Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 13
Reallaura spune:
Nu am citit nimic, dar promit sa recuperez diseara!!
Alysh ok, la 10:30 la Riviera!!! Abia astept

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
-am vazut ceva poze, nu mai stiu de la cine, si de la minodora, si de la blue angel, cred,
- pupam pe patrrick care s-a adaptat la ora europei, si incurajam parintii ca e vvarsta cand ii apuca anxietatea, si atasharea de o pers. cunoscuta, si maraiie, si caraiie, si paraiieee
-pupam si pe mergaretul lui Alysh
-si nu maistiu ce mai voiam sa salut pe aici. Pe toata lumea!!
si va bag nehte pozne suuuperbe:
http://www.boston.com/bigpicture/2009/03/signs_of_spring.html
Mie imi place enorm aia cu soldatu american in afganistan cu floarea de opiu in casca (deci mac lila nu am mia vazut, dar daca zic ei..)
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
emycor spune:
buna dimineata!!!!
raportez o noua noapte dormita.....de fapt e prima noapte in care nu ma dau jos din pat de cand ma culc si pana ma trezesc dimineata.......nu pot sa cred!!!!
banii de indemnizatie...diferenta...nu sa dat nici in mures, am sunat la ei si au zis ca doar in aprile.....o sa vedem...
azi pot sa spun , insfarsit......saptamana viitoare plec in concediu. Nu e nici o destinatie exotica sau pretentioasa...e doar olanesti.....dar o sa imi faca bine la rinichii mei stricati si in primul rand scap de mancare si curatenie 10 zile....yupiiiiii
cred ca o sa incep sa iesim de 2 ori pe zi afara ca tareee frumos e.
gata. va pup pe toate.
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#
gabitzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 GABITZA, da, asta era la rapidshare, chestia cu asteptatul, insa aici nu m-a dus in rapidshare, ci in filebox, daca nu ma lasa neuronu..parca..oricum, trebuia sa ma inregistrez.uite, www.fbx.ro/down.php?key=rumlraragho28fyq" target="_blank"> aici ma duce |
Iulia, uite, am facut o captura de ecran, vezi www.postimage.org/aVy_poS-55428a2018189d813824cc13f45aab02.jpg" target="_blank">aici, unde scrie cate secunde trebuie sa mai astepti inainte sa poti incepe descarcarea fisierului.
| citat din mesajul lui BLUE ANGEL fetele , mai este vreun copilas din generatia asta care nu s-a ridicat inca in picioare ???!!! noi facem gimnastica , masaj ..dar nu vrea , nu vrea ... ![]() ![]() |
Blue Angel, Raducu meu de o saptamana aproape merge de-a busilea, inca nu s-a ridicat singurel in picioare.
Cleo, sunt minunate pozele de primavara. Pe mine ma innebunesc alea cu brandusele mov de primavara.
Eu sunt varza cu spatele, la modul propriu. Nu's cum l-am ridicat zilele astea pe Raducu cel grasan, ca aseara a fost un moment in care am ramas tzeapana, n-am mai putut misca, m-a dezdoit Costi. Sunt disperata, ca azi sunt tot cu amandoi acasa. Sper sa aiba azi nenorocirea aia de rezultat la exudat sa poata sa-l duca la gradinita, ca sunt nenorocita daca mai sta mult acasa Andrei. Nu stiu ce fac azi, cred ca-l las doar pe jos pe Raducu. Ma doare rau, nu va zic ce contorsionari fac atunci cand vreau sa-l ridic de jos. Uoff!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
iulia83 spune:
neatza 
bai, am visat ca mai aveam 2 cupii azi dimineata, si plangeau amandoi in cor, erau de cateva zile, fetita nu mai stiu cum o chema, dar baietelul Elan (cu accent pe E) si era cam negru
cand colo, plangea de fapt fatuca, ca se dusese cornel s-o pupe (ca fata a dormit cu mama in sufragerie) si fata s-a ofticat ca o trezise cu pupicul si urlaaaaaaaaaaa...dar culmea este ca eu in vis il certam pe cornel ca il supara pe Elan, ca nu asa trebuie sqa-l puna in carut, si l-am luat in brate, asa dezbracat cum era, si am avut un sentiment d-ala, nu stiu sa va explic, exact ca si cum tii un nou nascut in brate si-l iubesti tare...hmm..apoi m-am trezit. ce-o mai fi si asta?
CLEO, vazui pozele..deci, as vrea sa fiu cu fata in parcurile alea din Germania printre flori
, ciudata faza cu rusii aia care se bronzau langa zid..pai numa acolo e soare? din toata Rusia? superba poza cu soldatul si floarea si...as vrea sa fiu la masa cu femeia si fata aia sa ma indop cu ce au ele pe masa, pam-pam..
trage fatuca de izmenele mele de zici ca vrea sa ma faca primarita..hai ca mai intru
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
iulia83 spune:
GABI, am descoperit pana la urma, merci. vaaai, bine ca mi-ai amintit de exudatu ala ca trebuia sa-i iau rezultatele de vineri
oau, greu cu amandoi pustii acasa...mmmm mult succes iti dorim. scoate-i la plimbare, scapi mai ieftin. pup
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
gabitzam spune:
Nici o sansa sa ies cu ei amandoi afara, mai ales teapana cum sunt acum. Numai pina i-as imbraca pe amandoi m-ar lua tuate apele. Iar afara Andrei nu sta locului, nu pot alerga si dupa el si sa tin si de carut, ar fi o aventura si sa traversez strada. Deci, inca nu cu amandoi afara.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
iulia83 spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Nici o sansa sa ies cu ei amandoi afara, mai ales teapana cum sunt acum. Numai pina i-as imbraca pe amandoi m-ar lua tuate apele. Iar afara Andrei nu sta locului, nu pot alerga si dupa el si sa tin si de carut, ar fi o aventura si sa traversez strada. Deci, inca nu cu amandoi afara. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
vai ce rau de tine. ofof...pune-i niste desene animate lui Andrei..eu scot acu ala cu Stitch

Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
gabitzam spune:
Ba merg mai multe, dar am impresia ca nu in acelasi timp. Eu am tras multe de acolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Doloress spune:
Neatza! si o
de la mine, de cand asteptam sa va dau si eu una! Tare bune sunt cafelele in Germania, alt lucru care mi-a lipsit!
Stefany frumos iti sade sa razi de un om necajit!
Frigul asta ma urmareste peste tot! Sa stii ca asa e aici, frig tare, si vara si iarna. Am venit odata vara si m-am dus si mi-am luat geaca si bocanci. E cel mai nordic oras al Germaniei, la granita cu Danemarca, pe malul Marii Baltice (de fapt e un fiord) Este foarte frumos insa ploua cam 70% din timp si temperatura arareori depaseste 25 de grade. Iarna insa nu scade sub 0, mai niciodata. Totul ar fi OK insa bate un vantisor ca te ia pe sus. Am vazut insa prognoza, numai azi si maine mai ploua, apoi se face frumos, 15-16 grade. (Stefany, a propos de prietena mea insarcinata, ca nu ti-am mai raspuns, e vorba despre Simona, intr-adevar, tare ma bucur pentru ei!)
Adriana pai sa stii ca mi-am pus marsupiul. Prima data am uitat, ne-am bagat acolo la securitate, am stat la niste cozi imense si nu am mai avut timp. Insa cand am iesit de acolo, primul lucru facut, am scos marsupiul. Insa parca e prea mare si pentru marsupiu, statea prea atarnat in el, asa ca l-am sustinut de fundulet, deci tot ca si cum l-as fi carat in brate. Unde mai pui ca m-am pricopsit cu o durere de spate ceva de speriat.
Alysh nu vin din pacate in Bucuresti, numai la Iasi si in nordul Moldovei .Poate cu alta ocazie, o sa ne cunoastem si noi!
Voiam sa va mai zic ca pititcul s-a speriat tare la decolare si aterizare, a plans amarnic. Faza cu dat bibeornul la decolare nu prea a mers la noi, ca i-am dat imediat ce s-a pus avionul in miscare si apoi s-a invartit avionul ala pe pista de am ametit. Asa ca Patrick terminase biberonul cand ne-am ridicat, exact cand ti se infundau urechile. I-am dat tzatza si nu mai voia, asa ca s-a speriat si a plans tare de tot. La a doua decolare, de la Londra la fel. Atunci am stiut, nu i-am mai dat bibeornul decat cand eram in aer. Insa nu l-a vrut si a facut iar scandal. In rest in afara de episodul cand l-a trezit celalalt copilas din somn, a stat destul de cuminte, se uita la toti omuletii foarte curios, incerca sa imite un alt copilas de langa noi, m-am distrat tare cu el.
Fetelor vad ca numai progrese pe aici, care merge de-a busilea, care in piciorute, lipsesc cateva zile si piticii se transforma de nu-i mai recunosti. Imi pare bine ca ati avut zile frumoase si ati iesit in parc, si noi abia asteptam vremea buna (hehe, inca o mai asteptam!)