Clopotei de ian-feb 2008 (204)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

neatza!

Stoisor, hai ca a trecut o noapte.Nu mai e mult.
Asa facea si Razvi cand pleca tata-sau de acasa.Il tot cauta prin casa. mi-era asa de mila de el.
Ei si papusa aia, cum nu stie sa-i faca pe place Sarei, tz tz.

Ceska, nu cred ca e cazul de pitici.Poate se odihneste si el si se aseaza si el ca omu sa-si traga sufletul.La fel face si Razvi daca ii pun pe jos plapumioara.

Ven, astenie de primavara zic si eu.Fa o cura de vitamine sau mamanca mai multe fructe si legume proaspete. O sa te simti mai bine.

Lala20, next time.Imi pare rau!

Ieri am facut vaccinul si azi am vazut ca i s-a rosit locul asa rotund ca un banut si e cam tare.Ce sa-i pun?Nu s-a mai intamplat, de aceea nu stiu ce sa fac.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ramona, poti pune fie o felie de lamaie careia ii cureti coaja, fie o compresa cu rivanol. Ce ai in casa mai la indemana. Ai observat daca il doare cumva?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Alina mersi, nu, nu cred ca il doare.O sa ii pun o foaie de lamaie atunci.De fapt o sa ii puna mama ca eu trebuie sa plec indata la scoala.

Fetele ia uitati voi ce mi-am comandat.Mi-a fost recomandat de doct noastra,Ea e foarte multumita de el:
http://www.salin.ro/salin-ro/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=26

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ven parca suna a anemie. Si eu sunt fascinata de combinatia de gene a micutzilor mei sunt atat de diferiti…

Gratiela ce tare ai fost …si eu ti-as fi dat carnetul la asa peripetii.

Am admirat-o pe Ioana in baitza cu ratzustele.

Stancutza mai intereseaza-te de teste auditive...sunt unele care se pot face fara sa o adoarma.

Roli pt raspuns…da cum vine asta fara usi? E un fel de camera mai mare cu separeu?

Alina asa simt si eu cateodata cand pleca tati si iar vine…parca mai am un copil in casa…insa eu cred ca e mai mult rezultatul protejarii…am picat acum cativa ani intr-o depresie urata din cauza plecarii (pleca fetelor cu lunile (doctoratul in Zurich)…in perioada de demult in care era f f greu si costisitor sa afli\dai de veste)

Ramona stiam si eu de asta…ma bate gandul sa cumpar si eu…daca o face cineva sa ne spuna si noua cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

hello,

Noi ridicam mana pentru excursie la bran moeciu. Roli se vede ca blondinii tai frumosi s au distrat si locul e super!

Honey bine ca e d la dintisori si in rest totul e ok. Pupicei micutului american!

Shose transmite i felicitari Iuliei din partea noastra si pupicei!

Madalina iti tin pumnii cu fertilizarea, sa ai noroc cat mai repede sa se intample! La vara ne vedem acolo la strand!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Lala D, Ven, Ellenuta multumim de .
Ellenuta multumim de vizionare .. si Ioana baga ratustele in gura si apoi le scoate singura, oricum am grija de ea..
godzila .

In sfarsit am reusit sa trimit si eu mesajul, m dvm i-am dat Ioanei sa pape, supica cu carne de pui, dupa 5 min, a varsat un pic ..cred ca zeama (era lichid ceea ce a varsat ea) nu si legumele..apoi am lasat-o sa mearga pe hol..pana cand a vazut florile si s-a dus la ele si bineinteles era toata plina de pamant iar pe parchet numai pamant, da-i si strange.. acum am pus-o in pat, poate va adormi.. m tarziu avem musafirii..si ar fi bine sa se odihneasca pana vin ei..sa nu o apuce at somnul..
Sa stiti fetelor ca de cand a inceput sa mearga numai dupa ea stau, dar e bine ca si-a dat drumul la mers, pt ce sunt eu nu sa strang

P.S. Vin prieteni de-ai nostri cu un baietel m mic cu 1 luna decat Ioana, pe nume Matei, v-am m vb despre el.

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Mamicilor care este jucaria preferata a clopoteilor vostri?
Noi avem borcanul forme de biscuiti fisher price si din decembrie de cand il are e un real suuces.
Dorim sa mai descoperim asa o gaselnita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Mamicilor care este jucaria preferata a clopoteilor vostri?
Noi avem borcanul forme de biscuiti fisher price si din decembrie de cand il are e un real suuces.
Dorim sa mai descoperim asa o gaselnita!

calutul de la little tikes .. e lesinata dupa el .. il calareste, il intoarce pe toate partile, se urca in picioare pe el, il foloseste si ca tobogan ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

CATI

La multi ani, iubita! Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte numai de bucurii alaturi de Mateiasul scump, sotior si cei dragi!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Cati! Sa fii o mamica fericita, o sotioara apreciata si iubita, sa te bucuri de tot ce ai si poate poate sa mai sadesti un samburici!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput