Bucurii de sept-oct 2006 (162)
Raspunsuri - Pagina 19
flavia ramona spune:
Am intrat sa va dau vesti despre Andreea si Sebi. Am vorbit cu ea la telefon de cateva minute. Era terminata. Operatia a durat mult mai mult decat se asteptasera medicii, 2 ore si ceva. Au gasit acolo o infectia urata. A fost groaznic pt Andreea sa stea si sa vada cum intra toti rand pe rand in sala. S-a impacientat cand medicii au trimis-o in salon ca nu are voie pe sala. Dupa operatie l-au scos intubat si dupa ce i-au luat tuburile si l-au lasat sa respire singur a avut niste spasme si s-a invinetit, iar ea se gandea la cosmarul ce-l avuse in fiecare noapte saptamana aceasta. A zis ca i s-au taiat picioarele
. Medicii au prelevat probe si va avea un raspuns abia peste 2 saptamani. Acum Sebi e pe multe antibiotice si cand vorbeam cu ea zicea ca probabil va merge sa ceara ceva pt durere pt ca il doare si nu va rezista asa la noapte.
Am intrebat-o daca ea a mancat si zice ca doar a ciugulit ceva si ca nu poate ... of ... sper ca DD sa ii dea multa putere si Sebi sa se faca bine repede si sa nu mai ajunga la asa ceva nicodata.
Daca as fi mai aproape asa bine ar fi ... ma simt neputincioasa ca nu pot face nimic.
Elena, cred ca ti-e tare drag Darius. Si io ma topesc cand imi spune Bogdi "mama te ubec".
Adriana, ma bucur ca lucrurile au decurs cum trebuie la operatie.
Lilina, si al meu e tare incantat de fotbal, dar e stangaci
. Il duce taicasu in fiecare saptamana aproape la meciuri si sta o repriza si ceva, ca mai mult se plictiseste, da e ceva si asta. Apoi vine acasa si da in minge, se arunca pe jos zi zice "faut mama"
.
Sa stii ca am ochit niste bijuterii
, numa sa imi revin putin financiar ca am o gramada pe cap acum.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Monique_new spune:
Buna dimineat dragutelor
. iar am avut "chiulita" la forumit dar sincer nu prea am timp.
Ma rog la DD sa se faca Sebicu bine sa scape odata de spitale, sa se linisteasca si Andreea.
Adriana ma bucur ca ati scapat si voi de operatie cu bine, chiar banala asa cum spui mie tot mi s-ar inmuiau picioarele.
Dudu curajos.
Roxana voi ce faceti? Victoras cum este? Cand plecati in Germania?
Lilico
ma bucur ca ti-au placut pozele cu nazdravanii. Concediu placut.
eleņiama bucur ca esti cu printul tau
.
Intrebare....ai vostri mai stau in scaunul auto ....ca a mea ma cam fenteaza si se dezleaga. Acum caut un scaun auto mai mare decat cel pe care l-am avut de la Brevi pe care scria ca merge pana la 18 kg din ce imi amintesc dar sincer nu mai avea loc.
Daca tot am chiulit atat revin cu multe noi POZE.
Va urez o zi frumoasa si spor la pregatirile pentru Paste.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Adriana mica spune:
Hello,
Imi pare rau ca vestile despre Mexxa si Sebi nu sunt mai optimiste; eu sper din tot sufletul intr-o evolutie favorabila dupa operatie.
Monica, noi am schimbat de curand scaunul auto, pt ca pur si simplu nu mai statea ok in scaunul de pana la 18kg. Am luat tot un scaun de la Brevi, dar care are si optiune de peste 18kg. Scaunele pt >18kg sunt mai drepte (pozitia este in unghi de 90 de grade) si de regula folosesc centura auto pt prinderea copilului; cel pe care l-am luat noi este si pentru <18kg, asa incat mai putem sa folosim centurile scaunului pt Dudu pt inca o perioada de acum incolo, si sa fixam doar scaunul cu centura auto. Nu stiu daca am explicat bine, daca vrei, ne putem intalni sa ti-l arat.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Oanacn spune:
Buna fetelor,
am mai citit zilele astea dar n-am fost in stare sa raspund, m-a impresionat tare mult povestea Emmei, mare le e suferinta parintilor
.
Mexxa sper sa se refaca Sebicul cat mai repede si sa va reintre viata pe un fagas normal, sa scapati de operatii, spitale si chin.
Roxanna multa sanatate si voua, sper ca Victoras e bine si drum bun in Germania, sa va intoarceti numai cu vesti bune.
Elennia ma bucur tare mult pentru tine, se vede cat esti de fericita.
Monique ti-am admirat toate pozele, Cosminuta e foarte frumoasa si eleganta, sa nu mai spun ca mi-e asa de dor de primavara... si de copacii infloriti....
Am pus si noi poze AICIsi filmulete noi AICI.
Lisa a fost duminica la un turneu de tenis cu niste prieteni si a stat toata ziua. Incredibil ce lunga mi s-a parut ziua fara ea, am avut timp sa fac mancare, curatenie, sa vad si 2 filme.
Eu am fost la doctor ieri, am un nodul undeva in zona inghinala, intre operatia de cezariana si incheietura piciorului. Voi face un ultrasound in 2 saptamani sa vedem ce este, se pare ca e ori chist ori hernie. E posibil dupa operatia de cezariana muschii sa se fi relaxat cam mult si asa mi-a aparut hernia. Vom vedea in cateva saptamani ce este exact.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
In primul rand la multi ani cu intarziere Tasiei si Narcisei de Xandrutza, plus tuturor mamicilor de Bucurii care si-au serbat onomastica.

Lilina, culmea e ca eu intotdeauna am avut senzatia, nu stiu de ce, ca numele Liliana e nume de floare. Mereu am facut asociatia cu "liliac". Asa ca la multi ani! drum bun si distractie placuta in Bucovina.
Roxana, am ramas socata cand am citit ce-ai patit cu Victor. Slava Domnului ca nu a fost nimic grav pana la urma!
Drum bun maine in Germania, ai numarul meu, daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa ma suni. Sper sa veniti cu vesti din cele mai bune.
Andreea, sunt fara cuvinte. Efectiv nu mai stiu ce sa mai spun, nu pot decat sa ma rog pentru voi!
Promit ca voi suna cat de curand la clinica si intre timp astept si scrisoarea ta ca s-o traduc.
Eu am avut 3 zile libere de Pastele catolic plus weekendul, asa ca am profitat si am stat cu Maria. Nici curatenie n-am prea facut, vom face saptamana asta ce avem de facut. Emma m-a invatat o lectie deosebita si am de gand s-o pun in aplicare. Pretuiesc fiecare secunda cu copilul meu mai mult decat o faceam pana acum. De vineri de cand am aflat cumplita veste despre Emma, plang si plang si plang...Pana si noaptea o visez

Monique si Oana, am vazut pozele voastre, sunt minunate!!!

Monique, eu am la Maria un scaun pentru 9-36 de kg, e din acela cu spatar drept, la 90 de grade, cum spunea Adriana. Spatarul se poate scoate si ramane doar inaltatorul. Pe el scrie sa se scoate spatarul de la 18 kg dar eu cred ca o s-o tin pe Maria in el pana pe la 4-5 ani. Abia dupa aceea voi folosi intaltatorul. E drept ca nu stiu la ce varsta va atinge Maria cele 18 kg, probabil chiar la acea varsta. Dar nici Mariei nu-i place sa stea in el, o enerveaza la culme faptul ca e legata. Mereu avem scandal si pe mine ma termina nervos drumurile lungi cu Maria cu masina, asa ca de aceea nu prea ne plimbam noi cat am vrea...
Adriana, ma bucur tare mult ca macar tu ne-ai dat vesti bune si ca ati trecut cu bine peste operatie!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.youtube.com/watch?v=Yb0UMXLF3mQ" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Avem si cateva pozici noi, pentru cine are chef de vizionat.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Monique_new spune:
Fetelor
si multumesc pt explicatiile in legatua cu scaunul auto...o sa studiez piata.
Oana wowww ce bine ca la voi este " vara" vrem si noi la piscina
Cat despre Lisa ce sa spun foarte frumusica domnisoara
si cum ti-am mai spus pare f inaltuta. Bafta la doctor sper sa nu fie ceva grav
.
Lexi
Maria Il salutam si pe tati ca tot l-am vazut prin poze.
Nu ai reusit sa scapai de suzi?
Cosmi s-a trezit un pic mai deveme si plangea de zor ca o vrea pe mami " pai eu cine sunt o intrebam "
ea nimic. Asa mai face cand doarme dupa amiaza " pe fuga" se trezeste maraita.....aaa si ca urmare a bazaielii ei mi s-au ars si 2 snitele de peste.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

martha78 spune:
Andreea, ma rog pt micutul Sebi sa fie bine; sa treaca cat mai repede spitalizarea asta si sa va intoarceti sanatosi acasa!
Lexi, Oana am vazut pozele..sunt superbe 
Monique, nici noi nu mai folosim scaunul de masina de ceva timp, acum stam pe un inaltator
Noi suntem in cautarea unei gradinite, am fost sa vedem, dar nu prea a fost incantat, era speriat, parca ii era frica de colectivitate, nici nu stiu cum o sa reactioneze cand il voi lasa acolo ![]()
Oanacn spune:
Monique noi am schimbat scaunul de masina, i-am luat un booster www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3433622/" target="_blank">ASA. Si Lisa mai face nazuri cateodata si trebuie sa explic de zeci de ori de ce nu poate sa stea in fata sau langa booster, dar sunt ferma, daca nu se urca in scaun nu plecam. Legile sunt destul de dure aici in privinta asta si nu am chef sa ajung prin tribunale si sa ma dea statul in judecata ca sunt mama iresponsabila.
Edit*** nu se duce link-ul direct la produs, dar uite-l aici intr-o poza: ASA
anangel_lexi spune:
Multumim de aprecieri!
Monique, nu am reusit sa scapam de nimic: nici de suzi, nici de pampers, nici de laptele din timpul noptii...

Cel putin la pampers mi-a spus clar "Nu veau la olita, mami". I-am comandat acum un reductor cu Winnie, poate o conving cu toaleta, desi cand am intrebat-o mi-a spus ca nici la toaleta nu vrea. Sa vedem...
Cam asa arata si scaunul nostru, in genul celui al Lisei, cu diferenta ca al nostru are centurile lui si se prinde la spate cu centura masinii.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute