Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Merci de raspuns fetelor!

Cleo imi pare rau de cercel!!!! Acum ce sa iti zic eu cand eram mica am pierdut la cercei.....moama moama. hai nu mai fi suparata!

Ylari initial doctora ne-a trimis la o anumita farmacie, care sotul stie unde e. Pe urma am gasit si la farmaciile Dona.

Miss ce dulce e si ce incantat de de cablul ala. Bravoooooooo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Miss, am vazut filmulet cu bebe David miscaret Bravo pentru progrese! Eu deja trebuie sa inchid o usa sa-l mai limitez pe Raduc, ca baga viteza prin toata casa. Si se duce glont la punga de gunoi de obicei.

DanaH, am vazut si pozele voastre. Cat de perfect v-ati impartit voi copilasii, baiatul leit tati si fata bucatica mami

Noi am fost in Herastrau, m-am tot uitat la mamici si copilasi sa vad daca zaresc pe cineva cunoscut. Andrei si-a luat la rand toboganele lui dragi, a facut ture-ture, in culmea fericirii. Am cules si floricele de jos din padurice, a fost foarte incantat. Duducu a dormit bustean cum a dat cu nasul de aer.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Merci de raspuns fetelor!

Cleo imi pare rau de cercel!!!! Acum ce sa iti zic eu cand eram mica am pierdut la cercei.....moama moama. hai nu mai fi suparata!

io daca nu port, nu prea stiu cum e. Iar astia erau de la nashi - tare dragi imi erau - de aur alb. Poate gasim alti la fel

deci MissP, si fifi numai dupa cabluri fuge!!! acu nu mai apuc sa o prind..asha de rapida e. Pregateste-te cu abdomene, flotari, genoflexiuni, si tu si tati, exercitii de cele mai tari de extensii si rapiditate n reactie, pt ca va incepe....marele maraton prinde-l pe DAVID!!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut
vin si eu foarte rar pe aici, mi-a plecat mami inapoi in Ro si gata. am avut emotii la inceput ca ne distantasem oarecum, parca era fiecare cu viata ei si ne-am lipit in astea 6 luni. ea a fost foarte toleranta, nu s-a suparat niciodata, desi eu eram mai rea. apoi mi-am dat si eu seama de comportamentul meu.

Azi implinim 11 luni! uau. citisem feliciarile la voi ca eu habar nu aveam ca e 28! de ziua ei am stabilit doar ca vrem fotografii profesioniste , aica merge la foto oricit ar costa, sa aiba copii amintire! am facut una la oferta si a iesit super! a pus-o sa stea pe cifra 1 adica implineste un an, super faina ideea!

noi mergem in 4 labe prin toata casa, mainca tote prostiile c gaseste pe jos, aseara a mincat un fluture ce cu greu l-am scos din gura!

vreau sa va vind un pont: ciugulitul! ii dau bobe de porumb, sau mazare, firimituri de piine sau biscuiti rupti si sta la ciugulit!!!!!

am fost bolnavi. baiatul cu tuse dar fata doar febra si nu mnca si nu bea nimik. antibiotice, degeaba. febra 39.5 si macar de ar fi baut ceva. pina la urma si-a revenit dupa 5 zile. am zis ca ii pun in vena dar acum e bine. si pediatrul era in concediu, avea dr in loc dar parca nu e ok cind ai a doctor!

nu stiu exact ce sa fac de ziua ei! stiu ca in romania faci petrecere, aici nu se obisnuiete asa, doar cu familia dar aici nu avem.

Miss: ai intarcat baiatul? sau am inteles gresit? asa is copii mei, simt totul prin somn. si primul l-am intarcat la 11 luni. asa mult i-a placut lapele ca daca ii dadeam lapte prin somn nu ma refuza niciodata! si Naomi, daca o trezesc plinge tare si nervos, nu stiu de ce e asa de oparita!

i-am luat papusa. tot cu masini se joaca. face pa pa! vorbeste la telefon si zice DA! , sau "turte turte" (echivalentul la bravo , ca are mama fata gospodina) . daca se aplauda la tv incepe si ea! re un par fantastic de mare, o sa pun poze sa vedeti ce mare e! ii fac parul mereu si zic ca daca tot am cu ce sa ma joc, de ce nu?

e ora 9 dimineata si fata mea abia acum s-a trezit uau! si a dormit toata noaptea! demult nu am mai vazut asa ceva.

sper ca sunei bine. atitea informtii despre solutiile de nas nu am mai avut nicaieri ca aici! dar nici nu am folosit decit colargol din Ro, si asta cumparat doar de la farmaciile care au laborator. ca e preparat farmaceutic.

pa fetele, intru sper mai des! faceti pregatirile de aniversarea de 1 an si spune -ti si pe aici! miss ce tii secret acolo cu proiectul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele si noi am avut o zi frumoasa, am plecat dis de dimineata in parc cu Vlad, IOR-ul e f fain, are ceva occidental, cel putin asa imi da mie impresia, mi-a placut mult. Dar am mers.....3 ore! Si am iar in spate nopti nedormite din cauza dintelui de sus care se cazneste sa iasa, off.

Acum e la socrii mei iar noi ne-am odihnit, facut masaje la greu.....acum as vrea sa fac o baie spumanta si spumoasa dar vad ca nu-i apa calda....si apoi iesim la un restaurant cu nasii nostri. A fost cineva la Anatolia, in lacul tei?

Miss, cred ca m-am prins....scrii o carte? despre tine....hmm, oi fi nimerit-o! cred ca murim toate de curiozitate cu proiectul tau.
L_am vazut pe David frumos cum a luat-o in 4 labutze....tine0te bine de-acum

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mishuta, am vazut poze de Diana... e superba! Ce fete face ea pe olitza... e absolut superba.

Sa va traiasca!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LMA MIHAELA!
LMA M&M DE 28!

Fetelor, va rog frumos, spuneti-mi ce sa mai fac de constipatie. Azi-dimineata a plans saraca, de eram gata sa plang langa ea... i-am dat deja aproape un borcanel de prune si degeaba... of, sufletul ma doare cand o vad ce se chinuie!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

suc de portocale sau suc de prune. multe lichide. pune-o pe oala ca ajuta. de acum inainte apa obligatoriu dupa fiecare masa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ne-am intors din "umblari"! Ne pregatim de baie si nani.

Gabi ma mir cum de nu ne-am gasit in Hereastrau, am fost cu mami si Robert, si am gasit niste domnisoare frumoase, Iasmina si Daria cu mamicile lor frumoase si vesele, Inais si Micaela ! Facut poze, va aratam maine, daca doriti.

Desiree noi tare ne-am chinuit cu constiparea, nu prea am reusit din alimentatie cu nimic sa dam drumul, s-a reglat cu biotics baby si lactuloza, nu stiu cum le poti gasi acolo. stiu cat de rau e!

Cenia missed you, imi pare rau ca ati fost bolnavei!

Noapte buna everybody!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aaa, ce rau imi pare ca nu ne-am gasit. Si ma batuse un gand la un moment dat sa te sun, asa, deodata. Noi am fost in zona Charles de Gaule, de pe la 11 la 12:30. Voi pe unde ati fost?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput