Clopotei de ian-feb 2008 (204)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Am fost ieri la ORL la Medlife la o dr care nu numai ca nu mi-a placut ca persoana, dar mi-a dat si o veste proasta: ca Sofia are niste polipi "de toata frumusetea" operabili, oricand vrem noi, cu cat mai curand, cu atat mai bine pt ea.
O sa mai cer si a doua opinie si, daca se confirma, probabil o vom opera acolo. In iunie plecam in concediu si ma gandesc ca ar fi bine sa respire pe nas aerul marii, nu pe gura...

Plus ca, referitor la limbaj, am avut o discutie mai detaliata cu dr. Eu v-am mai spus ca mi se pare Sofia un pic fudula de urechi, adica nu e prea receptiva la sunete, dar nu imi dau seama daca e chestie de atentie - sau lipsa atentiei distributive - sau pur si simplu nu aude anumite sunete. In fine, dr a zis ca daca avem indoieli, sa o investigam. Cica pentru asta trebuie sa fie ori in somn natural - putine sanse sa adoarma in drum spre clinica insa - fie in somn indus, adica anestezie generala. Daca socotim si anestezia de la polipi, ar fi doua...mi se pare cam mult, asa ca am decis sa mai asteptam cu asta. Sofia are o bebeluseasca f bogata, scoate sunete noi in fiecare zi aproape, dar deocamdata nu pare deloc interesata sa repete ce spunem noi.

Si o intrebare pt Lala: carutul sport care nu i-a placut lui Andrei si pe care l-ati abandonat in Austria e cumva asta: http://www.bebecarucior.ro/produs133/BREVI---CARUCIOR-B-LIGHT.htm ? Eu vreau neaparat sa trecem la un carut mai mic - ca al nostru e usor, nici 6 kg - si sunt in cautare (febrila).

Am scris f mult, dar daca va dau un mare la sfarsit, poate ma iertati!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mami fa programare la dr Agache Armand tot Medlife / Grivita . E medicul ORL ce l-a operat pe Andrei .
Sunt convinsa ca pana la 3 ani iti va recomanda zilnic igiena sticta a nasului si sa lasi polipii acolo
Si Andrei ii are dar explicatia lui a fost ca e prea mic pt operatie, polipii se refac pana in varsta de 3 ani si nu e necesar sa chinui copiii cu 2 sau mai multe interventii.

Si DA . Ala e carutul donat de noi hotelului

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Sa va dau totusi si o cafea chiar daca e 4 dimineata

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Lala, mersi de cafea. Mai dau si eu una

Dana, felicitari! Bun venit pe lume puiutului Darius!

Fetelor, eu una nu mai pot. Sunt extenuata. Alaltaieri mi-a fost asa de rau, ca imi tremurau picioarele pe pedale la masina in timp ce ma intorceam de la scoala si simteam ca mai am putin si vad negru....

O fi si o astenie de primavara, faptul ca Mathias iar se trezeste de 2 ori pt. lapte (pe la 1-2 si pe la 5) , plus trezitul in fiecare zi la 7, dus Markus la gradi, plus scoala si copiii astia lenesi care nu mai invata nimic.......Nush. Oricum, tre' sa bag o cura de revitaminizare/remineralizare, ca altfel pic pe strada....

Mathias e k, la vaccin nu a plans deloc, nici nu a inteles ce i s-a intamplat. Dupa, n-a avut absolut nimic. Nasul julit se vindeca rapid. Alearga toata ziua, nu merge, alearga. Vorbeste tot mai multe, si pe romaneste, si pe bebeluseasca. Stie sa duca un obiect la gunoi cand ii ceri.....executa tot felul de comenzi si........TOATA ZIUA VREA AFARA! Isi ia papucii in mana si se prezinta langa usa, unde plange cu foc pana se indura cineva sa-l imbrace si sa-l scoata. Ieri am stat in curte de la 16 la 20. Cand am intrat, a urlat frate de ziceai ca-l tai, ca de ce nu mai stam afara. Iar in curte, din cand in cand isi aduce aminte si se duce la poarta si trage de ea sa plecam , cu plansetele de rigoare, of course!

E tare diferit de frate-su, si chestia asta tare ma amuza. Markus va fi tipul de intelectual/finut/sensibil. Asta mic va fi genul de fotbalist/agitat/mi-se-rupist E interesant cum se combina genele, fascinant

Markus e racit. Raguseala, tuse seaca, muci. Azi sta acasa, ieri n-a mers la inot, sa vedem pana maine cum mai suntem.

Vremea asta e ciudata rau la noi. Noaptea si dimineata ploua. Innorat la greu, cer de plumb bacovian. Spre amiaza se insenineaza, dupa masa e superb, soare, cald, etc. Pe mine ma afecteaza si schimbarile astea.....

Nah, ca am scris placinta de dimineata. Sa nu va plictisiti la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaaaa

lala, multumim de cafea!! mai dau si eu un rand .. poftiti la sau ceiut ..

aseara eva mi-a facut capul in colturi .. nu a vrut sa se culce si mai mult a plans cu suspine vreo ora .. am vazut ca tot isi baga mana in gura si plange .. am pipait gingia si mi s-a parut ca am simtit un coltisor de masea .. altfel nu-mi explic purtarea ei ..

roli wow ce super a fost la munte si ce frumoasa e pensiunea!! am vazut ca tare frumos s-au simtit baietii! pupam frumosii! e de tinut minte pensiunea asta pentru intalnirea clopoteilor la munte, nu?
hai fetelor .. care va bagati?

lala imi pare rau ca ai zbarcit-o la traseu .. lasa ca sunt sigura ca a treia oara va fi cu noroc!

gratiela vai cat am putut sa rad .. foarte tare ai fost la traseu!

eliza

stoisor pupam pe sasa isteata care invata cuvinte noi! sa stii ca si eva imi mai face bucata cu vomitatul .. uff .. asa groaza imi e .. am ajuns de ii dau laptele seara cu bavetica din aia gen camasa ..

alina am vazut-o pe ioana la baita .. tare ii place balaceala, nu? ai mare grija cu ratustele alea .. eu i-am scos evei una de pe gat ..

stancutza eu sunt sigura ca sofiuca e ok, te rog sa nu-ti mai faci atatea griji .. cat despre polipi .. uff, mai multi clopotei sufera de astea. am inteles ca nu e grea operatia dar iti dai seama ca tu, ca mama, mori si inviezi cat timp puiul e acolo .. tinem pumnii sa fie totul bine!

ven cred ca e astenia de primavara .. pupam piticii frumosi!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!

Wow LalaD,
iar ti-a dat poznasul trezire? Acuma fie ce-o fi (cand il "laud" aici isi schimba automat naravul): Benji doarme intins toata noaptea cam 9-10 ore. Ieri a picat lat, l-am obosit pe-afara, vroia sa escaladeze orice in livada.

Noi ne "ambalam", mergem sa vizitam doi baieti (gemeni) ai unei mamici romance de langa Stuttgart. Nasol ca e inchis afara dupa ce ieri a fost un soare de vara aproape. Credeam ca scoatem pustii in gradina lor la nisip si ne-am scapat, cu bunica lor si bunicul lui Benji supraveghetori. O sa stam in casa, va fi iures daca nu iese odata soarele.

Un pitic nou ce isi scoate capul la mine e urmatorul: Benji se mai intinde pe jos, si sta asa cumintel 2-3 min, uneori ma gandesc ca il dor urechile sau capul???? Si daca cade cumva si la urma da si cu capul de pamant urla ca din gura de sarpe. Si e capos deci inevital da cu dovleacul de pamant cand cade, parca e .....UF! Sa gonesc piticul?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Neata si de la mine!!

Multam fain pentru cafea, Lala! Am mare nevoie. Aseara iar m-am culcat tarziu si dimineata imi venea sa arunc telefonul pe geam.

He! Si eu ce vroiam sa scriu?

Aaaa..da! Stancutza din cate am citit, uneori din cauza polipilor pot sa apara si probleme de auz. Nu stiu ce fel de test vrea doctora aceea sa-i faca Sofiei dar eu zic sa nu te hazardezi. Daca vrei neaparat poti face un test de auz.

Ceska si Ana se aseaza asa pe jos si sta cu obrazul lipit de covor. Sta cumintica 1-2 minute si apoi gata de joaca iar.

Mda...tocmai m-a sunat sotul si ne-am ciondanit la telefon. Nu mai am chef de nimic. Si sunt atatea in spate, ca atunci cand ma enerveaza as vrea sa termin odata si basta!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuze......

a trecut prima noapte singurele ,nici bine nici rau dar important e ca a trecut

e o vreme de kk-o si la noi ,a poluat toata noaptea,e intunecat,a trecut si pe la noi Bacovia se pare si sper sa se indrepte sa iesim afara ca turbez in casa toata ziua de nu,sunt treaza de la 6 ,am gatit ,am gatat si cu tura de haine spoite de aseara9caci aseara le-am clatit doar si le-am lasat in apa cu detergent )nu aveam chef sa le fac cu mana ,asa ca sunt deja pe uscator plus inca alte treburi pe jos,Sasa alerga ca disperata si il striga pe ta-ta doar apare,daca a-ti vedea-o cum sta lipita de usa de sus de la scari si se uita dupa el,imi vine sa-i plang de mila ,doar iteste tati capu si face cuc-bau .....
astept un curier de la Ba-by-na,am pus o cda si azi trebuie sa soseasca,abia astept ,normal ca e pt Sasa dar imi ridica mie moralul
revin .... cineva zghiara tare

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

ha-ha -ha
Sara certa o papusa,zghera la ea de numa -numa,are o papusa cat ea de mare ,de carpe,moale, moale ,pe care o cheama Sisi ,caci poate ea sa i spuna asa,si i preferata ei,daca nu o mai pupa si o iubeste dar acum se pare ca Sisi a calcat pe becu lu' fimea si s-o apucat de certat la ea

Elle
,intradevar, zici ca am copil de cateva saptamani ,care unu-doi varsa,aseara aveam un nod in gat pana si-o gatat sticla de numa,bine ca am scapat fara incidente........la 18 ieri cred ca nu i mai trebuia, dar a deschis gura din inertie si ti-am zis a stat pret de cateva secunde cu mancarea in gura si gura asa intredeschisa si apoi bleoooooooocccccc afara tot.....fara cuvinte sper sa le treaca piticii cu vomatu ca ma ingrozeste de cate ori varsa

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

nimeniiiii

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Stoisor...eu pe-aici... Dar cu o stare

Ce scumpa e Saratica ta. Si ce te invidiez ca-ti lipseste asa mult tati.. La mine cand e plecat e fain, ca-i liniste si ma simt mai relaxata. Trist, nu-i asa?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput