Bucurii de sept-oct 2006 (162)
Raspunsuri - Pagina 18
yoannamarie spune:
Ziua buna, fetelor! Slabut pe topic, zilele acestea... E de inteles...pregatirile de Paste.... De la inceput vreau sa urez:
tuturor celor care azi, maine si poimaine, sarbatoresc Invierea Domnului!
sa va aduca tot ce va doriti! 
LA MULTI ANI 

tuturor celor, care, azi, de Florii, sarbatoresc onomastica numelui! 
Eu am avut un weekend ....fara nici un chef...de nimic! Trista si iritata...Si am mai avut si o vreme nasoala...da' nasoala rau! Vantul a batut si bate si acum
cu MAAAAARE putere, friiiig si innorat....Tot tacamul....
! Ce plimbari, gratar la aer curat ???!!! Plictiseala mare in casa....Si Mitzu...vrea sa iesim...offfff! Mama ei de vreme!
...
Andreea, dragilor, BAFTA maine! Ma voi ruga la Dumnezeu pentru sanatatea lui Sebicu. Of!!!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine de data aceasta! 
Doamne, te rugam, ocroteste-i si da-i sanatate lui Sebicu si putere Andreei!
Beatrix, ce bucurie! Paste fericit si voua! 
Gety, spor la treburi, draguto! 
Xandrinne, LA MULTIN ANI 

Narcisei ! Multa sanatate si muuuuuuuuuulti pupici! 
Sa aveti, in continuare, o zi cum o doriti! 
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
flavia ramona spune:
Dau semn de viata, da fara niciun chef.
In primul rand vreau sa va spun ca ma doare tare ce se intampla cu Victoras, Daria si Sebi. Sa stiti ca sunteti in gandurile mele mereu si daca as fi mai aproape m-as bucura sa va pot ajuta cumva.
In al doilea rand, sunt tot cu gandul la Emma si Aida. Vreau sa va spun ca am fost la priveghi aseara cateva aradence. Nu sunt buna la exprimat in cuvinte ce am simtit, insa imaginativa o Aida de o mie de ori mai tare si mai puternica decat o stiati din postarile ei. Eu asa am vazut-o. Tot respectul pentru ea.
Emma ... o printesa, un licurici ... nu as putea sa o descriu pt ca nu cred ca exista cuvinte pt asta. 
Nu am putut sa plang, desi ma asteptam sa nu ma pot opri. Planga acasa citind si recitind mesajele tuturor si uitandu-ma pe pozele lor.
Cam atat acum, nu pot mai mult.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
lilina spune:
am stiut eu de ce nu am mai intrat pe forum...bine.. nici nu am avut timp,
ce sa zic, sunt socata de toate vestile astea despre - emma 

, sebicu si victoras (de sebi si victor stiam de la mamicile lor, mai vorbim la telefon) dar vestea despre emma, m-a socat...am ramas fara cuvinte, ma gandeam totusi ca poate are noroc micuta si un miracol o sa-i salveze, dar nu a fost asa
ii urez bun venit elenei, am citit printre randuri si am vazut ca a venit in tara. imi imaginezi reintalnirea cu Bucuria ei
noi am tot fost plecati in weekend, am condus in draci, m-am ambitionat sa imi maresc nr de km (ai mei, nu ai masinii), sa mai capat si eu experienta la drum lung....Vlad comenteaza din spatele meu, zice ca sunt "puternica"...remarca imediat cand mergem cu viteza
weekendul viitor iar plecam, in Bucovina, de Paste, cu o gasca de prieteni care au si eu princhindei, dar Vlad va fi cel mai mare.
Vladut e relativ ok...spun relativ, pt.ca ne innebuneste cu crizele lui de personalitate, am inceput sa citim carti de specialitate, sa ne documentam mai mult in privinta comportamentului copilasilor de 2-3 ani. El a mai avut si o alergie, nu stim sigur de la ce, probabil de la iaurtul cu capsuni si la murele pe care le-a mancat la un moment dat, avea mici bubite pe maini (pe ante-palma) si pe buza superioara, sub nas, i-am dat tratament dar nu au disparut de tot
A mai fost racit la un moment dat. Acum asteptam sa-i treaca bubitele de tot si sa ii facem Havrix-ul.
in rest, sunt ocupata cu serviciul si cu activitatea de productie bijuterii...am inceput sa vindem, mai avem putin si ne recuperam prima investitie (ma refer la materia prima si accesorii). Iesim aproape in fiecare zi cu Vlad sa exersam figuri de fotbal....e obsedat de minge si nu scapa nici o ocazie sa joace fotbal...ar vrea si baschet, dar nu are unde, trebuie sa-i face rost de un cos....dar nu stiu unde o sa-l mai montam si pe ala....ieri era in parc si il admira pe un tip care jucat baschet senzational si Vlad se ridica pe varfuri de fiecare data cand timpul dadea la cos...era super haios cat de concentrat era pe miscarile tipului
cam atat, sper sa mai pot intra zilele astea pana plecam in minivacanta de Paste
va pup si ma gandesc la voi in fiecare zi 

Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'
Adriana mica spune:
Nu ma asteptam la o asemenea veste trista.
Stiu ca nu putem spune sau face nimic care sa ii aduca Aidei alinare; ma rog ca sufletelul micutei Emma sa fi ajuns intr-un loc unde nu exista suferinta si de unde poate veghea asupra celor dragi: mami si tati, buni si bineniteles, ingerasul din burtica..
Mexxa, multa bafta la operatie. Imi dau seama cat de greu va este, dar conteaza ca Sebi sa va simta puternici pt el.
Roxana, cum sunteti? Sper ca Victoras se simte mai bine.
Nu am avut conexiune buna la Internet in weekend; va pot spune acum ca operatia de polipi a decurs ca la carte (asta si datorita medicului care l-a operat). Cu siguranta este o interventie minora (a durat doar 7 minute!) in comparatie cu cele prin care trec alti copilasi, dar nu pot spune ca am fost in totalitate relaxata: cand l-au scos din sala, dezbracat pana la brau si cu un tubulet iesindu-i din gat, mi s-a taiat respiratia. Dar evolutia de dupa a fost cum nu se putea mai buna: la 7 eram la Spital, la 10 eram deja acasa uitandu-ne la desene. In prima zi a fost putin mai agitat (inca il mai durea gurita), dar nu a sangerat absolut deloc. Si acum este 100% refacut, sufera ca nu avem inca voie in parc, la joaca.
Sun
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
lilina spune:
Adriana, ma bucur enorm ca Dudu a trecut cu bine peste interventie... Doamne ajuta. sa fie sanatos !
Lilina &
xandrutza_76 spune:
Buna!
Adriana
In sfarsit o veste buna, care mi-a inseninat ziua, ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie!!
Am citit vestea despre Emma si m-am intristat nespus
Am fost si la topic... Nu am cuvinte... DD s-o aibe in paza! Si pe parinti ei. Trist...
Le doresc multa sanatate bolnaviorilor nostri, Daria, Sebicu, Victoras!
Narcisa a facut si ea febra, mare, dar gata, a trecut, e bine.
Ioana, multumim frumos pentru urari!!
Uram si noi La multi ani floricelelor voastre!
Lilico, Bucovina?? Unde anume? Sunt curioasa...
Va pup, am treaba... O saptamana minunata!
pufymic spune:
Roxana am ramas socata cand am citit de Victorasul tau!Of!Ma gandesc prin ce sperietura si stress ai trecut tu....
Sanatatr multa tuturor si sper sa veniti cu vesti ffff bune din Germania!
Mexxa
pt Sebicu!
Sa fii tare!Trebuie!
Adriana ma bucur ca e ok Dudu!

Tasia , Floricel si Sybille

pe toate si multumesc de aprecierile la adresa pozelor noastre!
Ramo da, chiar ador ceea ce fac la sv!
Lexi chiar ai un bandit de ginere...
!
Ramas bun,Emma, inger drag!
lilina spune:
Xandrine, in Slanic Moldova...la Hotel Coroana Moldovei
am uitat sa transmit LA MULTI ANI tuturor mamicilor si Bucuriilor cu nume de floricele....
am aflat ca si eu as fi...Lilly = crin ![]()
Lilina &
eleņia spune:
buna dragele mele
am citit dar darius nu ma lasa la calculator e cu ochii pe mine ca pe butelie sa nu plec,sa nu puna nimeni mana pe mine si sa nu stau la calculator ca vrea si el sa dea "eter"(enter)
am citit despre EMMA si am ramas fara cuvinte,multa putere Aidei
sper ca EMMA este acolo unde nu exista suferinta
MEXXA sper ca SEBICU este ok dupa operatie si se simte mai bine
sa dea DD sa se termine si suferinta lui 

ROXANA ma bucur ca VICTORAS este ok si nu a fost decat o sperietura,sper sa rezolvati si voi problema DARIUTZEI 

ADRIANA ma bucur ca operatia lui DUDU a decurs bine si acum suntetri ok

XANDRUTZA ma bucur ca NARCI nu mai are febra si spor la treaba

LILINA imi inchipui cum statea si se ridica pe varfuri VLADONE el oricum este un scump,distractie placuta de paste la Slanic Moldova
YOANNAMRIE se cunoaste ca astazi ai chef de trebalui prin casa cum si fremea te ajuta nu ai mai dat pe aici
si spor la treaba in continuare
GETY spor la treaba si tie

eleņia spune:
sa va povestesc despre printul care pentru mine este ca un soapre si este un copil cu o energie de nedescris
nu adoarme fara mami si fara sa ii spuna lui mami "mami obesc"(mami te iubesc) de cel putin 20 de ori povesteste tot ce vede la desene animate c cuvintele lui si de cele mai multe ori nu intelege nimeni ce spune
spune la toata lumea ca el pleaca cu ami in spania cu avionul la taticul
este super alintat dar ma si asculta
merge doar cu mami la plimbare si nu lasa pe nimeni altcineva sa impinga tricicleta
cam atat deocamdata
urez tutrorm care si-au sarbatorit ziua ieri LA MULTI ANI! iar celor care serbeaza PASTELE HRISTOS A INVIAT
va pupez pe toate

spor la treaba si la pregatiri