Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

neatzaaaa, fetili!..na, ca sunt vrednica azi!..credeati ca v-am uitat, asa-i?....ei bine, nu!...m-am gandit tot timpul la voi si, in timp ce va scriu acum, citec si ce-ati mai facut fiecare...eu am stat cam prost cu timpul in ultima vreme si asta pt ca Daria e foarte agitata de la dintisori si nu sta fara mine nicio clipa...vineri seara a fost foarte plangacioasa, parte de la dinti, parte din cauza oboselii pt ca sarise peste somnul de la 18 (are un program tare aiurit)...asa ca a fost scandal mare pana sa adoarma, bineinteles, la ora obisnuita...sambata m-a apucat disperarea cand am ramas iar singura, cu o groaza de treburi...asa ca m-am suparat si n-am mai facut nik...le-am lasat asa si am iesit cu Daria afara exact cand trebuia sa-si faca somnul...asa am scapat de smiorcaieli si suptul degetului...si apoi cand a venit sotul am intrat in priza cu treburile gospodaresti...ei, azi sper sa fiu si eu putin mai libera...sper sa fiu in forma dupa trezirea asta matinala...
Magdone, Alysh, bine v-am gasit!
Alina_anto, vazut filmuletele cu Sara...sa-ti traiasca micuta dansatoare!
Danicris, asa adormea si Daria cand o alaptam...eheee,ce vremuri!...na, ca devin nostalgica la prima ora si nu e bine...
MsBB, sanatate multa Andrei...nu te descuraja...noi suntem aici si te sustinem...
MissParker,David e un umblaret taareee dragalas..sa-ti traiasca!...fie-mea nu vrea decat sa stea in 4 labe, e tare comoda
Desiree2002, si noi am avut probleme cu constipatia...am incercat de toate...i-am pus pana si miere in ceai, la recomandarea medicului..nu cred ca a ajutat-o cine stie ce pentru ca problema a persistat...poate pana se regleaza tranzitul...Victoria e o printesica dulce foc!..sa-ti traiasca!
Fetelor, care imi dati si mie un link ,ceva unde sa pot descarca baby einstein?..please...multumesc...ne auzim mai tarziu...

Mergi la inceput

DanaH, n-am putut vedea decat cateva poze mai vechi...unde le gasesc pe celelalte?...mi-am prins urechile cautandu-le...oricum, sa-ti traiasca cei doi puiuti!...sunt superbi!!!....
chiar acum incerc sa adaug cateva poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui momMinodora

DanaH, n-am putut vedea decat cateva poze mai vechi...unde le gasesc pe celelalte?...mi-am prins urechile cautandu-le...oricum, sa-ti traiasca cei doi puiuti!...sunt superbi!!!....
chiar acum incerc sa adaug cateva poze...

niatsa, o sa treaca si perioada de maraiala....din pacate nu am baby einstein. Doar o

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

neatza, cleo78...acum am si eu o...pana acum am incarcat poze in album ...sa vedem unde le gasesc dupa aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui momMinodora

neatza, cleo78...acum am si eu o...pana acum am incarcat poze in album ...sa vedem unde le gasesc dupa aia

io pe langa am si o dilema. La ce ora hranesc pitica? ora veche sau ora noua?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Neata si de la noi .Sunt si eu la o

AELITA - si eu ma gandeam sa pun mobilul, mai ales ca sotul are vreo 1000 min in retea si macare 2-3 ore sa aud ceva.Dar mi-ai dat idee sa caut si daca se poate conecta automat....
Gabitza - noroc cu tine ca am citit ca se schimba ora, ca altfel...aflam poate luni...

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza - am facut si noi oki ... da's putin dezumflata , unde-i soarele? Nu mai pare asa frumos afara dar poate se face mai tarziu...
Ieri am fost parasita de sot , m-a lasat pt un peste si acela imaginar. A venit cu mana goala dar mandru ca era strada goala si a dat 190 km/h . Mda, mare lucru! La viteza asta de-ti iese iese vreun amarat in cale te opresti la mama draq!

Ieri in parc am avut parte si de o adunare de mladite si mugurasi - am avut asa : una bucata Te(r)o dulce si nevinovata dupa o noapte in care a avut show de erau mami si tati ,un barbatel dulce si ochios numit Tudor care si-a facut frumos siesta si apoi a socializat cu Andutza mica, au dat mana , au facut cunostinta , si-au zambit si si-au promis sa se revada.
Bineinteles Tudor era insotit de mami Elena-g si tati, deh nu se cade sa vina baiatu' la prima intalnire cu mana goala Am facut si poze si daca nu se supara Elena ii fac feciorul vedeta

Momminodora - noi n-am facut cunostinta bine ai venit in grupul nostru

Ma duc sa citesc ce ati mai scris ieri ca n-am apucat sa mai fac nimic aseara. Cum mandra mea a adormit cand sa plec din parc am facut cred ca vreo 15 mii de km , m-am invartit ca un intr-o galeata pana s-a trezit mandra (deh are senzor de stationare asa ca am bagat la greu sa tin zana fericita ) asa ca atunci cand am ajuns acasa eram ca un ogar fugarit, am picat lataaaa

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

...te anunta ea, fii sigura...eu nush ce vrea a mea...toata noaptea s-a trezit plangand..a baut laptic la 7 si apoi s-a foit pana mai sa cada din pat...si acum tot asa...sporovaie, mai smiorcaie...nu mai poate de somn, de mancat nu mai vrea...uffff, si azi e o zi asa urata..e innorat si frig, e vreme de ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Fetele, nu uitati ca se schimba ora in noaptea asta. Dormim cu o ora mai putiiiinnnn

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

neatza

inseamna ca de-aia m-am trezit eu asa daramata

iar m-a ajuns oboseala...in fiecare dimineata la 7 in picioare pana seara la 10-11 chiar 12. rezist asa, fara sa dorm ziua, dar azi cred ca o sa pic lata. ieri n-am mai intrat ca am facut curatenie generala in casa, e nasol cu asta mica cu mine, dar asta e, daca eu nu fac, cine sa-mi faca? mai ales ca fata a inceput sa umble in 4 labute, mangaie covorul, etc, trebuie sa-l perii mai des, nu doar sa-l aspir zilnic..dar azi fac pauza ca nu mai pot. aseara am iesit putin la mall cu niste fete, moasa fetii cu fetita si inca 3 din liceu, una fiind gravida in 9 luni cu baietel. toate au indragit-o pe mufi a mea, s-au jucat cu ea, au pupat-o, admirat-o ca e frumoasa, grasana fatuca lu' mama. am ajuns acasa pe la 9, l-am gasit pe socru-meu in parcare, vroia sa urce la noi, a mai stat 30 min, apoi facut dus amandoua si culcat pitica abia la 23.30 ca ne-am intins la mall, apoi acasa cu socru, baia, etc. concluzia, sunt cheauna, dar fata e fresh..

vazui puiut mergator de MISS, cum innoata el in salopetica aia a lui sexy-pexy, ce dulce e, cu falcutele lasate..nici nu-ti vine sa crezi ca o terorizeaza pe mami, zici ca-i ingeras

fata se tot plimba pe langa butonul reset de la calc, ca e cu luminita si mi-e sa nu imi stinga calcul. o rugai sa ma lase macar sa-mi beu cafeaua, da vad ca nu vrea

LMA puiuti de 29!!! sa cresteti mari si sanatosi..nu-s in stare de nimic..ma mai intind putin

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

http://jullyenne.labrute.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Minodora, filme Baby Einstein si altele, gasesti aici.

Ora noua caaaah, urat, sucks !

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput