LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (235)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!
GATA, am terminat cu petrecerile
Bubu meu e asa extenuat, de doarme incontinuu de aseara de la 9.
Ieri ne-am distrat iar cu "tava" si Bubu, foarte consecvent, a ales aceleasi chei de masina, acelasi pix, dar a schimbat caietul cu surubelnita.
Inca nu-mi vine sa cred ca am baiat de un an...

Poze de la PARTY No.2 de aici

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Alexandru Constantin!!

Mergi la inceput

Raisa Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! ce bine e sa mai si dormi noaptea..ne trezim cu noaptea-n cap, dar tot e mai bine ca trezirile din ora-n ora!
mimo pai Stela ma abordase pe mess sa ne vedem in parc, doar pe Pucca am gasit-o din intamplare, si bine-mi pare, sunt o familie super simpatica! da' sa stii ca nu-mi displace nici Titanii, poate-l conving pe iub sa ne care pana acolo curand...aceeasi faza de nesimtire crasa am avut si eu parte alaltaieri acolo..eram eu, Kya, Miradi+ copii+alti 2-3 mici, asteptam la rand la leagan, in timp ce se dadeau copii mari de peste 2-3 ani!!Mufa tot spre leagan tragea, eu deja ma enervasem, am zis in gusa(dar cat sa ma auda) ca astea sunt leagane ptr copii mici care nu stiu sa se tina singuri, nesimtita s-a facut ca nu m-aude...ma intorc cu spatele 1 min, sa ma hlizesc la copii, cand se elibereaza celalalt leagan, si hop! super viteza, o baba, se chinuia sa-si indese in leagan copilul de 4 ani, grasut bine, care nu incapea nici macar cu un picior!!! am crezut ca nu vad bine!! si pana aici mi-a fost, mamaie se chinuia cu viteza sa-l indese acolo, ca stia clar ca noi asteptam, si odata introdus imensul in leagan, aia era.. asa ca fug eu repede si o trag direct de maneca si-i spun de la obraz 'nu va suparati, dar chiar nu vedeti ca noi tot aici asteptam, sunt 4-5 copii MICI la rand, baiatul dvs e MARE!..se poate da in celelalte ca se tine singur, astea evident, sunt ptr bebelusi!!'..aia, normal, si-a afisat un zambet tamp, 'ma scuzati...era si el curios si vroia in leagan...am zis sa-i arat ca oricum nu incape..'
revin..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

vali ati demotat baiatul! bravo, sa-i fie de bine!ce funda loz haioasa i-ati pus:))
mai simo, imi pare rau ca sunteti tot cu febra, cu tot cu antibiotic..
blanka ce o fi cu sovi si clodute???
am vazut party 2 de bubu, ce tartulet haios si ce baiat delicios!:)
La multi ani Alexandru Constantin!!
zoze ce faci, soro? esti bine, de ce nu zici nimic?..ce face Sufletelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata crenguta!

Fie-mea n-a vrut fructe de nici-un fel, am incercat untulet pe paine, nici asa n-a mers asa ca in disperare de cauza am incercat cereale Cherios de la Razvan si mirare mare...a mancat Rebe fara comentarii!. Le-am inm.u.i.a.t bine in lapte si dechidea gurita de numai!

Chiar asa Zoze, ce-i cu tine de nu pove nimic de voi?

Mimo, am fost in parc ieri, dar am stat pe langa lac ca eram sigura ca la leganute e nebunie. Si cand s-a plictisit Rebe de carucior i-am dat drumul in iarba!.

Luny.

Noi ne pregatim sa iesim in parc.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Salutare!

Sanatate muulta,multa-puiutilor bolnaviori!!

Am vazut o minanatie de Thea umblareata si vorbareata,un Sabinel oaches si-o casa superba,l-am vazut si pe Luca-Don Juan-elegant si smecher rau-cum lua el cheia de la masinoiul ala,sa nu mai zic de torturile alea....Ahh..si-l vazui si pe Mateias-dezmotat-cu banii la buzunar-florile la subsoara-si cheile de la bolid pregatite.Ce sa mai-are tot ce-i trebuie pentru un cuceritor!
Vazui si fetili si baietii in parc-la intalneala
Si..cred ca am sarit pe cineva,sa-mi fie cu iertare,nu cu rea intentie!
Luny,Clau sunt binisor,Sufletelul e beton-mergaret,neastamparat,rautacios..stii tu

Mergi la inceput

Am uitat sa o pupacesc si sa-i multumesc Mihaelei-pentru frumoasa surpriza!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Neata spre buna ziua....va mai aduceti aminte de noi???
..sunt picata din cer....de abia acum dupa ce trimit mesajul asta ma apuc sa citesc capitolul asta macar ca celelalte 2 si jumatate nu prea cred ca apuc.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

clau si Mufu mai baleste cand pap eu cereale, Minnies imi plac, alea cu scortisoara..si i-am dat sa guste, evident ca hapaie de nu mai poate, inclusiv fulgi de porumb inmuiati in lapte!

noi dupa masa mergem la vaccin si eu la gineco sa-mi iau analiza, in sfarsit...sper sa lamuresc problema cu ROR-ul si sa nu-l facem azi..mi-a dat Pucca o idee, sa-i iau sange sa vedem clar daca a fost sau nu rubeola..sa vad ce zice pediatra azi!

Mergi la inceput