Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor, azi e zi mare pt mine! M-am decis sa fructific haplea-ul cu care papa Robert orice ii bag in gura cand ma vede pe mine mancand - bagat in gura cu mana mea. Asa ca azi mi-am pus eu ciorbita si lui i-am taiat intr-o farfurie bucati cat mazarea de piept pui, brocoli, dovlecel, pastarnac, praz. Super, a mancat cot la cot cu mine, mie mi se pare un progres important. Dezavantajele sunt urmatoarele:1. are posibilitatea sa se manifeste ce si cum ii place, deci brocoli, citez "cah", carnea daaa, pastarnac daa...dovlecel da, dar fara coaja. In piure poti sa-i bagi, ca nu le simte gustul separat si nu mai vorbim de cantitatea mancata. Eu oricum ma declar foarte fericita chiar daca acum bagam san pana la supraplin.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Fetelor, azi e zi mare pt mine! M-am decis sa fructific haplea-ul cu care papa Robert orice ii bag in gura cand ma vede pe mine mancand - bagat in gura cu mana mea. Asa ca azi mi-am pus eu ciorbita si lui i-am taiat intr-o farfurie bucati cat mazarea de piept pui, brocoli, dovlecel, pastarnac, praz. Super, a mancat cot la cot cu mine, mie mi se pare un progres important. Dezavantajele sunt urmatoarele:1. are posibilitatea sa se manifeste ce si cum ii place, deci brocoli, citez "cah", carnea daaa, pastarnac daa...dovlecel da, dar fara coaja. In piure poti sa-i bagi, ca nu le simte gustul separat si nu mai vorbim de cantitatea mancata. Eu oricum ma declar foarte fericita chiar daca acum bagam san pana la supraplin.

bravo Robertel!!!
fiica mea se inneaca . Mai aman 1 luna pasul asta...

iulia, te admir enorm pt calmul dat. Sincer, ai fo atat de tare si ai aratat ca esti superioara ca m-ai impresionat. Io nu ash putea- cred ca o dadeam cu capu de pereti de fatsa cu prietena ei pana venea politia si o salva. Am exagerat - inca o data, jos palaria, ai umilit-o si facut-o sa se simta la locul unde trebuie.
Iti dai seama ca de fiecare data cand o sa ii mearga ceva rau in viatsa o sa isi aduca aminte : "ca a fo neserioasa, si Dumnezeu e sus..."

fetelor, am condus ISECRABIL azi. Nici nus tiu daca am scris bine. Deci... am 2 maini dar picioarele nu is ale mele. Si invers- daca am picioare, miinile is de imprumut. Tre sa ma fac mare si calma.... si sa nu mai las la toti cainii prioritate.

multumesc de tips & tricks cu pantofiorii. Deci 1 nr pe sezon - asta e o treaba, sa pot aproxima sa ii iau si mai incolo, sa nu fiu disperila.

edit: poza http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/200930MartieAvemBaietiInVizita#5318894322215783938 asta ati vazut-o?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Salutare,

Desiree, daca se chinuie pune-i supozitor, ai incercat? si continua cu prunele si sucul de prune, plus apa tot timpul. Eu asa fac la Olivia can se mai constipa, dar de ieri a facut diaree si nu-mi dau seama de la ce.
Am prins-o ca a mancat niste pamant de pe jos, doar o bucatica care era pe la usa, scursa din pantofi, o fi de la asta??

Jady, cu lapte de soia a incercat prietena ta?
Miss, sunt tare curioasa la ce proiect lucrezi, abia astept sa ne spui.

Simonacip, vai ce rau imi pare de mititel, sanatate multa!

Danicris, ce haios Vladucu, pupici

n-am terminat de scris, dar s-a trezit Olivia si nu mai pot continua,
va pup

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui BLUE ANGEL

salutare mamici...frumoase de copii frumosi ..am resusit sa vad si eu poze cu voi ...
Simona , multa sanatate va dorim ...eu folosesc cu succesc batista bebelusului !!!initial mi-a fost teama , dar e tare buna !!!va pupam dulce !!!

fetele , mai este vreun copilas din generatia asta care nu s-a ridicat inca in picioare ???!!!
noi facem gimnastica , masaj ..dar nu vrea , nu vrea ...

gata , ma duc la nani
pupam dulce

Simona cu Luca (21.08.2004) si Codrin (12.06.2008)
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu

Eu zic sa nu-ti faci prea multe griji... o s amearga el cand va fi pregatit.
Victoriei eu nu i-am facut nici masaj, nici gimnastica, nimic si de la 3 luni o tine daddy in picioare si nici acum nu merge singurica. A facut 2 pasi singura, dar nici nu cred ca si-a dat seama, ca altfel fara 2 maini nu merge, ii e frica, nu se simte ea inca in siguranta, probabil. Mai merge tinuta de o manuta doar, dar putin.
Stai linistita ca (,) copiii merg cand vor ei, nu cand vrem noi :) si dup-aia sa vezi alergaturi, dar ma gandesc ca stii de la Luca.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Multumesc mult pt raspunsuri!
Sunt fff suparata. De 10 zile Tiberiu tot face febra adica 37.9-38.3. La inceput am vorbit cu doctora si am zis ca ar fi de la dinti dar dupa doua zile am aflat ca am venit in contact cu cineva care a facut varsat de vant. Doctora pe urma mi-a zis ca poate fi si asta, adica sa faca varsat de vant si am tot stat asa.Seara si dimineata facea 38 dupa care 2 zile a fost ok si acum iar. Saptamana trecuta i-am facut asa cum a zis doctora si niste analize la urina care au iesit ok. Aseara iar 38 si acum de dimineata ma tine cu 38-38.5.Am vorbit azi cu ea si mi-a zis ca nu ii place, deja sunt 10 zile de cand ne tine asa cu febra si mi-a dat un set de analize de sange si urina. Maine am sa ma duc la Medlife Unirii sa i le fac dar ma apuca groaza cand ma gandesc ca o sa il intepe in vena, cum o sa ii gaseasca vena ca nici nu se vede? Imi e groaza sa nu il chinuie. Ce sa va zic plang de pe acum!

Iulia Doamne ajuta sa va vedeti banutii si bine ca te-ai abtinut desi eu nu cred ca reuseam, bravo!

Lorich felicitari pt reusita!!!!

Gabitzam tu de unde cumperi incaltamintea? Ai un magazin anume sau o marca anume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Sunt fff suparata. De 10 zile Tiberiu tot face febra adica 37.9-38.3. La inceput am vorbit cu doctora si am zis ca ar fi de la dinti dar dupa doua zile am aflat ca am venit in contact cu cineva care a facut varsat de vant. Doctora pe urma mi-a zis ca poate fi si asta, adica sa faca varsat de vant si am tot stat asa.Seara si dimineata facea 38 dupa care 2 zile a fost ok si acum iar. Saptamana trecuta i-am facut asa cum a zis doctora si niste analize la urina care au iesit ok. Aseara iar 38 si acum de dimineata ma tine cu 38-38.5.Am vorbit azi cu ea si mi-a zis ca nu ii place, deja sunt 10 zile de cand ne tine asa cu febra si mi-a dat un set de analize de sange si urina. Maine am sa ma duc la Medlife Unirii sa i le fac dar ma apuca groaza cand ma gandesc ca o sa il intepe in vena, cum o sa ii gaseasca vena ca nici nu se vede? Imi e groaza sa nu il chinuie. Ce sa va zic plang de pe acum!

Iulia Doamne ajuta sa va vedeti banutii si bine ca te-ai abtinut desi eu nu cred ca reuseam, bravo!

Gabitzam tu de unde cumperi incaltamintea? Ai un magazin anume sau o marca anume?

andrada, la bebitzi la ia sange din degetzel. cel putzin asa i-a facut teodorei acum doua luni cand am fost la spital. si i-am facut si lui alex analize in tzara, cand avea in jur de zece luni, si tot din deget i-a luat.

eu zic ca pt ei nu este chair asa de dureros. mai mult pt noi. teodora a plans numai cand a intzepat-o, apoi se uita foarte atenta ce face tanti acolo.

cel mai bine e sa ii faci analizele, sa stii exact de unde starea asta subfebrila (cel putzin dupa standardele olandeze; abia de la 38.5 considera febra).

multi pupici si sanatate

Poze

Mergi la inceput

fetelor, multzumesc pt raspunsuri referitoare la pantofi.
ce am inteles eu este ca cel mai important este sa aiba interiorul din piele.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

bravo, lorich! chiar ca progres. am incercat si eu, dar mandra mea da toata mancarea pe jos. uneori o mai storceste in maini si apoi o da pe jos.
eu incerc sa nu ii mai dau asa de fin pasat. a fost mai greu la inceput, acum vad ca emrge. dar numai cu legumele. cu fructele, ori piure, ori felia sanatoasa de amr in mana sa rontzaie la ea. intre nu exista.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

andrada, 38 -38.5 e stare subfebrila, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Atat ca dureaza de prea mult timp....cred ca analizele sunt necesare.
Adica 3 zile poa sa fie de la o viroza, sau o boala a copilariei, ce este peste 3 -5 zile.... deja te pune pe ganduri.

moralul sus, ii ia sange doar din degetel, si daca nu ma inshel vine rezultatul a 2a zi-daca e negativ.
a, incearca sa il hidtratezi cat de mult poti, si sa il mai dezbraci/scazi temp in camera.

Peste cateva min:
uite, am vb acu cu o pritena, si ea si fetele ei sunt doborate de raceala....le doare in gat, iau miere, ceaiuri, lamiie, frectii.
Deci e la moda.
Pana acum fifi nu a facut nicio boleshnitsa din astea, multumesc lui Dumnezeu ca am putut sa alaptez si a ferit-o de toate astea.... dar din pacate o sa ne loveasca si pe noi.

edit: despre papucei: da, piele inauntru. Oricum mai toti is facuti asha. Io tin si la taloneta, desi are piciorul frumos arcuit, si ortopedul s-a uitat la asta.

da, iulia, esti o DUAMNA in ochii mei. Io is mai de la tsara, am si coada de matura...

fetele cu 2 cupii, pe la ce varsta se raresc diareele? adica cat is mici, fac des.... avem nishte cacaciosi!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Buna ziulica....sa ne traiasca bebelusii de 30...
Dolores, ma bucur si eu foarte tare pt Simona si Ciprian.sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la capat
Magdone, de la pamanat diaree??of saracuta...un orez, o bananica..o pui tu pe picioare...
Iulia, esti o doamna, ce mai...
eu nu i-am luat inca papuci lui Iusti, pai el nu merge decat prin casa tinandu-se de pat...sa-l stresez degeaba? are timpa toata viata

Mergi la inceput