Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

MAGDITA,,FELICITARI PENTRU ASA MINUNATA VESTE,MULTA SANATATE SI SARCINA USOARA

DOAMNE da-mi putere sa ma pot obisnui cu ceea ce nu pot schimba,
da-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot schimba si
da-mi intelepciunea de a le deosebi una de alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

nu stiu de ce m-a tras azi la prima ora sa intru pe topic ..desi am atata treaba ...si mi-a picat ca un fulger vestea despre luca...sincer nici nu stiu cum sa te incurajez ... doar iti pot spune ca mama mea merge de ceva vreme constant la Radu Voda , si s-a imprietenit cu o tanara care are cancer si careia nu i se dadeau prea multe sanse ...cu rugaciune la Sf Nectarie , care este chiar vindecatorul de cancer , este bine , chiar ff bine .. tu nu esti in situatia ei , si tocmai rugaciunea ta si a noastra la Sfantul te va feri de asa ceva ... roaga-ta caci sigur Sfantul Nectarie te va auzi ...sa-ti dea DD tot binele din lume

mei fetelor ma apuca asa cateodata nostalgia dupa fete care altadata erau f active aici ... nu ma intelegeti gresit .. ma bucur de fiecare fata noua , insa mi-ar place sa nu se compenseze negativ ...sa vina o fata noua si sa dispara altele ..sa ne inmultim asa cum se inmulteste lista de bbici
am sa incep cu cleo , apoi mai erau Aditi, Syris, Danangie, Maryb, mmc_nd ,Marryan ,mihaele ,LunaNueva...
am pupacit fete care trec prin perioade mai grele , si io stiu ca asa este ...sper sa nu se supere nimeni de diferentiere
sigur am mai scapat fete ...imi pare rau .. insa tare mi-ar place sa reapara si fetele vechi

inca ceva vroiam sa va spun .. rugati-va la parintele arsenie boca , sau orice alt preot cu har , trecut la Domnul , io nu zic sa nu ne rugam si la alti sfinti , dar avem si noi parintii nostri (parintele boca nu a fost inca canonizat) .. io cred cu tarie in puterea ajutorului de la cei cu un neam cu noi ..

va doresc post usor in continuare ... cu multe multe multe sporuri sufletesti

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

luca - imi pare atat de rau pt. rezultat . Alaturi de sfatul si incurajarile fetelor am sa adaug si eu unul: Acatistul Maicii Domnului Pantanasa - este vindecator de cancer si boli grele. Mult ajuta si nadejdea in Domnul si starea optimista. Cum zicea si Theiuta - cu siguranta este si tratament care sa te ajute, sunt si rugaciunile noastre si este si Sf.Maslu. Doamne ajute sa poti rezolva usor aceasta problema. Am toata increderea.
georgic - si mie mi-e dor de fetele vechi. Mi-a placut cum ai spus sa ne rugam la cei de un neam cu noi ca vom primi ajutor negresit. Caci asa si este, ca Domnul spune ca la sfarsit va judeca si neamurile si va conta din ce neam esti.
Un pup dulce la toate fetele si adaug si eu o strigare noua pt. jesika - unde ai disparut?? Ce mai faci, dragutaaaa??

Doamne ajuta!
9+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

Luca Nadejde la Dumnezeu si o sa vezi ca e bine.Fetelor vreau sa aud nu mai de bine .DE vesti proaste mam saturat.va pup si sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mariejane ma ca bebelusul tau sa fie bine, sa duci sarcina la termen. Doamne Ajuta!

Nici o veste despre bolnaviorii nostrii?

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

georgia , theiuta , anadomnica ,maria08, happymum ,
sandaa , nanei , sissica ,multumesc din suflet pentru
sprijinul vostru si recunosc ca am nevoie de el.
Am crezut ca sunt tare, dar nu este deoc asa.
Saptamana trecuta am inceput sa ma rog pentru Ana Maria si uite ca acum am si eu nevoie de rugaciunile voastre, ce ironie a sortii.
Familia nu o pot anunta , mama este cardiaca, fratele meu mi-a spus ieri ca are diabet....Doamne....cand vin necazurile, vin toate odata.
Asa incat, dragele mele, tot voua va pot spune ce am pe suflet.
Va imratisez pe toate .
Va iesi soarele si pe strada mea.
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

luca draga noastra. oricand iti suntem alaturi. sa iti descarci sufletul la noi de fiecare data cand simti nevoia. te imbratisez cu caldura.
georgia bine spui. luca mergi si te roaga la sfantul nectarie. puterea unei rugaciuni spusa din adevarata credinta face minuni.
cu drag.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Luca...offf..cuvintele sunt de prisos, dar nu uita ca Bunul Dumnezeu nu este indiferent la rugaciunile noastre, ne iubeste mult chiar daca ne da incercari grele, carora nu le vedem rostul.
Acum nu stiu prea multe cate analize ai facut,dar orice analiza rea se repeta si la alte laboratoare, esti din Bucuresti sunt atatea dr buni, sigur or sa te ajute, fruntea sus s-au vazut si cazuri mai grave in care maicuta Sfanta a facut minuni, nu-ti pierde speranta, e normal sa fii speriata. Suntem alaturi de tine cu tot sufletul daca ai nevoie de ceva sa ne spui, orice ar fi

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Luca sincer imi pare rau de ceea ce ti se intampla. Genotipare HPV ai facut sa vezi ce tulpina este. Sa sti ca o prietena de-a mea a avut 4 la PAP si dupa tratament circa 6 luni i-a iesit 2 si stiu ca inainte de tratament i-a spus doctorul sa faca genotiparea virala. I s-a spus ca este fffffffffffff important sa se cunoasca tulpina. In orice caz dulce; ; pentru tine si Doamne Doamne si Maica Domnului sa te intareasca, sa-ti dea sanatate si bebei frumosi si sanatosi.
Doamne ajuta!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

madutzu drag ,multumesc pentru cuvintele frumoase.
Tu poate sti si de la alte subiecte ca ma pregatea de FIV , imi
faceam dosarul si eram nerabdatoare sa incep.
Prima recoltare am facut-o la Bios si acolo
mi-a iesit C3 , LSIL , CIN1......Anka_ ginecologul la care am mers de urgenta cu primul rezultat a incercat sa ma linistesca ,mi-a dat un tratament cu ovule si mi-a spus sa revin sa fac o noua recoltare, asta in febr.Eu nu am avut rabdare si dupa menstruatie am mers la alt laborator ( Micomi ) si am facut o noua recoltare + genotiparele HPV de care pomeneai.
E......si aici surpriza ..HPV pozitiv pe tulpina 16.
Acum astept sa fac coplposcopia si ex. histopatologic.Stiti dragele mele ......eu merg de mai mult de o luna la Radu Voda , la moastele Sf. Nectarie , fara sa stiu ca atat de curand voi avea nevoie de ajutorul lui”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput