Mamici in Germania (12) Emma invinge cancerul
Raspunsuri - Pagina 17
mikiriki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ricea
primim ![]() bine ai venit fetele stiti ce m/am gandit eu, sa/l trimit pe sot sa invete romana ca pana o invat eu pe a lui trebuie sa i/au lectii de desen ca nici cu asta nu stau bine trebuia sa deseneze un iepure si ia iesit o gaina ![]() teodora de angi pangi 28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora |

iti ``iexplic`` eu mai tarziu cu desenul 
Miki
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_specht Hallo Deutschland ![]() mai primiti romani la voi in gasca? mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
Miha,

. Bine ai venit!Miki
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui mihaela_specht Miriluta lucrii cumva la politie?ca tare m-ai luat de la inceput. ok o sa iti raspund la intrebari.sunt din simleu-silvaniei daca nu sti pe unde e iti zic eu,sus unde se agata harta-n cui. da sunt slaba 90.60.90 ricea multumesc de primire am intrat ca m-a rugat mikiriki pe care o tzuk . mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
Mihaela, eu am glumit
.Si eu stau tot unde se agata harta'n cui
Teo si eu sunt un ''talent nedescoperit'' la desen - si cum zice maica-mea, bine ca nu m-a descoperit nimeni
mikiriki spune:
Miri, mor de ras. Am si eu o vecina, nu stiu daca e buruiana, nu l-am vazut pe fiul ei in compania vreunei Dame
, dar si ea sta toata ziua in geam. Intr-o dimineata ne-am inatalnit pe strada si-mi zice: heute seid Ihr zu spät draussen
. Apoi m-am prins, am iesit putin mai tarziu cu Misterul decat obisnuiam
. cateodata cand sterg ferestrele o mai salut, fluturand papierul
si pe romaneste scancesc: am sters toate urmele Oma???? ![]()
Miha, aici ne putem desfasura ![]()
Miki
mihaela_specht spune:
parca m-am mai linistit daca a fost numai o gluma 
mikiriki bine te-am regasit 
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
Miriluta spune:
Beeeey, a mea numara baxurile cu vin pe care le-a descarcat unul din vecini din masina, alti vecini sunt plecati de acasa de ceva timp si ea i-a intrebat femeia care vine sa le faca curatenie, unde sunt vecinioi si cat stau...si apoi mi-a dat raportul
.
Iar referitor la vecina ta Miki, eu m-as agita de cateva ori cu un cutit manjit de ceva rosu...si apoi as cara ceva saci la gunoi, prefacandu-ma ca ma furisez
...sau as face in asa fel incat sa ma vada cand ard niste pene si as boscorodi ceva incruntata ![]()
zuzi.simona spune:
bai sunteti de coma...
hei miha bine ai venit aici, am aterizat si eu nu demult ca dincolo bate vantul, ce mai faci? te-am mai intrebat pe mess dar fara raspuns...tot nu am ajuns sa ne vedem ![]()
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Miriluta spune:
citat din mesajul lui mikiriki![]() ![]() ![]() ![]() Daca promiti ca-mi aduci paprika rosu in knast, sa stii ca ma risc ha ha ha ha ![]() Miki |
Paprika nu stiu daca iti aduc, dar daca vrei iti aduc niste ''iarba''
mikiriki spune:
Simo, bucura-te ca esti pe vapor. nu ai vecini
ai scapat de curiosi.
Adica voi doua va cunoasteti? ( tu si Miha).
Miki

de angi pangi