Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
DanaH spune:
nu am avut timp sa citesc azi nimic. acum sunt intr-o pauza de culcat copii. adica am culcat-o pe teodora si urmeaza alexandru, dar imi mai trag sufletul un pic. sotzul e plecat la arbitraj, la baschet.
dar am intrat numai sa spun La Multi Ani!!! fericiti lui Mihaser! Sa fii bucuroasa si fericita si mai ales sanatoasa!
pupici si poate mai am vreme de citit mai tarziu.
Poze
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Aaa, ce rau imi pare ca nu ne-am gasit. Si ma batuse un gand la un moment dat sa te sun, asa, deodata. Noi am fost in zona Charles de Gaule, de pe la 11 la 12:30. Voi pe unde ati fost? |
La Roata Mare. Culmea ca nici una dintre noi nu s-a vorbit cu cealalata! S-or fi vorbit pushtimea!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
MissParker spune:
cenia, da, l-am intarcat pe Daviduce, dar dupa cum vezi noptile mele nu sunt cu mult mai bune ca inainte...
Ah, si pentru ca ai pomenit de febra inexplicabila, tocmai ieri am citit intr-o revista nemteasca ceva f. interesant legat de...
Febra de 3 zile
Pana la varsta de 2 ani, peste 90% din copii au trecut prin molipsitoarea „febra de 3 zile”, multi o fac chiar in primul an. Febra e declansata de un virus de herpes. Copilul are febra (de cele mai multe ori exact 3 zile, dar la unii poate dura si pana la 7 zile); adesea febra creste si pana aproape de 40°. Rar apar si alte simptome, cum ar fi diareea sau tusea. In ultima zi scade febra, iar pe spatele, pieptul si burta copilului apar bubite rosiatice, acestea fiind uneori si usor de simtit la mana, dar nu dor si nici nu produc mancarimi – acesta fiind dovada definitiva a trecerii copilului prin „febra de trei zile”. Dupa aceea copilul devine imun pe viata la acest virus.
Alysh,
da, proiectul meu are de-a face cu scrisul, aici ai nimerit-o... ![]()
Desiree,
incearca si cu suc de morcovi (pe unii ii constipa, la altii provoaca exact contrariul), nu prea stiu ce sfat sa-ti dau, decat sa-ti tin pumnii sa reusesti s-o scapi pe Victoria de constipatie... Mai, nici lui David nu-i place apa deloc, respinge canutele, se zbate, face ca toti dracii... Ce-i drept, el face kk de 2-3 ori pe zi (la cine mai e asa???), insa in ultimele 2-3 saptamani nu mai e asa moale ca inainte si tare stau si eu cu frica sa nu se constipe din cauza ca nu bea lichide... Cred ca va trebui sa incerc cu ceai, sa vedem, eventual un ceai de tei (moasa mi-a zis ca ceaiul de fructe cam irita stomacul, iar ceaiurile „speciale” pentru copii au zaharuri ascunse si in nici un caz nu vreau asa ceva).
mishutza, ai o nepotica... sa-ti traiasca 
gabitzam spune:
Fetele, nu uitati ca se schimba ora in noaptea asta. Dormim cu o ora mai putiiiinnnn 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Victoria_mami spune:
Va multumesc mult ptr. raspunsuri; Victoria papa fructe dimineata (cu cereale) si apoi mai o masa suplimentara pe la 4-5pm numai fructe. Bea vreo 250ml./zi, dar nu apa!!! Nu bea apa, doamne fereste! Asa ca ii dau jumate suc de fructe si jumate apa. Sucul e fructe exotice si portocala inclusiv... nu stiu ce s amai fac. Face kk de 2-3 ori/zi dar tare si o doare... hai ca maraie, tre sa plec.
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Magnetism79 spune:
Acum o juma de ora ne-am intors din Herastrau. Am stat de la ora 3.Am fost cu nasii si piticul bineanteles a doormit pana la ora 5.30 adica jumate de parc, cealalta jumate a admirat peisajul.Ne-am oprit la terasa sa sarbatorim niste promovari:nasu a fost promovat le post de manager pe SV Romaniei iar nasa manager resurse umane

.
Am papat o inghetata si salata de fructe.
Acasa sotul gatit ceva ca de obicei dar de data asta inventie proprie pe care le-am botezat: champignon exlusiviste, ceva delicios oricum

.Cred ca in stiul asta vom scrie o carte de bucate.Maine face Ratatouille, imi place grozav mancarea asta
.
Fetelor noi de 2 sapt am trecut la chiloteii de la Pampers , care sunt grozavi, eu ma impac tare bine cu ei.Ma uit la meci si sunt dezamagita, in stiul asta nu ne vom califica , deci nu avem ocazia sa ajungem la Camp Mondial din Africa de Sud( si ce tara minunata!!!!!!!!!!!).Sper ca macar fiumiu sa vada niste meciuri calumea.
Aaaaaaaaaa am uitat sa zic azi mi-am luat si cercei, niste chestii lungi, asa cum imi plac mie, by the way anul asta se poarta bijuteriile foarte mari.
Copilu meu mananca celuloza, ii plac hartiile la nebunie, servetele , cartoane tot cde prinde papa.Acum isi ascute dintii de spatarele de la fotolii(care sunt din lemn), iar mai nou de vreo 2 sapt deschide caseta de la receiver si o inchide la loc, ii place zgomotul pe care il scoate cand face clac!!!!!!!!!!![]()
![]()
, in curand nu ve mai trai receiverul meu.
Va pup
Mami de Bogdanici Pogonici
simonacip spune:
Seara buna fetelor si LA Multi Ani sanatosi si plini de impliniri lui Mihaser!!!!!!!!!!
Azi a fost SIs pe la noi, facut poze in parc, cumparaturi in mall. Ar fi fost super daca pe Mati nu-l apuca tusea si okisorul i-a colectat...nu stiu ce sa-i fac. Deja sunt 2 sapt de cind are mucisori si tusea usor. ei azi a fost nasol de tot si in plus si okisorrul care i-a colectat/
La noi e terenul asta alergic, exista si conjunctivite pe teren alergic, mai ales primavara..o fi asta?Habar n-am.I-am dat multe lichide, i-am facut aerosoli...am fost la un pas de a merge cu el la urgente. In seara asta a tusit non stop aproape, o tuse nestapinita asa, s-a si trezit si a adormit iar...
Dc miine nu e mai bine il duc direct la Grigore Alexandrescu.
Fetele care spuneau ca mai au probleme cu okisorii bbilor, ca le mai colecteaza (Cleo, Lorich) se intimpla des? Cu ce rezolvati. La noi s-a intilmplat d evreo 2-3 ori de cind a inceput sa faca mucisori...
ASteptam pozele de la intilnire, sigur ca da, vreau sa vad fetele cucuietele.Lorich Inais si Micaela.
Miss, ce umblaret ai tu acolo...Ai sa vezi tu...
Abia astept sa ne spui ce clocesti tu acolo in tacere...
AM vazut si Scortisoara care e suuuperba)
VA las ca nu reusesc sa ma adun, m-a dat Mati peste cap...
Ah si ma gindeam sa-i fac acum dupa un an prevenarul...Cele 2 doze. AM pierdut etapele date de Andrada la un momennt dat...ma mai puteti ajuta , va rog, sa -mi spuneti cind ar trebui facute??
VA pup , o noapte placuta sper sa aveti..si spr s anu mai tuseasca Matisor..
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
jady spune:
simo ce nasol ,imi pare rau sa aud ca nu sunteti bine,in fine fruntea sus ,si iti doresc o noapte buna fara tuse!!!!

fetele sa va pove un caz tare ciudat:un bebe ce sa nascut 3.700 sanatos ,care nu a vrut sa ia tzitzi si a acceptat laptele greu fff greu,asa ca analize peste analize si nui gaseste nimic,au suspectato ca alergica la lactosa iau pus un lapte special si nimic nu functioneaza,nici o schimbare total fata are 5 luni si nu cred ca bea mai mult de 150 ml la zi,dar acum vreo luna jumatate au inceput diversificarea si mananca fata de rupe dar mancare nu lapte care in primul an este basic pt copii...acum eu va intreb vreo mamica a mai trecut prin asa ceva???sau stiti vreo solutie???pediatri spun ca sa continue cu laptele special,la ei diversificarea incepe la 6 luni asa ca nu se agitadar fata trebuie sa se hraneasca cu ceva,intro situatie disperata am puso la mine la piept dar nici o sansa...prietena mea e fff disperata va rog frumos sa ne dati un sfat daca cineva sa mai intalnit cu un caz asemanator.
va doresc o noapte super buna
aelita spune:
NICOLE-mamica de care spuneam,imi amintesc ca a lasat acasa un mobil setat sa se conecteze la chemare,si dat pe mute ,si asculta ce se intampla.apoi inchidea si suna peste un timp.
nu stiu ce setari se fac si la ce fel de telefoane,dar banuiesc ca poti afla.mi se pare cea mai simpla metoda.
si o alta mamica a lasat web cam conectat la calculator ...nu mai stiu exact metoda,daca vrei o caut si o intreb.
MISS am vazut voinicul,maaaa,cum se lupta in transee !!! bravo ,piticut !!! intr-o saptamana sa il vezi cum alearga pe genunchi !
JADI chiar nu stiu ce sa faca prietena ta..Zici ca laptele ala special nu il ia decat cel mult 150 la zi ?
chiar nu stiu,au mai fost cazuri,da,si au mers asa cu putin lapte,cu dat in somn desi nu e recomandat dar la disperare faci orice...sa vorbeasca bine cu medicul ce si cum...Dar cu un medic bun,care sa ii dea solutii nu sa ii spuna din carte aceleasi lucruri pe care ea le-a incercat de mii de ori...
sa mearga eventual la un particular si sa ceara in mod expres o solutie,subliniind faptul ca a incercat cam tot .
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
ca_eric spune:
fetele am intrat fugutza sa va spun bye si sa fiti iubite, multi pupici la m&m toti care isi serbeaza lunite sapt viit din 29-05.
noi am terminat bagajele si am facut baitza si imediat ne punem la somn ca maine dimi ne trezim devreme ..la 4.30...
abia astept sa merg!!
va pup pe toate.
mami de ericutz