Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Niata

Multumim de chiar aveam nevoie

Lucrurile s-au mai indreptat la noi ieri, adica dupa-amiaza am iesit in Herastrau toti 3, (unde iar nu ne-am gasit cu Gabi!) si tati si-a ridicat moralul, ne-am plimbat cu bicicleta, am mancat vata de zahar. I-a mai trecut raceala si i-au mai zburat barzaunii din cap, nu zic ce voia aseara... i-am zis sa vina cu patalama la mana ca e sanatos 100%

Va multumesc din suflet fetelor pentru vorbele de incurajare!

Pup si pentru vorbele frumoase la adresa cozonacului cu ochi albastri.

Doloress chiar ma intrebam de voi, ce bine ca ai scris ceva !
Adriana si eu sunt pentru intalnire, sper sa nu mai ratez! Daca hotarati sa n-o tineti la tine, poate la intrarea aia Ch. de Gaulle, e superb pe acolo!

Am vazut o puiutza scuuumpa de Minodora!

Felicitari muguras mergator sau pasitor Vlady!

Emycor ce conspect! Felicitari!

Citat:
fetele si ERIC se trezeste si maraie asa ca il pun la tzitzi si uit de el pana dimineatamama denaturata

Jady exact asa patesc si io!!! Si ma oftic ca uite asa se invata in patul meu, dar efectiv adorm in timp ce el se reasigura ca tzitzi nu a plecat nicaieri, ca e a lui pana la 18 ani!

Ralu de ce zici mai ca esti fiu/fiica risipitoare?

Adriana cu hamul ai atins o chestiune adevarata! Mi se pare tare aiurea sa-l folosesti ca dresaj asa, zau! Eu as vrea sa-i cumpar, dar numai in scopul de a nu-l lasa sa se duc in CAP, in rest, il las sa cada cu tot cu ham, trebuie sa stie ca o data cu mersul vin si cazaturile; dar capul il voi feri, ca acolo e inteligentzia...

Am visat-o aseara pe Scortisoara ii cautam casa, statea pe la Eroii Revolutiei si cand am gasit-o am fost ff surprinsa sa vad cum bea ea lapte cu cana normala. Ce-o fi in capshorul meu?

David by Miss felicitari pt noile progrese, Feli de acum sa te tii!

Gabitzu imi pare tare rau de spatuc, eu zilele trecute am avut o criza de sciatica, noroc ca era mama. Ne-am rablagit de tot!

LMA sarbatoritilor de azi, de ieri, sa fiti sanatosi si frumosi!

Edit: mai bag si un nemtesc!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Emy multumesc ptr urare!

Doloress bun venit pe meleaguri europene...ati nimerit la fix...si schimbare de ora, pe langa cea de fus orar

Adriana ce fain ca plecati la Viena...am fost si noi in 2007 chiar inainte de Paste...superb parc...mor dupa locul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Mihaser, sa stii ca n-am recunoscut parcul (as zice Stadtpark din centru) - in Viena sunt asa multe parcuri frumoase, si ingrijiteeee.
cel mai mult imi lipsesc parcurile si magazinele

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gabi, naspa cu durerea de spate. E rau ca sunt si amandoi acasa - da macar Andrei e cuminte.

Lorich, ce sa zic de hamul ala?! sigur are si avantaje - insa parca copilasul e un calut inhamat la caruta - eu cred ca nu-i poti controla toate miscarile si tine mana numai pe ham; il lasi odata din mana si tocmai atunci cade. Si sa stii ca de obicei ei nu cad in CAP, ci in genunchi, sau pe burta cu manutele de asfalt

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Gabi, naspa cu durerea de spate. E rau ca sunt si amandoi acasa - da macar Andrei e cuminte.

Lorich, ce sa zic de hamul ala?! sigur are si avantaje - insa parca copilasul e un calut inhamat la caruta - eu cred ca nu-i poti controla toate miscarile si tine mana numai pe ham; il lasi odata din mana si tocmai atunci cade. Si sa stii ca de obicei ei nu cad in CAP, ci in genunchi, sau pe burta cu manutele de asfalt

Adriana

te contrazic nitel cu cazutul.. in ochi mei, un copilas ce abia incepea sa meaga a cazut fix in frunte!Nu-ti descriu sunetul, dar am zis ca acolo ramane... s-a ridicat direct cu un mega cucui. Oricum hamul e ceva fff temporar, pana are stabilitate la mers, eu cumpar dar repet, n-o sa-l folosesc ca lesa

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza fetele si de la noi!
ce sa zic, cam nasol cu ora asta de vara. aseara nu aveam somn, dimineatza as mai fi dormit si nu mai puteam.... dar ne intram noi in normal.

eu vroiam sa spun ca teodora a inceput sa doarma bine cam toata noaptea. iar noi am inceput sa pregatim camera ei. cred ca este timpul sa o mutam. iar ieri am fost la ikea sa cumparam portitze pt scari. a inceput fata mea sa escaladeze cu amre viteza scarile. urca o trapta si se uia in sus (unde este de obicei alex) si tipa la el. ce vremuri ne asteapta....

am vazut ca vorbeatzi de ham. eu am unul de la alexandru, dar nu l-am folosit deloc la el. si cred ca nici acum nu o sa il folosesc. mi se parea ca sta copilul cumva agatzat. si de cazut, tot cadea. poate ca nu era hamul bun?

mai vroiam sa ma laud si eu cu mandrutza plaimbareatza. a inceput si ea sa faca mai mult de doi pashi singura. este dulce tare, este foarte concentrata si vesela cand reusheste. daca stam prea departe de ea, face vreo 4 pashi, dupa care se lasa in patru labe. se descurca fata!
alysh, iti inteleg emotzia. asa a fost si la noi la alex. tin minte ca avea exact un an si o saptamana. acum parca a venit mai firesc, desi si acum mi-au dat lacrimile. avem pui mari.

apropo de pui mari: alexandru mi-a declarat vineri ca el vrea sa se casatoreasca cu mine si nu cu colega care i-a desenat o inimioara pe felicitarea de ziua lui. el a zis: "mami, cred ca ea vrea sa se casatoreasca cu mine, dar eu nuv reau. eu vreau sa ma casatoresc cu tine". puiul lu' mami drag!

gabitza, ai grija cu spatele. stiu cat de greu este sa fii bolnav si sa stai cu ambii copii acasa. baga un supozitor cu diclofenac sau un scobutil. stiu ca asta ajuta la spate.

ce invidioasa sunt pe voi, fetelor, cand povestiti de plimbarile in parc. la noi a fost ceva soare in weekend, dar daca nu iesheai atunic, intra in nori. dar frig, nene.... dimineatza am gasit gheatza pe mashina. unde o fi primavara aia....

eee, stiu sigur ca mai vroiam sa zic ceva, dar neururonul meu cred ca e in vacantza. ca in fiecare zi de luni. sunt aproape sigura ca la el weekend-ul are patru zi :)

dar paote se mai dezmortzeste cu urmatoarea cafea si mai intru atunci.

pupici

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

dada, mi-am amintit ce ma mai framanta acum:

fetelor, ce fel de incaltzaminte luatzi voi la copii (daca s-a mai discutat, sa nu ma injuratzi, da?).

eu nus htiu ce sa aleg: talpa moale sau talpa tare? inalte sau panala glezna?

am intrebat-o mierucuri pe doctora si mi-a zis ca prin casa sa o las descultza(asta si faceam). si afara, daca nu merge, nua re sens sa ii pun incaltzri (multzumesc,a sta stiam si eu).

apoi i-am zis ca in perspectiva, ce incaltzari sa ii pregatesc. cica cu talpa moale si nu foarte inalte. ca trebuie sa ishi mishte copilul glezna, altfel o sa cada foarte des.

eu imi aminteam de la alex exact pe dos: talpa mai tare si inalte. s-o fi schimbat "moda"?
asa ca va intreb si pe voi, ce l-eait luat? ce stitzi ca este mai bine?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

cat papa fifi un bibe si poa adoarme, sa va pove cum e cu 2 copii. Mara+ Edvin. Amandoi kmancati, schimbati, odihniti - in verva. Nu au plans, nu s-au dernajnat, dar unu in stanga si unu in dreapta... pisica sub pat in locul cel mai izolat...

o sa descarc poze.

aseara m-am uitat la documentaru de pe Discovery cu gemeni in burtica. 2, Tripleti si qvatrupleti - cum se intampla si cum se abordeaza urmarirea sarcinii.

simonacip, ce mai fac puii tai? cum se simt?

edit: poze: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/200930MartieAvemBaietiInVizita

pun si filmele - ca a adormit fiica mea!

edit la edit: 30min a dormit fifi. Acu canta in verva, in patut. Nu e bai, uitati si filmuletele :

http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/Movie#

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Mihaser, sa stii ca n-am recunoscut parcul (as zice Stadtpark din centru) - in Viena sunt asa multe parcuri frumoase, si ingrijiteeee.
cel mai mult imi lipsesc parcurile si magazinele

Adriana

Ala e!
Si asta e copacul meu prferat.

Cleo si eu am vazut documentarul ala de multe ori!
Gata...l-ati gasit pe ginerica? Cu scoala ce facusi? Se termina?

Mergi la inceput

Dana eu i-am luat lui Cri niste sandale f fainute de la SuperFit...sunt inalte si pe talpa au o umflatura...o pernuta...deci sunt f comode...Sunt moi ca sunt din piele intoarsa.
Ptr Eli gasisem la unguri niste sandale super...dar cand sa caute perechea nu au mai gasit-o...asa m-am ofticat...erau si reduse la pret, iar ai mei au niste laboaie...greu le gasesc incaltaminte!

Mergi la inceput