LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (235)
Raspunsuri - Pagina 13
miradi spune:
Miha ,foarte fain blogul !

Multumim ,Nicol ! Si fetele tale sunt frumoase ,nu de putine ori v-am admirat in poze
si de curand pe Antonia cu copanelul
Este o dulce !
ultimele poze cu fetele si cateva de ieri din parc facute de tati![]()
http://family.webshots.com/album/570241252UuTaoc?start=36
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria
(19.08.2004) si Medeea-Elena
(19.04.2008 )
luny spune:
Miha m-ai lasat fara cuvinte!!!! ce surpriza frumoasa, felicitari!!!

miradi sunt superbe fetele tale!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
Va multumesc fetele de urari!

inca nu am vazut poze.. dar sunt pe "to do"..
ma simt super obosita..
ieri am avut party-ul si Andra nedormind somnicul nr 2 a fost cam tacuta, cam ca un bibelou, dar nici de nani nu ii ardea.. si cu toata oboseala asta ce credeati ca o sa doarma bine la noapte... noooo fratee.. ca de ce sa avem si exceptii.. nu stiu ce o supara ca si cu o seara inainte mi-a fost super maraita.. si odihna si la noi din parti..
Oricum a fost frumos.. ne-am simtit bine, si parea ca si oaspetii la fel
.. atat imi pare rau ca nu era Andra odihnita sa isi arate talentele.. dar un dans tot a tras
.. poze, filme care mai de care.. frateee parca erau paparazzi dupa ea..
Am dezmotzat fata si pe urma a urmat evenimentul cu tava.. prima data a intins manuta spre carte, dar si-a retras-o .. in final a ales cardul, pe urma termometrul(bucuria Adriutei
) si nu s-a lasat si a ales si cartea(bucuria mea
).. no acum sa vedem ce o fi
..
la tortulet, desi stia sa sufle, nu a vrut ca era si prea obosita.. cred ca o mai pun azi sa sufle pt noi..
Adrian e un mancacios si cand vede mancare tot zice MIII,MIIIEE
.. si face intr-un fel ca un fel de Donald.. super haios.. si-au mancat unul de la altul painita, si-au vorbit pe limba lor, citeau de prin carti si isi explicau ei pozele.. ca sa nu mai zic de canapeaua aia mica (a Andrei) maiii avea Adrian o pozitie de patron cu burta in sus si cu o mana pe spatar si capul mai pe spate
plus ca la un moment dat s-a intins asa frumos peste Andra..
ce sa va mai zic.. a fost frumos si nu imi vine sa cred ca puiul meu are 1 an.. abia astept sa recuperez filmulete de la restul lumii.. poze va pun mai indata.. mai am de strans pe aici..
Nicol
mii de scuze pt video cu dansul.. dar l-am bagat la un concurs si la reguli era ca nu mai trebuie publicat in alta parte.. dar mai am si alte filmulete tot asa dansatoare si promit ca le pun.. numai sa le micsorez..
Olgutza nu te uit.. tre sa caut schema..
Alice ce tare faza cu pisu!
Bravo Iulia!!
stie fata ce stie..
am vazut ca iar sunt pui bolnaviori!
e mama pe ei sa le treaca!
si ce de intalneli s-au produs pe aici.. Bravo!! se vede ca vine caldura..
Miha f frumoasa surpriza!
hai ca il facem frumos foc!
send.. ma duc la trebi! dar sunt prin zona.. si cand am timp incep sa ma binoclez la poze..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
clauclau spune:
Seara buna! Ce zi aglomerata mai frate...asa e duminica in general.
Miha, ce surpriza frumoasa! esti minunata, cum ai avut timp si de asta, nu stiu!

Mihutza, LA MULTI ANI ANDREI, SA-TI TRAIASCA MINUNEA FRUMOASA, SA AIBA O VIATA SUPERBA, SANATATE, FERICIRE SI NOROC.

.
Nu am vazut poze deloc, dar sunt pe lista chiar in seara asta, am culcat fata asa ca acum ma pun pe vizionat.
Rebe se mai scoala doar de 2 ori pe noapte, somnul de dimineata si l-a scos si acum mai doarme doar dupa masa de pranz, in jur de 2 ore si un sfert! In rest, ar sta toata ziua afara si acum ca e cald si frumos chiar ne petrecem multe ore asa.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
natynic spune:
Eu tot ma chinui sa scriu la rasnita...
Mihutza, ce fain ai povestit! Mai, cuplul Adrian-Andra pare cel mai sudat din grup, in rest numai de flirturi aud si vad
. Si nu-s poze cu copiii pe canapea?![]()
Si daca Mihutza face montajul cu copiii mici si la 1 an il putem pune pe blog? Intreb ca eu nu prea le am cu blogurile, tre sa invat.
Iulia vad ca s-a adaptat perfect la noul orar...mese, somn...e data complet dupa ora noua in timp ce eu azi n-am inteles NIMIC din scurgerea fantastic de rapida a timpului
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
clauclau spune:
So, am vazut asa:
Miradi, sunt superbe Andreea si Medeea!
. Sa-ti traiasca minunile, cred ca sunteti topiti dupa ele! DAr am vazut ca nici mami nu-i mai prejos!
Am vazut si party nr. 1 al lui Bubu-Luca, mai ce cavaler frumos, ce bine ii sade in toate pozele!

Vizionat si poze de Sophie, ce ghidusa scumpa este ea! Olgutza, chiar mi-era dor s-o vad pe micuta ta.

Bunnnn, merg sa mai vizionez...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
PIDANA spune:

LA MULTI ANI, ANDRA! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si iubire, alaturi de parintii tai.

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze
natynic spune:
Bravo, Clau, de o mie de ori bravo, deie Domnul tot asa sa mearga spre normal lucrurile. Cu siguranta statul mult pe afara si joaca (fiind acum mult mai activa) o "obosesc" intr-un mod mai sanatos pe Rebe. Si cercul vicios se pozitiveaza: daca doarme noaptea mai bine e si ziua mai vesela si bine-dispusa. Bravo, bravo!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
PIDANA spune:
n-am citit nimic, dar tre sa ma laud ca are si Ana mea un dintisor,evident trebuia sa fie altfel asa ca ei i-a iesit sus, nu jos. Am fost si noi in Carol, n-am stiut ca a fost intalnire si doar am trecut pe langa mausoleu, am fost la locul de joaca de la intrarea in parc (langa farfurie) si Ana ar fi vrut sa vorbeasca cu toti copiii, sa se joace cu toti, o dulce. A mancat nesperat de bine. I-am dat un iaurt in parc si apoi a mancat si spanac destul de multicel (mi-a adus sormea cald, abia facut). Era rupta de oboseala la cat am alergat-o.
GAta, fug la dus ca avem program artistic
daca ne-o lasa Ana....
Mai bate pe cineva gandul sa nu faca ROR-ul?
Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze
mihatp spune:
am trimis pe mail-ul comun parola de la blog, sa poata intra toata lumea pe el pentru modificari
ceasurile afisate sunt orele din Romania, America, Australia si Germania
poate n-am nimerit fusurile orare exact pe zone![]()
mai trebuie adaugat si Grecia, ma ocup de asta maine
adica zonele unde sunt puiuti si randunici![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade