Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 18
Alex@Sara spune:

multumim tuturor de urarile de 10 lunite.
Si 
fetelor care au avut cate o vb buna pt mine zilele trecute.Din pacate nu imi pot reveni nicicum din starea de
aproape non stop.Am sa intru zilele ce vin sa mai pov cu voi sa ma mai descarc ca nu prea am cui,de fapt nu am cui.
Maine la 2 am eco morfofetala,sper sa fie totul ok,ca desi am intrat azi in 22 de sapt tare anemic si rar o simt pe bebelina miscand.Alex si Sara la 22 de sapt erau tzunami prin burtica.
As mai sta la taclale cu voi dar am 5 masini de haine de aranjat in dulapuri ca am inceput marea aerisire de primavara si de joi spal continuu,azi s-au si uscat ff repede,sper sa tina vremea buna inca putin sa termin.
O seara buna tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
22sapt+ 
simonacip spune:
Adriana, esti grozva cu intilnirile, sigur ca vrem!!!!!!O singura rugminte, sa o facem dupa Paste, ca sa poata veni si Elenuca, m-a rugat inainte sa plece sa va transmit
SI la noi tot cu antib in oki a trecut(Tobradex). In nas i-am pus doar apa de mare. AM sa caut si eu sa iau colargol(si nu are cortizon), se pare ca e mai bun...mie nu-mi place ca-i rosu la culoare.Sanatate si Annikai!!
Micaela, sper ca ai o saptamina buna la serviciu!
Alysh, felicitari pentru primii pasi!!!!!
Emycor, frumos la aer si iarba verde cu bb. Bravo!
Blue ANgelfolosim la greu batista bebelusului.Chiar inainte de a merge la dr l-am aspirat, totusi furtunasele lor subtiri sunt mai eficiente, trg din nas de sus si inca si din gitut prin gurita..eu nu puteam sa rezolv acasa..CU mersul eu zic c totusi abia a inceput sedintele sunt sigur ca va da rezultate. Pupam bietii frumosi si pe mamica lor.
Ralu, ma bucur ca ne mi scri si tu
Cleo, frumoase tare imaginile
Gabitzam, te inteleg, sper sa se rezolve cu gradinitza si sa reusesti sa-l duci, e greu cu amindoi acasa...
Dana, felicitari si Teodorei umblaretze..DIn ce in ce mai multi merg...sa vezi nebunie la intilnirea viitore, e clr ca tb facut afara, intr-un parc![]()
Cleo, am vizionat intilnirea Marucai cu Sebi,..frumosi copilasi!

Mihaser, super sandalutzele!
Lorich, felicitri pentru masa cu bucatele a lui Robertzel! Baiat mare!Si frumos![]()
CLeo...execrabil, dar lasa ma nu-i bai, o sa te obisnuiesti, totul tine de experienta. Mai iei niste ore eventual.
Magdone..oare de la pamint sa fie?? Nu stiu si al meu mai linge pe jos, carutul chiar, pina ajung la el a tras o limba pe roata...Ce mai face Olivia?
Desiree, nici eu n-am facut masaj si gimnastica lui Mati. Ma vedeam denaturata, dar acum m-am linistit![]()
ANdrada, febra e micutza pentru o molipsitoare...speram sa nu fie. Tinem pumnii.
Trimit merg nitel la bb..Oof, un mesaj nu apuc sa scriu ca lumea
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
iulia83 spune:
hellou fetele, am fost prin oras la cumparaturi cu mama si apoi in parc jos langa bloc, unde ne-am dat in topogan, pe balansoar d-ala cu inca o fetita de 1 an, am alergat, batut din palme, etc...sper sa fi obosit-o bine 
mai, nu ma mai laudati atata ca-s doamna, ca numai eu stiu cat imi venea sa sar sa-i rup capul acolo la masa, dar am gandit strategic cat de cat, ca nu vreau s-o sperii, ci s-o apropii, sa-i dau de inteles ca nu sunt suparata. oricum o sa si-o fure rau de tot de la cornel ca e super nervos pe ea. ma mira si pe mine cum de mi-am putut pastra calmul, eu fiind o fire vulcanica, dar uite, ca nevoia te invata.
LORICH felicitari pt bebe papacios..cum ziceam, nevoia te invata, indiferent de situatie. noi mamicile gasim intotdeauna o solutie mai devreme sau mai tz. s-o tina tot asa 
CLEO, am vazut poza, mai devreme, dar n-am apucat sa comentez. mai, ma omori cu sofatul asta. cred ca ai facut mai multe ore ca tot Bucurestiul. nu mai dai odata examenul ala?
nu de-aia, dar o sa te invete si pe tine nevoia, o sa vezi tu. oricum, sofer mai prost ca mine nu se exista, a incercat cornel intr-o vara sa ma invete si eu radeam si vb cu el cu volanul in mana in loc sa ma oncentrez acolo, nu puteam sa stau serioasa...asa ca am renuntat
SUPOZITOARELE cu glicerina pt copilasi ne-au scos si pe noi din kkt de multe ori.
BLUE ANGEL, nici a mea nnu se ridica singura. adica s-a ridicat odata de 2 ori, acu insa a ramas la stadiul der ridicat in genunchi cu manutele agatate de ceva mai inalt si nu stie sa si le scoata de sub ea sa se ridice. deci, premiul de cel mai bodomoc copil este luat deja, ne pare rau. lasa ca o sa-si dea drumu..stai linistita si ce-i mai imp, nu te panica 
ANDRADA, multa sanatate puiului , Doamne ajuta sa nu fie varsat. cat despre intepatura, eu nu concep s-o intepe fara sa vad eu. trebuie sa fiu langa ea s-o linistesc. o sa vezi ca daca o sa stai langa el, n-o sa fie probleme. numai sa nu-ti fie tie rau. hai curaj! 
off topic: asta imi aduce aminte de o tipa care plangea inainte sa intre cu copilul la dr sa-l vaccineze, il facea si pe bietul copil sa planga si sa-i fie frica.
DANAH are dreptate. ei inca nu realizeaza ce-i aia ac, seringa. totul este sa stii tu cum sa-i prezinti situatia, a.i sa nu devina fricos. cat despre luat din deget, ce sa zic? aici cand am fost cu ea ca nu-i mai trecea icterul, avea vreo 3 saptamani, i-au luat cu ditamai acul din vena o fiola de-aia intreaga, si apasa femeia aia pe manuta, ca i se coagula sangele si trebuia sa stoarca. fata nu zicea nimic, insa pe mine ma umpluse aia de draci ca era tare neindemanatica.
si eu care m-am ingrijorat pt un 37.8
bai mare toanta sunt cateodata. cand ma gandesc ce gresit am procedat ca am ascultat de dr de fam. cu antibioticul ala atate4a luni dat degeaba, cand fata n-avea nici un virus ceva..uite asa se nasc tulpini mutante...
HAAAAAAAAAAAAAAA, tocmai am primit mesaj de la tipa cu banii, ma intreaba ce fac
ma duc sa dau 2 capete la perete, sa ma calmez, apoi scriu un mesaj dulce ![]()
ma de cateva zile vad ca si fata mea face mai moale asa, dar nu e diaree. face o data pe zi dar vad eu ca se lipeste de olica si ramane acolo deci e mai moale. i-am dat azi niste morcovel fiert si am bagat bananuta in piureul de fructe. si chiar m-am intalnit cu o vecina cu fetita de 1 an implinit zilele trecute, cica de o luna face diaree. deci, ori e ceva in aer, ori asa fac ei..
SIMONA, ok, sa traitzi! dar asta ar insemna sa fie ca la cocina aici, ca am si un sot dezordonaaaaaaaat. plus ca daca nu fac eu? cine sa faca? ii pun fetii mopul in mana
ALEX@SARA, pt mine esti eroina. jur! pai pe mine m-a inspaimantat numa un vis cum ca as mai face un baiat, toata ziua m-am gandit si mi-am facut cruce ca Doamne fer' si tu deja la bebe 3?!? sa fiti sanatosi, sa ai sarcina usoara, usoara, bebe sanatos, ce sa mai? bravo tie, esti tare! mai faci si bb 4?
gata, inchei. mai intarm mai pe seara
pupici la toate fara axceptii
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
simonacip spune:
Iulia, Doamne Ajuta sa-ti recuperezi banii.
Andrada, dc sunt mai multe analize de facut ii va lua din vena
Dar macar stii o treaba...vezi cum sta...
Ina
exista un spray pt incaltari de piele intoarsa si un buretel la magazinele de profil..Am vazut pozele superbe cu fetele in parc.
Desiree, dc e moale nu e constipta. E foarte normal sa faca si la 2 zile, nu te panica
.Oricum-mai putin morcov in papica poate ajuta
Alex&Sara, intra si mai pove cu noi
Iulia, nasol cu antib. Oricum la virus nu se da antib, dor dc e ceva bacterian..Incerca sa-i di fetei 5 zile de biotics,n-are ce s-i strice
Scuzati scrierea, am probl cu a-ul de la laptop
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79Gabitzam tu de unde cumperi incaltamintea? Ai un magazin anume sau o marca anume? |
Andrada, cred ca trei sferturi din incaltamintea lui Andrei am luat-o din Pavilionul H, un magazinas anume, care aduce incaltaminte de f. buna calitate din Turcia, majoritatea Minimen si Bebetom, poti sa vezi si pe Google modele pe site-urile marcilor astea. Am mai luat sandalute Pablosky, foarte bune, de la un Babyexpo. Un magazin cu incaltaminte Pablosky este in WTC. Incaltaminte buna i-am mai gasit in CridoKids si in Piciul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Victoria_mami spune:
Simona, e moale acum, dupa 2 borcanele de prune:( ca de lunea trecuta si pana aseara a plans de cate ori facea kk... of, da' ce plangea saracutza, ca imi venea si mie sa plang ce rau imi parea de ea...
Masaj si gimnastica am incercat, dar la masaj se fataia ca o gadilam si la gimnastica isi incorda piciorusele si nu am fortat, asa ca am lasat-o in pace. Si da, si eu credeam ca numai eu nu-i fac... mama rea ce sunt! Am dormit acu o ora amandoua... pe cuvant ca-s mai obosita decat daca nu dorm... ii fac sa pape, peste si cartofi prajiti la cuptor papa fica-mea cate 2 bucati de peste file, (facut asa, ca snitelul) cat degetul de mare fiecare... ii place tare mult.
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
iulia83 spune:
vad ca voi dormiti deja..hmmm. noapte linistita sa avem.
ah! era sa uit SUZETA
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
inais spune:
Si cum stateam eu asa si ma concentram serios la faptul ca acush o sa avem bebei de 1 an am aruncat un ochi pe listuta noastra si o sa pun si eu o intrebare...
Pe unde sunteti?...
Ina78 (stiu ca scria mai mult la mamicile de Constanta...),
analisa,
mihbut (ce mai fac gemenii nostrii??
),
Onyx (care scria la mamicile de Spania),
Silvia Pop,
Aimmee,
Alexutza,
dflavia,
kristinik,
acina,
ache,
cory74,
Melly,
bratafel,
anca_urn,
andora,
andreap,
anisiap (ce mai face bb din burtik??),
puputi,
akella,
buburuzii...
Ia mai haideti si pe la noi si scrieti una, doua vorbe...sa updatam statusul generatiei M&M! 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Reallaura spune:
Seara buna la totate mamicile
Azi am iesit afara, ne-am intalnit cu prietenii nostri dragi, Alysh si Vladi. Acusi m-am trezit ca e 30! 

Vladut pentru 11 lunite, mai avem nitel si facem anul
Am stat 4 ore afara!Cand sa ma despart de Alysh, nici 2 pasi nu facusem si a adormit asa ca am luat la vizitat si IOR-ul, i-am dat sa pape acolo un borcanel. Veniti acasa a mai papat 2 borcanele, pe langa pufuleti, biscuiti, o para imensa cu branza dimineata. Ma miram ca ce papa puiul. Acum, la 9 s-a trezit si am zis ca de foame, am bagat fuga un biberon pe care l-a vomitat imediat in jet
. MAma disperata ce sunt!!Indop copilul!
In alta ordine de idei, duminica am fost la prima PETREERE. A fost speriat, era cel mai mic de acolo, se uita in toate partile, singurul lucru pe care stia sa-l faca sa se agate cu dintii pe acolo... a intalnit la un moment dat o fetitza de 1 an si 2 luni care era mai mica decat el si, evident, si-a infipt mainile in capul ei...fetele care ne cunosc stiu!! ce apucaturi avem...ooof, trebuie sa-l dezvat...
In rest, am apucat sa citesc vreo 5 pagini in urma, am vazut ca Mara si Sebi au ros tot ce era prin casa, bravo lor!!
Mihaser cu scuzele de rigoare pentru intarziere 

sa fii fericita alaturi de familie!! Imi place mult copacul si locul din parc preferat de tine!
Doloress ma bucur ca ati ajuns cu bine in Germania! Eu sunt tare fricoasa de avion!
Andrada sper sa fie ok Tiberiu! sanatate multa!
Ralu_t imi pare rau de cucuiul lui Tudorica!!
sa treaca. Ne bucuram ca ne-ai scris!!
Mai am vreo 6 pagini din urma...fug sa recuperez cat se mai poate!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
CamiM spune:
Salut gasca M&M!! hai la o
asa trans-oceanica!!![]()
ca de obicei citesc - sunt la zi cu ce faceti, ma uit la poze si admir in tacere mladite si mugurasi superbi, nu ma puneti sa fac conspect ca nu tin minte tot si daca ma luati repede la cat de obosita sunt in ultima vreme nici numele nu mi-l stiu.
La multe lunite M&M de sfarsit de luna!!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008