Mamici in Germania (12) Emma invinge cancerul

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ricea

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

Hallo Deutschland
mai primiti romani la voi in gasca?

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
primim
bine ai venit
fetele stiti ce m/am gandit eu, sa/l trimit pe sot sa invete romana ca pana o invat eu pe a lui trebuie sa i/au lectii de desen ca nici cu asta nu stau binesi fiul meu ma mosteneste
trebuia sa deseneze un iepure si ia iesit o gaina zici ca era jumulita

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

iti ``iexplic`` eu mai tarziu cu desenul

Miki

Mergi la inceput

Citat:

Hallo Deutschland
mai primiti romani la voi in gasca?

www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Miha, . Bine ai venit!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:

Miriluta lucrii cumva la politie?ca tare m-ai luat de la inceput.
ok o sa iti raspund la intrebari.sunt din simleu-silvaniei daca nu sti pe unde e iti zic eu,sus unde se agata harta-n cui.
da sunt slaba 90.60.90 stie si mama .

ricea multumesc de primire

am intrat ca m-a rugat mikiriki pe care o tzuk .

Dennis-puiu

Mihaela, eu am glumit...auoleu, incept sa seman cu ''iarba'' ca doar ea moare de curiozitate ce fac vecinii mei, unde sunt si cine vine la ei.
Si eu stau tot unde se agata harta'n cui ...harta Germanikai

Teo si eu sunt un ''talent nedescoperit'' la desen - si cum zice maica-mea, bine ca nu m-a descoperit nimeni

Mergi la inceput

Miri, mor de ras. Am si eu o vecina, nu stiu daca e buruiana, nu l-am vazut pe fiul ei in compania vreunei Dame , dar si ea sta toata ziua in geam. Intr-o dimineata ne-am inatalnit pe strada si-mi zice: heute seid Ihr zu spät draussen . Apoi m-am prins, am iesit putin mai tarziu cu Misterul decat obisnuiam . cateodata cand sterg ferestrele o mai salut, fluturand papierul si pe romaneste scancesc: am sters toate urmele Oma????

Miha, aici ne putem desfasura

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

parca m-am mai linistit daca a fost numai o gluma

mikiriki bine te-am regasit

Dennis-puiu

Mergi la inceput

Beeeey, a mea numara baxurile cu vin pe care le-a descarcat unul din vecini din masina, alti vecini sunt plecati de acasa de ceva timp si ea i-a intrebat femeia care vine sa le faca curatenie, unde sunt vecinioi si cat stau...si apoi mi-a dat raportul.

Iar referitor la vecina ta Miki, eu m-as agita de cateva ori cu un cutit manjit de ceva rosu...si apoi as cara ceva saci la gunoi, prefacandu-ma ca ma furisez ...sau as face in asa fel incat sa ma vada cand ard niste pene si as boscorodi ceva incruntata

Mergi la inceput

Daca promiti ca-mi aduci paprika rosu in knast, sa stii ca ma risc
ha ha ha ha

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

bai sunteti de coma...

hei miha bine ai venit aici, am aterizat si eu nu demult ca dincolo bate vantul, ce mai faci? te-am mai intrebat pe mess dar fara raspuns...tot nu am ajuns sa ne vedem

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Daca promiti ca-mi aduci paprika rosu in knast, sa stii ca ma risc
ha ha ha ha

Miki

Paprika nu stiu daca iti aduc, dar daca vrei iti aduc niste ''iarba'' (nu din aia rea, to iarba se zice si la marijuana )

Mergi la inceput

Simo, bucura-te ca esti pe vapor. nu ai vecini ai scapat de curiosi.
Adica voi doua va cunoasteti? ( tu si Miha).

Miki

Mergi la inceput