LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (235)
Raspunsuri - Pagina 17
bitza037 spune:
...sa-mi motivez si absenta, dar cred ca am spus ca am plecat la tzara de miercuri...a fost super ...vremea a tinut cu noi, Antonia a fost incantata de catel si pisica....au venit si niste copii in vizita si a fost in euforie totala.....si in plus a facut si vreo trei pasi singurica......dar vad ca acum nu mai are curaj.....o sa-si faca ea cand o vrea
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
Ne-am intors, Iulia era franta, nici nu i-am mai dat mic dejun ca oricum era tarziu si a luat o dushca de 200 ml lapte, acum doarme dusa...A plans, parca ceva mai putin. Iar mi-au zis sa o tin la mers doar de talie, nu de maini, ca sa-si capete echilibru. Vai de spatele meu! Asta e...
Astept sa vina ametitii de la romtelecom...au fost ieri cat am fost eu in parc, era al meu acasa, au venit boi si au plecat vaci, nu le e clar unde e problema cu netul, cica revin azi dupa 12 asa ca stau in casa in loc sa bantuim pe afara. Asta de bine ce laudasem romtelecomul, ca in 2 ani nu am avut NICIO problema cu inetrnetul. Deci in continuare nu pot vedea pozici (se incarca extrem de greu) si nici filmulete (alea nu le incarca deloc)
Luny-e CEA mai buna idee sa-i dozezi anticorpii anti-rubeola, habar nu am in afara de Inst Cantacuzino unde poti face asta si cat te costa, dar barem stii exact cum stau lucrurile. Si sa stii ca m-am uitat pe prospectul Priorixului, zice asa: copiii care au ratat vaccinarea de la 12 luni vor fi vaccinati cat mai curand (deci in niciun caz nu zice ca dupa varsta X nu se mai poate face, deci puteti amana pana cand stii.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
ramo_cata spune:
salutare stol ...hai ca am aparut si eu ..nu am citit mare lucru...am rasfoit un pic am vazut aniversarea ralucai si ce casa frumoasa ...sa o stapaniti sanatosi...f frumos tortuletul ...
am vazut blogul lui mihap...f misto..
am vazut ca v-ati plimbacit prin parca...ma bucur ...eu sambata si duminica am fost spidy gonzales...nu am avut timp de plimbareala...am avut musafiri...sambata a fost f frumos...andru a rezistat pana la ora 23...a fost f incantat cand am adus tortuletul si am inceput sa-i cantam la multi ani,era la ta'su in brate,facuse botic
si se juca cu degetele...in lumanrica a suflat mami...ca eu sunt mic
...ieri au venit nasici pe la noi ,ne-am simtit bine si ieri dar nu prea ne-am nimerit cu somnicul ,cand a dormit andru ,cand a dormit nasicu mic...s-au jucat f putin...motul nu l-am luat ...o lasam pt la vara ...inca un motiv sa mai facem o big party![]()
in rest v-am zis m-am simti f bine,aseara am cazut franta de oboseala...de obosita ce am fost azi nopate am visat numai tampenii ,m-am trezit pe al 2 si nu puteam sa mai adorm ,aveam niste furnicaturi,o nestare rau de tot pana la urma am adormit si am dormit pana la 9-30 cu baiatul meu
am primit si tricicleta...mie imi place f mult,am sa va pun poze..are si melodii dar nu sunt urate...sunt sunete de animale ...vacuta,cocos,pasarele...etc...andru e f incantat...e destul de solida..l-am plimbat prin curte sambata si azi prin hol
ca nu am apucat sa ies afara...o sa-l scot mai tarziu si o sa-l mai plimb ca sa ma obisnuiesc cu virajul...
revin cu cateva pozici...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
ramo_cata spune:
am vazut pozici...sunt frumosi toti puiutzi...
