Mamici in Germania (12) Emma invinge cancerul
Raspunsuri - Pagina 16
trischa spune:
Neata la pranz!

![]()
![]()
![]()
hmmmmmmmmmmmmm,asta pentru iarba.
Pentru restul,toate bune si sanatate
.
Tre sa plec sa-mi recuperez cupilu si apoi in oras la barfa cu o tipa.
Miriluta spune:
Stiu si eu ca se rezolva cu toate, numai ca acum e un pic too much.
Cu iarba chiar nu e o problema in adevaratul sens al cuvantului pt ca isi stie locul, chai rdaca mai sare calul, si nu reprezinta si nu a reprezentat niciodata un pericol pt casnicia mea, nu pentru ca nu ar fi incercat ci pentru ca sotul meu e inainte de toate sotul meu, apoi tatal copiilor si apoi fiul ei
.
Iar cu restul o scot eu la cap, doar nu degeaba imi zice iarba ''uragan'' ![]()
mikiriki spune:
Yupiiiiii chef mare 
Mi-au revenit simturile.
Traiasca vecinii turci. Pt prima data cand ma bucur ca ei gatesc ![]()
Trischa, mai taie din Dracusori si tunuri
. Distractie placuta la cafea.
M-as duce si eu, dar sunt in medical pana maine. Incerc sa fentez maine putin, dupa control dau o fuga prin magazine. Plictiseala mare toata ziua, doar cu misterul in parc la plimbare, 20 de min la aldi, plus sau rewe...
Cred ca ma pun pe mutat mobila ![]()
Miki
zuzi.simona spune:
miki pe duminica cred ca suntem la koln, te sun cand stiu sigur , am notat nr.
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
mihaela_specht spune:
Hallo Deutschland 
mai primiti romani la voi in gasca?
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
Miriluta spune:
Bun venit, Mihaela. Si acum spune-ne, de unde esti, ce faci, ce numar porti la pantofi, cate kg ai (daca esti slaba, mai bine nu spune
) si daca stie mama ta...
P.S. Nu te speria, nu sunt toate fetele de aici la fel de duse ca mine![]()
angipangi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_specht Hallo Deutschland ![]() mai primiti romani la voi in gasca? mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
primim 
bine ai venit
fetele stiti ce m/am gandit eu, sa/l trimit pe sot sa invete romana ca pana o invat eu pe a lui trebuie sa i/au lectii de desen ca nici cu asta nu stau bine
trebuia sa deseneze un iepure si ia iesit o gaina

teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
mihaela_specht spune:
Miriluta lucrii cumva la politie?ca tare m-ai luat de la inceput.
ok o sa iti raspund la intrebari.sunt din simleu-silvaniei daca nu sti pe unde e iti zic eu,sus unde se agata harta-n cui.
da sunt slaba 90.60.90
stie si mama .
ricea multumesc de primire
am intrat ca m-a rugat mikiriki pe care o tzuk .
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei