LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (235)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sa va zic ca nu am scapat de febra?Ce o avea Doamne,de nu dispare nici cu antibiotic?de suparare,mananc prajituri
Vazut poze cu Thea-artista,cu Mufarinu-Zana si fetele de Miradi,petrecerea lui Bubu-m-a dat gata Alex ce frumusica poate fi,ca si fratiorul cu camasa rosie.Cami,nu am vazut nici o sunca-parol,Sofi- care face parada modei,Matei- luat pe nepregatite la taiat de mot!
Mama da ce v-ati mai intalnit!tare fain !abia astept pozele cu Cris,Naty si Miky!

Olga,abia aseara am inceput sa.i dau Ospenul!
Naty,pai cum sa ii dau mai devreme?m-am tot chinuit sa ii fac o schema accesibila,dar nu-mi iese..noaptea tot tb dat!Si in seara asta cand i-am dat eurespalu,mi-a vomat si a tusit mai rau!nici nu am mai reusit sa ii dau!e un sensibel,isi face rau singur!Maine daca tot asa e,ma duc iar la dr...
Miha,tare frumos ai conceput blogul.Bravo
Nu mai stiu cine intreba daca mai e cineva care ar refuza Priorixul:MOI,JE!
Blanka,cum mai te simti?Eric ce mai face??
Cuscra mea vad ca nu mai are timp sa mai intre deloc
va doresc o noapte linistita

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

hello fetele!!

noi am umblat azi de nu ne mai tineau pcioarele. naty la 22.15 am ajuns acasa. m-au corupt aia mici sa merg cu ei in plazza si nu am rezistat sa nu-mi iau ceva de la kfc. apoi la buni in vizita, de unde am venit pe jos 3 statii. de... plimbarica de seara.

naty multumim pentru complimente. mi-a placut intalnirea din moghoros . criss baga pozele!!

iulia e o super draguta si energica, nu sta locului si vorbeste non stop. andreea la fel e o dulcica . si mamicile la fel. puup

asteptam poze de la criss !!!

http://community.webshots.com/user/mikydoozza48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Symo mersi de intrebare
Eric si azi doarme la mami ca maiine
ma duc de dimineata sa imi fac o gramada
de analize
e ok ,are 6 dinti,nu mai vrea sa pape
cereale,nici cu lingurita nu prea vrea
nu stiu ce are
are aproape 13 kg,se tine de tot ce apuca
si asa face pasi,singur inca nu dar progreseaza
foarte bine
va doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

si eu a-si refuza priorixul dar ma
tem ca o sa avem probleme cand vrem
sa il inscriem la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

so bifez ce am vazut:
-motul lui Sabin! Raluca ce frumoasa si mare e casa!!bravo! sa va bucurati de ea!
-Tea, mica Picasso ce mai stie ea sa arate de toate! si mami Alice esti slaba si tu!
-Sofiutza movulie si ochioasa!
-Mufy la intalneala cu titzele frumoase Zana si Medeea.. si vad ca e irezistibil si alte fetitze
-Bubu mic la party in camasutza rosie! Cami ce de bebici ati avut la party!

mai am.. mai revin..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am uitat sa va spun inca o faza de aseara.. dupa ce au plecat invitatii, fata mea cea super obosita avea chef de vorba/plimbat si alte alea...si a inceput sa faca rezumatul zilei pe limba ei.. am ras de ea.. pacat ca mi se descarcasera acumulatorii si nu am mai putut filma..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

A ales asa:
mingea de GOLF
stiloul
cartea

...va las pe voi sa faceti deducerile

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

am urat si ieri, uram si azi:

LA MULTI ANI!! ANDRA, scumpa si iubita. Sa iti dea Dumnezeu tot binele lumii, sa cresti mare, sa ai sanatate si noroc in viata. Sa ramai mereu buna si cuminte, bucurie parintilor si bunicilor tai. O viata plina de bucurii si de succese.
Te pupam dulce si te iubim mereu...
Adriana, nasicu Laur si Adrian
.

Felicitari Miha, George, putere si sanatate sa o cresteti si sa va bucurati o viata de minunea cu ochi de miere pe care Dumnezeu acum un an a adus-o in viata voastra.

Sunt moarta de obo. Fug sa-l culc si poate revin mai tarziu.

ANDRA

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata

O cafeluta, un mar si o feliuta de chec.

Ne auzim mai tarziu

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

neata!
Multumim Somnorica!
Adriuta-mare talent literar ce in timpul liber se relaxeaza la o partida de golf...
Iulia o fi citit ca m-am tot plans ca se scoala prea devreme. A dormit aproape 12 ore si acum am tras de ea sa se scoale
Am fugit la kineto

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput