Mamici in Germania (12) Emma invinge cancerul
Raspunsuri - Pagina 18
angipangi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Miriluta
Mihaela, eu am glumit .Si eu stau tot unde se agata harta'n cui Teo si eu sunt un ''talent nedescoperit'' la desen - si cum zice maica-mea, bine ca nu m-a descoperit nimeni Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
si eu sunt mai curioasa asa din fire,aveam o vecina care imi zicea ca ma manca rau curiozitatile
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
mikiriki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Miriluta
Paprika nu stiu daca iti aduc, dar daca vrei iti aduc niste ''iarba'' Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |

acolo e legal? se fac bani grei cu Iarba
( nu de aia rea) Miki
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ricea si eu sunt mai curioasa asa din fire,aveam o vecina care imi zicea ca ma manca rau curiozitatile teodora de angi pangi 28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora |
Incerc experimentul dat de Miri cu tine. Daca tine trec la vecina.
Miki
Miriluta spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mikiriki
![]() ![]() acolo e legal? se fac bani grei cu Iarba ( nu de aia rea) Miki |
vezi ce tare te iubesc?
Ia zi Teo ai vazut ceva interesant?
Cand eram in anul I de facultate, stateam cu chirie intr-o garsoniera la etajul 8 pe Sebastian...si in blocul alaturat stateau undeva pe la etajul 6 niste tipi..pe care eu si prietena mea ii spionam constant. Ne facem clatite, o oala cu ceai, ne luam paturile, scaune, stingeam toate luminile din casa si ne asezam frumusel pe balcon...cu BINOCLUL
mihaela_specht spune:
zuzi.simona draga de cate ori ajung la rhein si vad apa imi aduc aminte de tine.nu stiu mie nu mi-a aparut nik pe mess-
Mikiriki ne stim de la viata in Germania sau cum se cheama
,
o sa ne intalnim ar fi si timpul.undeva intre köln si düsseldorf sa nu fie cu suparare.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
Pfui ce distractie wow love u all,eu is muci am trecut pe la apotheke cand am iesit de la lucru sa iau ceva halstablette ca ma supara rau de tot,am gekocht azi den ganzen tag,am fost mana dreapta a lui sefu,am scapat de spüllen heute 

,acu mergem la U 9 cu Andi nu stiu cand revin.....
Miki ma bucur ca-ti merge mai bine si esti in forma 
Simona nu stiu cand intru azi pe mess ca is plecata,ieri am dat de Antonia,Deni e plecata dar ne putem vedea no problem 
Trischa cine te-o necajit in halul asta de ai scos toata artileria din dotare
sa treaca ca iarba e departe de tine sau?
Miri in forma maxima ca intotdeauna 
Mihaela herzlich wilkommen si ramai cu noi da?
nu te speria ca o sa ne iubesti curand, nu suntem rele,nu-ti fie teama 
Codruta,Adina,Liliana,Claudia,Alex,Angiuta,Ceska,Monik absente nemotivate,unde umblati fetelor,iar ati pus-o de o intalneala,by the way a facut careva poze la intalnirea voastra de ieri 
ma bucur mult ca v-ati cunoscut.
Dora 
,vad ca esti ok.
Alexandra ma bucur ca ne dai vesti bune despre Emma azi nu am avut timp sa citesc la subiect.
Fetelor va tzuc pe fuga ca plecam la medic,iara nu stiu cand revin
.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Miri, ha ha ha . noi avem un telescop. L-am luat sa ne uitam la stele
. Anul trecut jucam carti ( eu si neamtzu´) pe pedepse. Am primit pedeapsa sa strig in gura mare pe geam: Gute nacht Düsseldorf
Si pe cand ma pregateam sa urlu , i-am vazut pe doi in actiuni periculoase. Al meu tot striga: ce faci? strigi sau nu? eu: cred ca striga alta. L-am chemat repede la geam. Am stins lumina, ne-am aprins o tigara si ne uitam
. La un moment dat ma intreaba: oare ne vad? I-am raspuns: sigur o sa creada ca tigarile se fumeaza singure ![]()
Mai trag si eu cu ochiul, dar nu stau cocotata toata ziua, sa vad ce face vecinul, ce aduce, cine vine in vizita. Sotul mai citeste biletele puse pe parbrize sau pe cutia postala ![]()
Miha, poate ne vedem Duminica, in caz ca ajunge Simona in Köln
Miki
Miriluta spune:
http://teste.sirb.net/roman/index.php
asta a propos de bascalie ![]()
Miki si Florin zicea sa ne luam un telescop si sa il montam pe terasa de la dormitorul nostu, cica ar fi distractiv pt Miru
Eu nu prea am ce spiona..vecinii mei sunt gata imbracati de dimineata si pana seara cand se culca. Eu chiar m-am intrebat deseori cum naiba fac de arata atata de apretati de la prima ora? Oamenii astia nu se duc niciodata la bucatarie sa bea cafeaua in chiloti? Nu fac niciodata chestia ''aia'' cu lumina aprinsa?
mikiriki spune:
Am facut si eu testul
![]()
Nu stiu cum sunt altii. Al meu cand ajunge acasa, isi atarna costumul in dulap si sta in chiloti, indiferent de anotimp
. Poate vecinii tai sunt de aia care nu au timp pt ``secs`` ( cu sau fara lumina) si cafeaua bauta normal
Miki

.