Mamici in Germania (12) Emma invinge cancerul

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sunt tare, tare bucuroasa ca Emmei ii merge mai bine, Doamne ajuta!
Altfel am o stare tare proasta, ma simt rau, nu stiu ce am...Aseara m-am culcat tarziu ca m-a rugat sotul sa-l tund si n-am apucat sa dorm juma de ora ca o aud pe Maria ca plange. M-am ridicat la ea crezand ca viseaza urat si atunci hop apare si sotul din sufragerie (el nu se culcase inca) intr-un suflet ca ce are copilul. Ma uit ciudat la el, ca doar se intampla in fiecare noapte sa planga si atunci imi spune ca de fapt fii-mea tusea de vreo 5 minute in continuu. Iar eu ca nesimtita nu am auzit absolut nimic. Evident iar a facut Maria o faza din aceea cu tuse si vomitat in jet, ca de-aia suntem noi asa speriati la cea mai mica tuse. Si am mai adormit pe la 2 jumate noaptea. Am culcat-o in patul nostru asa ca eu a trebuit sa emigrez in sufragerie de unde am auzit-o ca ma striga pe la ora 5. Dar nu a insistat, asa ca nu m-am dus la ea. Am plecat insa cu inima foarte stransa de dimineata, nu stiu de ce...Ufff

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

neata fetele

dati cafea ca nu vad bine!

cla suntem in zona, cand ne vedem? te astept pe mess sa stabilim, azi suntem pe la wurzburg...deciazi dupa amiaza , maine pot ajunge la tine cu fiica-mea, daca e ok, normal, am uitat, fata ta e in vacanta deja? ca daca nu e amanam cumva sa se vada si ele...

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzi.simona

neata fetele

dati cafea ca nu vad bine!

cla suntem in zona, cand ne vedem? te astept pe mess sa stabilim, azi suntem pe la wurzburg...deciazi dupa amiaza , maine pot ajunge la tine cu fiica-mea, daca e ok, normal, am uitat, fata ta e in vacanta deja? ca daca nu e amanam cumva sa se vada si ele...

poza cu noi
poze diverse

Astept sa-mi spui cand esti pe Rin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Hm...are rost sa ma enervez si daca iarbanu zice nimic, dar face mutre? Ca ieri m-am enervat rau...si inca nu mi-a trecut.

Mergi la inceput

NU are rost sa te enervezi. Ignore total.

Te-as vitaminiza putin, dar nu ai acces

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

alexandra, draga mea stai linistita ca doar e pe maini bune acasa fata, si nici eu nu o auzeam noaptea pe a mea...so

miki danke de cafe, cred ca ne vedem, nu ne descarca cand eram programati si o sa mai stam in koln probabil, trimite nr. de tel.
sa aduc si animalul meu?!? (nu stiu daca apare prin poze....) latra rau, degeaba e olandeza, e crescuta de romani...

miri buruiana ramane buruiana indiferent ce i-ai face, nu te stresa ca-ti omori neuronii degeaba...eu sunt o fericita ca am lasat buruienile departe tare....

hai pup

poza cu noi
poze diverse

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Miki

Danke Miki
Adevarul e ca sunt sehr schlecht gelaunt...un motiv anume nu gasesc, decat ca nu am nici un succes cu CV-urile, baia inca nu e gata si idiotul de Handwerker trebuia sa vina ieri dar nu a venit, nu a dat nici telefon...Bibi plange de mama focului dimineata cand vede ca se indreapta spre gradinita (si mi se rupe sufletul de mila lui )...si am si iarba rea in casa care face figuri peste figuri...sotul meu se plange ca nu ii acord suficienta atentie si crede, in consecinta ca am o aventura sau ca nu il mai iubesc (si de fapt a observat el in ultimul timp ca eu ma duc ''prea'' aranjata la birou - desi eu ma duc intotdeauna aranjata la birou). Miruna se plange ca nu petrec suficient timp cu ea...Ich glaube ich bin im falchen Film gelandet

Mergi la inceput

Citat:

sa aduc si animalul meu?!? (nu stiu daca apare prin poze....) latra rau, degeaba e olandeza, e crescuta de romani...

poza cu noi
poze diverse

Simona cool, se uita colega mea la mine ca la nebuni ca era sa cad de pe scaun de ras

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Miki

Danke Miki
Adevarul e ca sunt sehr schlecht gelaunt...un motiv anume nu gasesc, decat ca nu am nici un succes cu CV-urile, baia inca nu e gata si idiotul de Handwerker trebuia sa vina ieri dar nu a venit, nu a dat nici telefon...Bibi plange de mama focului dimineata cand vede ca se indreapta spre gradinita (si mi se rupe sufletul de mila lui )...si am si iarba rea in casa care face figuri peste figuri...sotul meu se plange ca nu ii acord suficienta atentie si crede, in consecinta ca am o aventura sau ca nu il mai iubesc (si de fapt a observat el in ultimul timp ca eu ma duc ''prea'' aranjata la birou - desi eu ma duc intotdeauna aranjata la birou). Miruna se plange ca nu petrec suficient timp cu ea...Ich glaube ich bin im falchen Film gelandet

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

Nu stiu cum sa faci cu soacra. Cu Florin se rezolva. O seara romantica, doar voi, povestiti mult. La Bibi , poate e si schimbarea orei si nu doarme suficient. Cu Miruna ai putea face o iesire intre fete. Cu CV-urile, ti.am spus cu cateva pagini in urma. Oricum mai asteapta, poate primesti festvertrag. Cu baia... offf mesteri nesimtiti( incearca sa-l suni) se rezolva si asta.
In concluzie ai nevoie de relaxare.
Propun iesire cu fetele
Capul sus, totul se rezolva ( spune una care a trecut prin multe si inca mai are de tras)

Miki

Mergi la inceput

Citat:

miki danke de cafe, cred ca ne vedem, nu ne descarca cand eram programati si o sa mai stam in koln probabil, trimite nr. de tel.

hai pup

poza cu noi
poze diverse

Iti trimit PM cu nr. meu. Normal ca aduci si olandeza. Misterul meu nu acorda atentie cateilor de talie mica Doar ce-i mari ( Husky, lup, Rottweiller etc) il atrag. Credeam ca s-a cumintit dupa muscatura primita de la un Husky ( bland, dar enervat de piciul meu pana la saturatie) , dar nuuuu, sare la bataie

El e belgian, adoptat de o familie ( ea romanca , el neamt) din De, iar ma tarziu a ajuns la noi ( ea romanca, el neamt ). Vad ca a pastrat obiceiul nemtesc-linistit. Nu latra mult , dar te pupaceste pana albesti

Cand vei fi in Köln?

Miki

Mergi la inceput