbat.Pupici!

Honey ei Doamne scabie! AJ mai ia antibiotic? Poate o fi o alergie de la el? Milan cand a fost racit se iritase pe fatuca de la medicamente. Blondinii sunt mai sensibiluti la piele si daca zici ca si sotul tau e asa, apoi eu tind spre varianta teren alergic. Zic si eu. Pup si sanatate!

Merci fetelor de raspunsuri vizavi de jucarii. Si continuati va rog

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven
Alina, nu cred ca e momentul sa incepem iar cu discutii pe tema Dumnezeu si bebelusi-ingerasi, nu crezi?

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ok.

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ven ramasesem cu gandul ca vb cu fetele de la topicul: "Rugaciune ortodoxa pt a dobandi prunci buni". Gaby sper ca nu te-am suparat.

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput