Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Va multumesc mult de incurajari si sfaturi. Acum nu stiu ce sa zic ca am intrebat-o pe doctora si mi-a zis ca din vena!Doamne ajuta sa fie asa sa ii ia din degetel ca m-a terminat cand mi-a zis ca daca e ceva si e nevoie de tratament imi trimite acasa o asistenta sa ii puna branula. Asa m-a speriat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

Salutare,

Desiree, daca se chinuie pune-i supozitor, ai incercat? si continua cu prunele si sucul de prune, plus apa tot timpul. Eu asa fac la Olivia can se mai constipa, dar de ieri a facut diaree si nu-mi dau seama de la ce.
Am prins-o ca a mancat niste pamant de pe jos, doar o bucatica care era pe la usa, scursa din pantofi, o fi de la asta??

Jady, cu lapte de soia a incercat prietena ta?
Miss, sunt tare curioasa la ce proiect lucrezi, abia astept sa ne spui.

Simonacip, vai ce rau imi pare de mititel, sanatate multa!

Danicris, ce haios Vladucu, pupici

n-am terminat de scris, dar s-a trezit Olivia si nu mai pot continua,
va pup

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Ce supozitor? Cum ii ZIce?

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Desiree se numeste supozitor cu glicerina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Desiree supozitor cu glicerina pt copii.

Andrada uf, uf si iarasi uf. Dar pe Tiberiu l-a vazut pediatra? S-a uitat in gatuc? Tinem pumnii pt maine sa gaseasca vena aia usor.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

a dat si fi-mio in diharee..si parol ca n-a mancat pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

gata, fetele! plec si eu acasa. l-am trimis pe sotz sa ii ia pe copii de la gradi, sa mai buchisesc ceva pe aci. dar nu mai pot.

va pupici si ne vedem la cafeau de maine dimineatza.
sa avetzi o seara placuta si o noapte linistita.

Poze

Mergi la inceput

LOrich nu, nu l-a vazut! ce sa iti zic ca nu mi-a convenit cand mi-a zis de branula, asa aiurea fara sa il vada si arunca si cu cuvintele astea ca m-a speriat de numai sunt om. Ii fac analizele si ma gandesc serios la alta doctora cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Andrada, Lorich, multumesc. O sa vad ce gasesc, sa am in casa, ca de aseara e mai ok putin. A facut aseara moale, obisnuit si azi inca deloc... o sa vad cum e azi cand face.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Abia acum reusesc si eu sa fac un conspect.
Urez in primult RInd LA MUlti ANi celor nascuti in 29 si in special Lizucai noastre scumpe. SI La Multi ANi celor nascuti intr-o zi de 30!!!!!
Suntem mi bine deja si va tare multumesc pentru gindurile voastre frumoase.
Andrada, Mati isi da mereu jos pantofii, dc ii sunt mai mari nici o sans sa stea cu ei. Poate gsesti unii pe care sa nu-i dea jos daca ii vin idei .
Jady, nici nu stiu ce sa-ti spun despre prietena ta cu bb mic..N-am mai auzit. Sa nu fie vreo intoleranta la lactoza...
Ca-eric concediu placut, desi deja nu ne mai citesti, sa te intorci cu bine!
Iulia ce scumpa e Mufitza cum incearca sa stinga calc. Auzi, ia nu-ti mai strica zilele de plimbare cu smotruitul..nu vezi ce vreme capricioasa cine stie cind mai prinzi zile bune..
Cleo, imi pare rau de cercel, nu exista sansa sa-l regasesti??
Mi-a placut MsBB cu verigheta in manusa..
Nicole, ce-ai mai facut cu bona?
Danicris, si Mati face balonase. Cind se plictiseste ramine cu dira de saliva atirnand..hihi
Lorich, merci de informatia cu mersul pe virfuri la inceput. Era stresant. Iar treaba cu ochisorul, inseamna ca de la secretiile prea abundente..AM vazut pozicile, superb RObertzelul si voi fetelor, ce bine ca v-ati vazut! Auzi tie iti plac motivele care imita pielea de animal...asa e?
Jady, sunt tot timpul cu batista bebelusului dupa mine. Cred ca a fost insa vina mea ca i-am dat prea mult timp Sinupret..Cum ai stiut ca are otita? Curge urechea? Intreb pentru ca si Mati areo secretie mronie, dar nu curge e pur si simplu in urechiusa si o sterg cu betisor.
Minodora, ce scump e si Dariuca ta!
Miss sper sa reusesti sa te mi odihnesti si tu, macar te consolezi cu un pateu...si mie-mi plac la nebunie
DOloress, sper sa va adaptati usor acolo si sa vina vremeeaaa buunaaa!
revin, s-a trezit..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Vroiam doar 2 vorbe sa scriu.

Sa urez sarbatoritilor de ieri: Patrick, Eliza si Sara si de asemenea pentru azi: Vladutz cel pashitor, Julia, Sara si Eric!

Andrada imi pare rau de Tiberiu. Doamne ajuta sa iasa bine cu analizele si sa nu sufere bietul pui.

Simona voi cum mai sunteti?

momMinodora ai o Daria Maria taaare dulce si expresiva! pt ca ne-ai aratat-o si noua!

Deeci...am avut wkd de parc. Pacat ca nu ne-am intersectat cu Gabi si ralu_t, dar mai avem timp. Toata vara!

Am pus incepand de aici poze din parc (cand ne-am vazut cu Daria).

Cat despre ghetute citeam ca cineva a luat mai mari si uite asa ce bine a fost..mai nu trebuie sa fie nici mari, nici mici. Trebuie sa fie tocmai bune. Late la varf sa nu-i storceasca degetele. Din piele exterior si interior. Deschiderea sa fie cat mai completa (limba pantofului sa fie taiata cat mai aproape de varf). Talpa am citit ca nu trebuie sa fie nici foarte moale, dar nici rigida. Semi-rigida. Si sa tina glezna. Deci mai inaltute.
Eu am luat de la targ 2 perechi de incaltaminte (ghetute) pt Iasmina. Ei le-am luat un nr mai mare...si uite ca piciorusul ei nu creste spectaculos...parca vad ca o sa raman cu ele nepurtate deloc. Are unele de piele intoarsa care s-au murdarit de nu se poate (ca nu-s de mers pe afara, dar Iasmina vrea tinuta de manutze sa paseasca...deci au fost purtate pe afara). A propos de asta: cu ce le-as putea curata?? Sunt piele intoarsa peste tot (inclusiv talpa).

Inchei aici.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput