Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
momMinodora spune:
neatzaaaa, fetili!..na, ca sunt vrednica azi!..credeati ca v-am uitat, asa-i?....ei bine, nu!...m-am gandit tot timpul la voi si, in timp ce va scriu acum, citec si ce-ati mai facut fiecare...eu am stat cam prost cu timpul in ultima vreme si asta pt ca Daria e foarte agitata de la dintisori si nu sta fara mine nicio clipa...vineri seara a fost foarte plangacioasa, parte de la dinti, parte din cauza oboselii pt ca sarise peste somnul de la 18 (are un program tare aiurit)...asa ca a fost scandal mare pana sa adoarma, bineinteles, la ora obisnuita...sambata m-a apucat disperarea cand am ramas iar singura, cu o groaza de treburi...asa ca m-am suparat si n-am mai facut nik
...le-am lasat asa si am iesit cu Daria afara exact cand trebuia sa-si faca somnul...asa am scapat de smiorcaieli si suptul degetului...si apoi cand a venit sotul am intrat in priza cu treburile gospodaresti...ei, azi sper sa fiu si eu putin mai libera...sper sa fiu in forma dupa trezirea asta matinala...
Magdone, Alysh, bine v-am gasit!
Alina_anto, vazut filmuletele cu Sara...sa-ti traiasca micuta dansatoare!
Danicris, asa adormea si Daria cand o alaptam...eheee,ce vremuri!...na, ca devin nostalgica la prima ora si nu e bine...![]()
MsBB, sanatate multa Andrei...nu te descuraja...noi suntem aici si te sustinem...
MissParker,David e un umblaret taareee dragalas..sa-ti traiasca!...fie-mea nu vrea decat sa stea in 4 labe, e tare comoda![]()
Desiree2002, si noi am avut probleme cu constipatia...am incercat de toate...i-am pus pana si miere in ceai, la recomandarea medicului..nu cred ca a ajutat-o cine stie ce pentru ca problema a persistat...poate pana se regleaza tranzitul...Victoria e o printesica dulce foc!..sa-ti traiasca!
Fetelor, care imi dati si mie un link ,ceva unde sa pot descarca baby einstein?..please...multumesc...ne auzim mai tarziu...
momMinodora spune:
DanaH, n-am putut vedea decat cateva poze mai vechi...unde le gasesc pe celelalte?...mi-am prins urechile cautandu-le
...oricum, sa-ti traiasca cei doi puiuti!...sunt superbi!!!
....
chiar acum incerc sa adaug cateva poze...
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui momMinodora DanaH, n-am putut vedea decat cateva poze mai vechi...unde le gasesc pe celelalte?...mi-am prins urechile cautandu-le ....chiar acum incerc sa adaug cateva poze... |
niatsa, o sa treaca si perioada de maraiala....din pacate nu am baby einstein. Doar o

o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
momMinodora spune:
neatza, cleo78...
acum am si eu o...
pana acum am incarcat poze in album ...sa vedem unde le gasesc dupa aia![]()
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui momMinodora neatza, cleo78... acum am si eu o...![]() |
io pe langa
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Nicole1980 spune:
Neata si de la noi .Sunt si eu la o 
AELITA - si eu ma gandeam sa pun mobilul, mai ales ca sotul are vreo 1000 min in retea si macare 2-3 ore sa aud ceva.Dar mi-ai dat idee sa caut si daca se poate conecta automat....
Gabitza - noroc cu tine ca am citit ca se schimba ora, ca altfel...aflam poate luni...
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
MsBB spune:
Neatza - am facut si noi oki
... da's putin dezumflata , unde-i soarele? Nu mai pare asa frumos afara dar poate se face mai tarziu...
Ieri am fost parasita de sot , m-a lasat pt un peste si acela imaginar. A venit cu mana goala dar mandru ca era strada goala si a dat 190 km/h
. Mda, mare lucru! La viteza asta de-ti iese iese vreun amarat in cale te opresti la mama draq!
Ieri in parc am avut parte si de o adunare de mladite si mugurasi
- am avut asa : una bucata Te(r)o
dulce si nevinovata dupa o noapte in care a avut show
de erau mami si tati
,un barbatel dulce si ochios numit Tudor
care si-a facut frumos siesta si apoi a socializat cu Andutza mica, au dat mana , au facut cunostinta , si-au zambit si si-au promis sa se revada.
Bineinteles Tudor era insotit de mami Elena-g si tati, deh nu se cade sa vina baiatu' la prima intalnire cu mana goala
Am facut si poze si daca nu se supara Elena ii fac feciorul vedeta ![]()
Momminodora - noi n-am facut cunostinta
bine ai venit in grupul nostru 
Ma duc sa citesc ce ati mai scris ieri ca n-am apucat sa mai fac nimic aseara. Cum mandra mea a adormit cand sa plec din parc am facut cred ca vreo 15 mii de km , m-am invartit ca un
intr-o galeata pana s-a trezit mandra (deh are senzor de stationare asa ca am bagat la greu
sa tin zana fericita
) asa ca atunci cand am ajuns acasa eram ca un ogar fugarit, am picat lataaaa
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
momMinodora spune:
...te anunta ea, fii sigura...eu nush ce vrea a mea...toata noaptea s-a trezit plangand..a baut laptic la 7 si apoi s-a foit pana mai sa cada din pat...si acum tot asa...sporovaie, mai smiorcaie...nu mai poate de somn, de mancat nu mai vrea...uffff, si azi e o zi asa urata..e innorat si frig, e vreme de
....
iulia83 spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Fetele, nu uitati ca se schimba ora in noaptea asta. Dormim cu o ora mai putiiiinnnn ![]() Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
neatza
inseamna ca de-aia m-am trezit eu asa daramata
iar m-a ajuns oboseala...in fiecare dimineata la 7 in picioare pana seara la 10-11 chiar 12. rezist asa, fara sa dorm ziua, dar azi cred ca o sa pic lata. ieri n-am mai intrat ca am facut curatenie generala in casa, e nasol cu asta mica cu mine, dar asta e, daca eu nu fac, cine sa-mi faca? mai ales ca fata a inceput sa umble in 4 labute, mangaie covorul, etc, trebuie sa-l perii mai des, nu doar sa-l aspir zilnic..dar azi fac pauza ca nu mai pot. aseara am iesit putin la mall cu niste fete, moasa fetii cu fetita si inca 3 din liceu, una fiind gravida in 9 luni cu baietel. toate au indragit-o pe mufi a mea, s-au jucat cu ea, au pupat-o, admirat-o ca e frumoasa, grasana
fatuca lu' mama. am ajuns acasa pe la 9, l-am gasit pe socru-meu in parcare, vroia sa urce la noi, a mai stat 30 min, apoi facut dus amandoua si culcat pitica abia la 23.30
ca ne-am intins la mall, apoi acasa cu socru, baia, etc. concluzia, sunt cheauna, dar fata e fresh..vazui puiut mergator de MISS, cum innoata el in salopetica aia a lui sexy-pexy, ce dulce e, cu falcutele lasate..nici nu-ti vine sa crezi ca o terorizeaza pe mami, zici ca-i ingeras

fata se tot plimba pe langa butonul reset de la calc, ca e cu luminita si mi-e sa nu imi stinga calcul. o rugai sa ma lase macar sa-mi beu cafeaua, da vad ca nu vrea

LMA puiuti de 29!!!
sa cresteti mari si sanatosi..nu-s in stare de nimic..ma mai intind putin
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
gabitzam spune:
Minodora, filme Baby Einstein si altele, gasesti aici.
Ora noua caaaah, urat, sucks !
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2