off bubu vad ca il are pe vladutz bolnavior...multa sanatate
valentina ca orice mamica isi lauda puiul
blankar
ce face burtica?ma bucur ca eric e f bine
simo multa sanatate..off fir-ar ea de febra
naty eu cand il mai tineam pe andru de talie ma puneam in genunchi si asa mergeam ...asta tot din cauza durerilor de spate...ti-am dat o idee
vad ca fiecare puiut a ales cate ceva...sunt f curioasa sa vad ce o sa aleaga si andru meu....dar asta la vara...
acum va las ca plecam afara...apoi o sa intram sa papam si o sa iesim iar afara....
va pup pe toate 
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
cami33 spune:
Jurnalul unui barbat de peste 40 de ani
Din cauza serviciului meu sedentar si, in consecinta, a acumularii de grasime pe burta, compania mi-a oferit un serviciu de antrenament personal intr-o sala de sport. Am acceptat bucuros si chiar m-am dus personal sa ma programez. Mi-au dat o instructoare personala pe care o chiama Nadia, o profa sculpturala de 26 de ani, model de echipament sportiv dupa cate mi-am putut da seama dupa afisele lipite pe pereti. Ea mi-a explicat ca ar fi util sa-mi notez intr-un carnetel experientele pentru a putea observa eu insumi progresul. Zis si facut si acum as vrea sa impartasesc cu voi.
Prima zi:
M-am sculat la 6 dimineata cum stabiliseram. Destul de greu sa te scoli din pat ca sa mergi la sala dar totul s-a schimbat cand am ajuns acolo si am vazut ca Nadia ma astepta. Parea o zeita greaca, ochi verzi si un suras urias,cu buze carnoase si spectaculoase. Mi-a facut un tur de sala, mi-a aratat aparatele si mi-a masurat pulsul dupa cinci minute de bicicleta... Si-a facut griji pentru ca i s-a parut pulsul meu accelerat dar am profitat ca sa-i fac un compliment
si i-am zis ca era din cauza ei pentru ca purta un costum de licra care-i intra in poponet. Mi-a facut destula placere s-o urmaresc dand lectii de aerobica la finalul zilei mele de exercitii. Nadia ma mentinea motivat sa-mi fac abdominalele in ciuda durerii mele de abdomen.
A doua zi:
Am baut doua cesti de cafea si intr-un final am reusit sa ies din casa. Nadia m-a pus sa ma intind cu fata in sus, m-a pus sa ridic o bara grea de metal si pe urma s-a mai si hazardat sa-i puna niste greutati! Pe banda de alergat picioarele imi erau cam moi dar am reusit sa fac un kilometru. Surasul sau aprobator si ochiadele ei au facut sa merite osteneala..Ma simteam grozav. Era o viata noua.
A treia zi:
Singurul mod in care am putut sa-mi spal dintii a fost punand periuta de dinti pe chiuveta si mutandu-mi capul dintr-o parte in alta. Cred ca am o hernie abdominala. Sa conduc n-a fost deloc usor: pana si pentru a frana masina ma dureau si f***** din c...... Am parcat deasupra unei motociclete de livrare la domiciliu... Nadia si-a pierdut un pic rabdarea cu mine pentru ca considera ca strigatele mele deranjau pe ceilalti asociati aiclubului. Ca sa fiu sincer,
vocea ei mi se parea cam acuta asa devreme dimineata si cand ridica tonul devenea nazala... si foarte suparatoare.
Ma dor c........... cand merg pe banda alergatoare si in consecinta Nadia m-a mutat la scara. Ma intreb de ce mama dracului cineva ar inventa o masina care sa faca ceva ce a devenit demodat odata cu aparitia ascensoarelor? Ea mi-a zis ca o sa ma ajute sa fiu in forma si sa ma bucur din plin de viata. Alta imbecilitate de-a ei...
A patra zi:
Nadia ma astepta cu nenorocitii sai ochi verzi sfredelindu-ma ca un pumnal si cu surasul sau batjocoritor stil Jack Nicholson in Batman. N-am putut evita sa ajung cu o jumatate de ora intarziere: Fix timpul de cat am avut nevoie pentru a-mi lega sireturile de la adidasi. Cretina m-a pus sa lucrez la aparate dar cand a fost un pic neatenta am fugit sa ma ascund la baie. A trimis alt instructor dupa mine sa ma caute si drept pedeapsa m-a pus sa vaslesc si... mi-a scapat un part pe care l-a auzit toata sala. De cand sunt nu m-am simtit mai
rusinat.
A cincea zi :
O urasc pe Nadia mai mult decat pe orice alta fiinta de pe lume. Anemica de rahat, cu buzele ei cu colagen, blonda fara creier. Daca as mai avea o bucatica de corp care sa nu ma doara i-as trage suturi in fund, mama ei de dobitoaca. A vrut sa-mi lucrez tricepsii. EU
NU AM TRICEPSI. Si daca nu vrea sa sparg pardoseala salii sa nu-mi dea
nenorocitele de bare de greutate si nimic altceva ce cantareste mai mult decat un sandwich... Bicicleta m-a facut sa lesin si m-am trezit pe patul unei nutritioniste, alta slabanoaga imbecila care mi-a dat o lectie de alimentare sanatoasa. Nenorocita habar n-are ce inseamna sa-ti fie foame. De ce naiba n-am avut bafta de ceva mai linistit, cum ar fi un curs de bucatarie sau de coafura?
A sasea zi :
Nenorocita dracului de Nadia mi-a lasat un mesaj pe robot, cu vocea ei
scarboasa, pentru a ma intreba de ce n-am fost azi. A fost de-ajuns s-o aud ca sa arunc naibii telefonul dar pe urma n-am mai avut forta sa-l ridic, nici sa ridic telecomanda televizorului, in consecinta a trebuit sa suport 11 ore un singur canal, nenorocitul ala de National Geographic. Si a trebuit sa vad un program despre imperecherea pasarilor, si eu care nu m-am mai ............. de sase zile.
A saptea zi:
L-am rugat pe soferul camionetei bisericii sa ma duca la slujba ca sa-i mutumesc lui Dumnezeu ca a trecut saptamana asta. Mai mult, m-am rugat ca la anul sa ma trimita sa fac ceva mai distractiv: un cateterism sau o analiza de prostata....
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
clauclau spune:
Am venit si noi de-afara, Rebe a papat repede si acum doarme dusa! De cand doar cu somnicul de pranz, adoarme instant la biberon.
Si 2 ore nu misca! Apoi iesim iar afara.
Hm, desi trebuie sa mergem si la cumparaturi...
Luny, foarte buna idee ti-a dat Pucca.
Pucca, 
, nu mai ai timp deloc ? Ce mai face Biencutza? 
Naty, ce bine ca Iulia a plans mai putin! Si asa zici cu Romtelecomul? Bine ca mi-ai zis ca pe mine ma batea un gand sa schimb taman cu ei!
Luny, cand eram insarcinata numai Minies mancam cu scortisoara! Dar acum nu-mi mai plac, eu mananc fulgi de porumb de la Nestle si Razva, cherioos cu miere. Si cred ca si Rebe la fel!![]()
Ma intind si eu putin langa Rebe, poate bag un somnic mic. Va pup pe toate.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
aliceionescu spune:
Salut!
Noi am fost afara 2 ore si ceva si, la intoarcere, cand mai aveam fix 3 min pana sa intram in casa, Thea a adormit...flamanda. Si la cat este de obosita dupa atata alergat, cred ca va manca destul de tarziu, offf!
Clau, de Romtelecom si eu am auzit in ultimul timp mai mult de rau. Mai bine ramai unde esti acum. Deci Rebe vrea cereale de "copii mari", adevarul este ca-s mai bune alea.
Luny,
, ma, voi sunteti din ce in ce mai bine cu noptile bravo!
Cami, frumos tort, frumos flacau, mare party si la voi!
Bubu, cum mai sunt baietii tai, mai bine? Culorile sunt primite din America, sunt non-toxice si sunt pt copiii de varsta mica. Se curata de pe parchet relativ usor, cu un burete ud si cu sapun.
Mihutza, eu inca ma gandesc ce va fi Andra, imi sta gandul numai la mingea aia de golf!
Zoze, te alearga rautaciosu', hm?
Ma duc la curatenie...poate revin pe seara.
V-am pupat!
raluca2107 spune:
Am vazut pozici de la motul lui Bubu. Mi-au placut copiii cei frumosi, Bubu e scump rau iar Alex are niste ochi
, tortuletele super
, sa inteleg ca ati tinut-o tot intr-o petrecere, bravo voua.
Mi-a placut si capodopera artistei lui Alice, nu am inteles daca modelul s-a curatat pana la urma
.
Am vazut si reuniunea din parc, ce frumos e ca va intalniti.
Naty, vorbeste si tu mai incet de saritul in pat ca Sabin inca nu s-a prins ca se poate face si chestia asta.
Bubu , imi pare rau ca Vladutz e bolnavior si intradevar nu e de glumit cu laringita. Multa sanatate!!
.
Tuchi, face bagaje cred. Drum bun, distractie frumoasa si multe poze pentru noi.
Valentina, cu motul la voi am inteles ca se prinde cu funda , dar loz mai ? Pai ce patiti voi cand creste baiatul si vede pozele...in rest , familia frumoasa, mami bruneta frumoasa, deci normal copil frumos si pe deasupra si romantic trag eu concluzia dupa floarea aleasa. Apropos de mot, la noi nu se prinde cu fundita si ce taie in forma crucii.
Adriuta, deci minge e golf, stilou, carte.....sa vedem ce iese...comentator sportiv???
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
bitza037 spune:
hai ca am reusit cat de cat sa citesc din capitolul asta....
am vazut poze cu buburza de Olga....ce frumoasa eeeee cu chipiutza aia!!!!!....si mi-au placut mult si mie pantalonii mov cu floricele...zici ca de la Carrefour i-ai luat????...apropos de Carrefour..aseara am tras o fuga
pe jos la proaspatul deschis Carrefour Grand Arena pt. mici cumparatauri ca nu maia veam rabdare....nu este finalizat in totalitate dar prima impresie este super......este imens....mai sunt locuri in care de abia acum se renoveaza pt. magazine, dar sunt si deschise cum ar fi Bam Boo, magazine de lenjerie intima, Bata, etc. si o cafenea am zarit asa ca Valentina nu ne ramane decat sa stabilim o intalnire......
am vazut si poze cu sarbatoritul lui Cami si totrtulet fain
LA multi ani pentru Andra de Mihutza si ceilalti bebei care s-au sarbatorit in absenta mea...sa aveti parte de o viata frumoasa fara greutati si plina de bucurii!!!!

Luny sa-mi zici si mie reteta de biscu chiar asa mai nereusita sa-i fac si eu Antoniei, si mai vreau sa-mi zici de ce trucuri te-ai prins cu rosiile la conge.....pozele din parc cu Muffy mi-au placut si cum se dadea pe tobogan

Alice pictoritei tale i-a iesit foarte bine pictura abstracta
...in acelasi timp ma gandesc cu groaza daca Antonia o sa aiba indeletnicirea asta....nu de alta dar am vazut picturi din astea pe peretii unei prietene de a mea care are doua fete apropiate de varsta....nici nu va inchipuiti cum aratau
Bubu cum mai este Vladut????sper ca mai bine ...mititelul de el....fir-ar ele raceli sa fie!!!!!
Naty te anunt ca Antonia sare de foarte mult timp in pat....cel putin acum cat am fost la bunica-mea si care are un pat pe arcuri.....nu vreau sa-ti zic ca numai asta a facut...si cand m-am dus la mama a incercat sa sara si la ea in pat si se enerva ca nu putea sa sara ca patul ei nu are arcuri![]()
IRINA 
Antonia
sufletel
bitza037 spune:
Mitatp eu acum am vazut mai bine ca micsorasem pe bara link-ul care l-ai dat la site.....si atunci cand l-am salvat m-am gandit ca este un model, dar de unde???? ca acum cand m-am uitat mai atent la el am vazut ca este blogul cu randunimea

IRINA 
Antonia
sufletel