Clopotei de ian-feb 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 19
honey79 spune:
Pup zuzicile.
Gabi, ce veste Doamne.
Nici nu-mi pot imagina ce trebuie sa fie in sufletul tau. Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceasta incercare.
Grati, vroiam sa-ti zic de cand ai pus pozele, dar uite, neuronu' meu atrofiat a uitat...ca am vazut si eu pozicile cu "gladiolu' " tau, care e un frumos si un ghidus.Mare haz trebuie sa fie cu el in preajma, puiul scump. Si.... mie sa stii ca nu mi se pare slab.O sa aiba configuratie atletitca, atat.
Eu am sunat de dimineata doctorul si mergem in 45 de min sa-l vada, caci de cand i-am dat antibioticul acela, saptamana trecuta, i-au iesit pe fata bubite mici, in speta pe frunte si pe laterale,pe obrajori.E fata lui ca o foaie de smirghel.
Nu stau insa permanent acolo, se ascund si... ies mai ales cand e suparat/agitat, iar apoi incepe sa se scarpine.Vreau sa aflu ce anume e si ce cauzeaza.
Pupici.
gabrittza spune:
va multumesc din suflet!
stiu ca sunteti alaturi de mine si sper ca voi trece cu bine peste asta.
Daria a stat azi mai mult la mine in brate si m-a pupat!
e greu ,e tare greu...desi ziceam ca nu era momentul pt bebe cand am auzit "imi pare rau gaby" mi-am dat seama ca ceva e in neregula si am simtit cum cade tavanul peste mine!

era bebele meu si nu e corect sa plece asa din viata mea....

Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
madalina28 spune:
Offffffff Doamne Gabi
imi pare sincer rau, e greu dar Dariuca iti va da forta sa mergi mai departe
.
Cati la multi ani!Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de Mateias si cei dragi tie!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
iulia82 spune:
Gaby,nu prea stiu ce sa-ti spun ca sa te incurajez,dar iti trimit un
-ic mare,mare...poate te mai alina..si o 
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE
uite cum cresc
mami Iulia si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
danybv spune:
Gabitza imi pare nespus de rau de aceasta pierdere
pentru o mama pierderea unui copil ( indiferent in ce stadiu era bebele ) este cea mai grea suferinta din viata .Sa te intareasca Dumnezeu sa poti trece cu bine peste acest hop din viata ta .
Plangi de cat ori simtit nevoia , nu te uita la ce o sa zica ce-i din jurul tau , cand vrei sa vorbesti despre acest lucru fa-o fara nici o ezitare , descarcandu-te iti va fi mult mai usor sa treci peste tot , daca te vei retrage si nu vei vorbi cu cei de langa tine vei suferi si mai mult , noi suntem aici alaturi de tine , sa nu uiti asta niciodata
Te rog sa ai grija de tine si de Daria , ea are mare nevoie de o mama puternica si cand Dumnezeu va hotara ca este momentul bun va va trimite un bebe sanatos si frumos ca voi , te pup 
Cati iti urez un calduros La multi ani !! sa fi sanatoasa , fericita alaturi de familia ta
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Ioanact spune:
LA MULTI ANI! CATI
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Matei si de sot!
ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabrittza buna fetelor am intrat sa va spun ca am fost azi la ecografie... si in loc sa imi vad puiutul dand vesel din manute sau macar sa il vad dormind...am vazut un bebe oprit in evolutie. e oprit in evolutie de 4-5 saptamani.nu inteleg cum e posibil ca atat timp sa am simptomele de sarcina dar bebe sa fie mort. ![]() ![]() ![]() este a doua sarcina oprita in evolutie e prea nedrept totul,e prea greu de suportat ![]() ![]() si nu inteleg de ce mi se intampla mie asta?o vreme o sa stau mai in umbra decat pana acum.... Gabby de Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2![]() ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
Imi pare sincer rau, din pacate stiu cum e..

, gandeste-te ca o ai pe Daria (ea iti va alina durerea), ea are nevoie de o mama sanatoasa si puternica... si nu uita sa te rogi la Dumnezeu
, iar El iti va da un prunc atunci cand considera.."Dumnezeu ne i-a pruncii, dar tot El ii aduce pe lume."
ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!
Ven spune:
Gabi, imi pare sincer rau pt. pierderea ta. Nu stiu cum e, dar incerc sa-mi imaginez....Multa putere iti doresc.
Alina, nu cred ca e momentul sa incepem iar cu discutii pe tema Dumnezeu si bebelusi-ingerasi, nu crezi?
Cati, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai!
Fetelor, trebuie sa zic ca nu mai pot. Mai, pe mine ma deranjeaza ffff tare greselile de ortografie/gramatica pe care le intalnesc peste tot pe net. Morrrrr!! Stiu ca e defect profesional, dar mi se pare OBLIGATORIU sa stii limba ta materna, si sa scrii corect.
E dovada de respect pt. tine si pt. ceilalti. Iar daca undeva te-ai 'poticnit', daca tot ai net, consulta frate un indreptar/dictionar online, si scrie corect! Nu mai imbolnavi lumea cu agramatismele tale.
Nu tre' sa stie toata lumea engleza, matematica sau mai stiu eu ce, dar sa scrie corect romaneste se invata in clasele I - IV!
ceska777 spune:
Cati,
La multi ani!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra