LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (235)
Raspunsuri - Pagina 14
clauclau spune:
Am vazut si artista lui Alice, e minunata!
. Am vazut si capodopera
si in parc cu catelul ham-ham si in casa cu carticelele...Doamne, ce ochi minunati are, m-a hipnotizat!

Am vazut si Muffa cu prietenii in parc, e super in forma baiatul!
Naty, mersi mult , asa este cu statul mult afara. Oricum, de 3 zile Rebecca este cu totul alta, mult mai intelegatoare si mai linistita. Azi s-a trezit la ora 8 ( ora noua), noi am avut multa treaba...ca si Mimo, am inversat hainele groase cu cele subtiri si treaba asta mi-a luat cateva ore...Apoi la pranz am mers la masa la socrii si ne-am intors acasa la 14.30. E, Rebe nu a dormit decat dupa ce am venit acasa si a papat! Si nu a marait deloc , a fost super cuminte, s-a jucat si s-a plimbat fara sa plangaceasca, desi vedeam ca este obosita moarta! Apoi s-a culcat si a dormit 2 ore neintoarsa si dupa ce s-a trezit am iesit iar afara pana pe seara...A facut baita cu Razvanel si au ras o gramada impreuna, m-am veselit si eu tare de rasul lor cristalin!
Ce face Iulia scumpa, este bine? Am citit de reactiile de la priorix...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
clauclau spune:
Bubule, ce rau imi pare , am citit de Vladut!
Offf, perioada asta cu vreme inselatoare...sunt atatea viroze. Multa sanatate, va pup pe toti.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Nicoleta spune:
Salut.
Bubu, sanatate copiilor, asa e cand unul merge in colectivitate! Dar lasa ca e pe sfarsite iarna si se vor imbolnavi muuult mai rar.
Olgutza, am vazut-o pe ochioasa ta! Ce mutrite face! O scumpa! Mai vrei poze cu baietii mei?
Miha, esti o draguta! 
LA MULTI ANI ANDRA! sa fii sanatoasa si fericita!
Alice, recunoaste ca de fapt de aspiratorul meu iti era tie dor
! Mi-e dor de Buzau... au fost 5 ani lungi, insa ultimii 2... super!!
Azi am iesit afara in parc si am incercat sa ii dau lui Matei iaurtul cu cereale acolo... esec total (bine, a luat cateva lingurite, el, care adora iaurtul)! Tipicar rau asta micu al meu! I-a spart si dintzosul nr8 gingia... A fost parfum cu dintii, vin acum maselele si caninii
! Sper sa ii iasa repede! (in ianuarie avea doar 2 dinti, acum are 8!)
Va pup si va doresc o saptamana cu soare! desi zice-se ca va ploua vreo cateva zile! Sezonul de schi s-a incheiat pentru Stefan (am fost anuntati), urmeaza cel de inot. Si poate putin pian... In vara, tenis! Trebuie sa il tinem ocupat si sa scoatem barbatoi din el! (ca sa nu mai spun ca a plans la The Lion King... cand a cazut Mufasa de pe stanca, aruncat fiind de Cicatrice...)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
blankar spune:
LA MUTI ANI ANDRA!
SA FII SANATOASA SI CUMINTICA!
MIHUTA SA VA TRAIASCA PRINTESA!

BLANKA,mami de Eric si
15+ cu Ana????
http://community.webshots.com/user/blanka75
VALENTINA C spune:
Trebuie sa-l laud din nou: azi noapte nu s-a trezit deloc!!
S-a trezit la 6.15 !!!!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
mimonix spune:
Am vazut party no. 1 acasa la Bubu (am fost la Bacau
) 

si mi-a placut f mult 
Mi-au placut torturile (excelent catelus) , mi-au placut copilasii : Bubu e un minibarbatel veritabil...cum merge, cum priveste 
iar Alex o domnisoara domnisoara 
...mi-au placut gazdele , cu tot cu "suncile" lor
(ce sa spun tztztz
), mi-a placut aia mica cu ochi albastri Doamneee ce dulceata 
...cadourile mi-au placut...usile ....bricheta lui Bubu mi-a placut...meciul de la televizor
...ce mai , adevarat petrecere
Si va spun eu...e toata lumea atenta??...Urania va spune ca se schimba vremurile , se rastoarna sistemul de valori ...e toata lumea atenta?? hihi..pai daca cu creionul si caietul o sa-si ia Bubu A8
eu ma pun cu burta de carte chiar de maine ![]()
Bacaul...predau legatura 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
nicol vezi p-aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135282
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Deci, azi am fost la ziua verisoarei mele, la curte...Si s-a gandit sotul sa-i luam si motul lui <Matei, daca tot era si nasica lui acolo...Asa ca..am poze!!!http://family.webshots.com/photo/2183415860103382524xtZjtn
Cand am ajuns acasa, tati a vrut sa-l tunda scurt cu masina, dar n-a avut suuces, asa ca e caprit rau..maine ma duc cu el la frizer, sa-l aranjeze calumea...Poze cu noua freza maine seara!
VALENTINA C spune:
Ma bag la somn!!!
Sa avem o noapte luunga si o saptamana usoara!!!
mimonix spune:
Abia ma mai tarasc...acu' vin de la Ploiesti
Bai se poarta ciupilicile rosii 
o nebunie!!! Si in carut nu se ma sta asezat, se sta atarnat
Soficutz de Olgusel , ia de-aci un pupicel 
Altceva n-am mai vazut...si mai las si pe maine, ca maine cica nimic nu voi avea de facut
Aiurea ![]()
Miha f buna ideea si multumesc pt efortul depus
Sa vedem cine incepe ![]()
Luny daca nu m-ai innebunit ....cum faci tu fata, la naiba
, de te intalnesti cu cate cineva oriunde te duci ? Eu am fost azi pe urmele voastre...adica in IOR la fantani ...ei bine, in afara de un nesimtit care si-a dat copilul in leagan o juma de ora de ziceai ca-i al lui, a venit cu leaganul de acasa
...n-am remarcat pe nimeni in jur ...si m-am uitat de mi-au iesit ochii din cap...sa vad familia Clau, fam Mufa...nimic
Ma rog, am observat la intoarcere ca s-au deschis doua terase tare frumusele in coltul blocului lui Clau 
si mi-a mai trecut supararea ![]()
Acum va pup si va las sa va odihniti
Noapte buna!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea