Mamici in Germania (12) Emma invinge cancerul

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

Miriluta lucrii cumva la politie?ca tare m-ai luat de la inceput.
ok o sa iti raspund la intrebari.sunt din simleu-silvaniei daca nu sti pe unde e iti zic eu,sus unde se agata harta-n cui.
da sunt slaba 90.60.90 stie si mama .

ricea multumesc de primire

am intrat ca m-a rugat mikiriki pe care o tzuk .

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mihaela, eu am glumit...auoleu, incept sa seman cu ''iarba'' ca doar ea moare de curiozitate ce fac vecinii mei, unde sunt si cine vine la ei.
Si eu stau tot unde se agata harta'n cui ...harta Germanikai

Teo si eu sunt un ''talent nedescoperit'' la desen - si cum zice maica-mea, bine ca nu m-a descoperit nimeni

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)
pe mine m/au descoperit la scoala
si eu sunt mai curioasa asa din fire,aveam o vecina care imi zicea ca ma manca rau curiozitatile

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Daca promiti ca-mi aduci paprika rosu in knast, sa stii ca ma risc
ha ha ha ha

Miki

Paprika nu stiu daca iti aduc, dar daca vrei iti aduc niste ''iarba'' (nu din aia rea, to iarba se zice si la marijuana )

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

acolo e legal? se fac bani grei cu Iarba ( nu de aia rea)

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ricea

si eu sunt mai curioasa asa din fire,aveam o vecina care imi zicea ca ma manca rau curiozitatile

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

Incerc experimentul dat de Miri cu tine. Daca tine trec la vecina. Ia spune: ce ai vazut azi pe fereastra?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Daca promiti ca-mi aduci paprika rosu in knast, sa stii ca ma risc
ha ha ha ha

Miki

Paprika nu stiu daca iti aduc, dar daca vrei iti aduc niste ''iarba'' (nu din aia rea, to iarba se zice si la marijuana )

acolo e legal? se fac bani grei cu Iarba ( nu de aia rea)

Miki

vezi ce tare te iubesc?

Ia zi Teo ai vazut ceva interesant?

Cand eram in anul I de facultate, stateam cu chirie intr-o garsoniera la etajul 8 pe Sebastian...si in blocul alaturat stateau undeva pe la etajul 6 niste tipi..pe care eu si prietena mea ii spionam constant. Ne facem clatite, o oala cu ceai, ne luam paturile, scaune, stingeam toate luminile din casa si ne asezam frumusel pe balcon...cu BINOCLUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

zuzi.simona draga de cate ori ajung la rhein si vad apa imi aduc aminte de tine.nu stiu mie nu mi-a aparut nik pe mess-
Mikiriki ne stim de la viata in Germania sau cum se cheama ,
o sa ne intalnim ar fi si timpul.undeva intre köln si düsseldorf sa nu fie cu suparare.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Pfui ce distractie wow love u all,eu is muci am trecut pe la apotheke cand am iesit de la lucru sa iau ceva halstablette ca ma supara rau de tot,am gekocht azi den ganzen tag,am fost mana dreapta a lui sefu,am scapat de spüllen heute ,acu mergem la U 9 cu Andi nu stiu cand revin.....
Miki ma bucur ca-ti merge mai bine si esti in forma
Simona nu stiu cand intru azi pe mess ca is plecata,ieri am dat de Antonia,Deni e plecata dar ne putem vedea no problem
Trischa cine te-o necajit in halul asta de ai scos toata artileria din dotare sa treaca ca iarba e departe de tine sau?
Miri in forma maxima ca intotdeauna
Mihaela herzlich wilkommen si ramai cu noi da? nu te speria ca o sa ne iubesti curand, nu suntem rele,nu-ti fie teama
Codruta,Adina,Liliana,Claudia,Alex,Angiuta,Ceska,Monik absente nemotivate,unde umblati fetelor,iar ati pus-o de o intalneala,by the way a facut careva poze la intalnirea voastra de ieri ma bucur mult ca v-ati cunoscut.
Dora ,vad ca esti ok.
Alexandra ma bucur ca ne dai vesti bune despre Emma azi nu am avut timp sa citesc la subiect.
Fetelor va tzuc pe fuga ca plecam la medic,iara nu stiu cand revin .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Miri, ha ha ha . noi avem un telescop. L-am luat sa ne uitam la stele . Anul trecut jucam carti ( eu si neamtzu´) pe pedepse. Am primit pedeapsa sa strig in gura mare pe geam: Gute nacht Düsseldorf Si pe cand ma pregateam sa urlu , i-am vazut pe doi in actiuni periculoase. Al meu tot striga: ce faci? strigi sau nu? eu: cred ca striga alta. L-am chemat repede la geam. Am stins lumina, ne-am aprins o tigara si ne uitam . La un moment dat ma intreaba: oare ne vad? I-am raspuns: sigur o sa creada ca tigarile se fumeaza singure
Mai trag si eu cu ochiul, dar nu stau cocotata toata ziua, sa vad ce face vecinul, ce aduce, cine vine in vizita. Sotul mai citeste biletele puse pe parbrize sau pe cutia postala
Miha, poate ne vedem Duminica, in caz ca ajunge Simona in Köln

Miki

Mergi la inceput

Clau, multa sanatate. te asteptam cu vesti bune

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

http://teste.sirb.net/roman/index.php
asta a propos de bascalie

Miki si Florin zicea sa ne luam un telescop si sa il montam pe terasa de la dormitorul nostu, cica ar fi distractiv pt MiruEu nu prea am ce spiona..vecinii mei sunt gata imbracati de dimineata si pana seara cand se culca. Eu chiar m-am intrebat deseori cum naiba fac de arata atata de apretati de la prima ora? Oamenii astia nu se duc niciodata la bucatarie sa bea cafeaua in chiloti? Nu fac niciodata chestia ''aia'' cu lumina aprinsa?

Mergi la inceput

Am facut si eu testul

Nu stiu cum sunt altii. Al meu cand ajunge acasa, isi atarna costumul in dulap si sta in chiloti, indiferent de anotimp . Poate vecinii tai sunt de aia care nu au timp pt ``secs`` ( cu sau fara lumina) si cafeaua bauta normal

Miki

Mergi la inceput