Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (34)
Raspunsuri - Pagina 12
happymum spune:
www.crestinortodox.ro/acatiste/67164-acatistul-sfantului-atanasie" target="_blank">Acatistul Sfantului Atanasie
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
luca2008 spune:
Dragele mele ,
stiu ca nu am intrat prea des pe DC , dar probabil ca va amintiti rezultatul analiz.Papanicolau de acum 2 luni.
Astazi am primit rezultatul la cea de-a doua recoltare:LSIL + HPV16 risc crescut.
Nici nu stiu daca sa mai sper ca voi avea copilul meu ...:(
Parca nu era de ajuns, endometrioza , tiroida autoimuna...acum si asta. Daca stiti pe cineva care a trecut prin asa ceva nu ezitati sa-mi spuneti.
Nu vreau sa ma gandesc la ce-i mai rau , dar nu sunt nici optimista. Ana Maria a fost trecuta pe lista la Sf Maslu , la Radu Voda.
Maicuta Domnului sa-i ridice din patul durerilor pe Ana Maria si Alin.Va imbratisez cu drag.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
sandaa spune:
Draga Luca imi pare rau pentru rezultatul tau. Stiu ca esti dezamagita si suparata iti inteleg supararea.
Incearca sa fii cat poti optimista ca Dumnezeu este mare si va face o minune si cu tine.
O sa ne rugam pentru tine, toate fetele stiu ca o sa se roage.
Fetelor dragi sa o trecem la Sf maslu de cate ori mergem sau trimitem liste. Incearca si tu sa mergi cat poti de des acum in post la maslu ca face minuni pentru oamenii bolnavi.
Cami ma bucur ca ai trecut pe la noi si ne spui de bebelina ta. Multa santate si un
sa se faca cat mai repede bine.
Marijan ai incredere ca va fi bine. Te pup si ma rog pentru tine.
Tuturor gravidutelor va doresc sarcina usoara si sa va rugati si pt noi pacatoasele.
Va pup pe toate si va doresc numai bine
Doamne ajuta!
maria08 spune:
Happymum: Spune-mi, te rog, moastele Sfantului Atanasie se afla la Galati sau am inteles gresit? Multumiri pentru acatist.
Luca: Imi pare rau sa aud ca ai vesti nu tocmai bune, dar trebuie sa nadajduiesti in ajutorul Bunului Dumnezeu! Roaga-te si marelui facator de minuni, Sfantului Nectarie si vei simti mare ajutor! Iti doresc sanatate multa!!
happymum spune:
luca imi pare rau pentru un asa rezultat. stiu pe cineva care acum cativa ani a avut rezultat 4 la acest test. si i-a facut o operatie, dar nu mai tin minte exact cum se numeste. de atunci isi repeta testul la fiecare 6 luni si pana acum este bine.
nu stiu ce inseamna "risc crescut". of.... imi pot inchipui doar ce e in mintea ta, ca altfel nu stiu cum e. imi amintesc ca 2 sapt pana mi-a venit mie rezultatul la papanicolau am trecut prin toate scenariile posibile si toate erau numai de rau. dar multumesc lui Dumnezeu, zic doctorii astia ca am rezultat bun.
iti doresc multa sanatate si sa faca DD o minune sa te ajute sa iti fie bine. 
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria08 Happymum: Spune-mi, te rog, moastele Sfantului Atanasie se afla la Galati sau am inteles gresit? Multumiri pentru acatist. Luca: Imi pare rau sa aud ca ai vesti nu tocmai bune, dar trebuie sa nadajduiesti in ajutorul Bunului Dumnezeu! Roaga-te si marelui facator de minuni, Sfantului Nectarie si vei simti mare ajutor! Iti doresc sanatate multa!! |
maria uite aici un pasaj:
Preabunul Dumnezeu a randuit ca in anul 2004, cand se implinesc 350 de ani de la slavita sa mutare la ceruri, Sfantul Atanasie sa revina la Galati printr-o particica din moastele sale, adusa de la Catredrala "Bunavestire" din Harkov prin osardia Prea Sfintitului Casian, Episcopul Dunarii de Jos, si cu bunavointa Mitropolitului Nicodim, al Harkovului si Bogoduhovului. Aducerea moastelor la Galati, in ziua de 26 octombrie 2004, a fost pregatita cu multi iani inainte, clerul si credinciosii ortodocsi de la Dunarea de Jos facand neancetat rugaciuni.
Astfel, in luna octombrie a anului 2000, pe cand se aflau in vizita la Galati, Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al Constantinopolului impreuna cu Prea Fericitul Patriarh Teoctist al Bisericii Ortodoxe Romane au asezat o placa pe peretele de la intrarea in biserica "Sfantul Nicolae", pe care s-a gravat urmatoarea inscriptie: "In aceasta biserica a slujit intre anii 1642-1653 patriarhul ecumenic Atanasie III Patelarie, alungat de turci de pe tronul Constantinopulului, stabilindu-si resedinta in chiliile Manastirii "Sfantul Nicolae", cu ingaduinta voievodului Moldovei - Vasile Lupu. Sa asezat aceasta comemorativa placa astazi, 12 octombrie 2000, de catre Sanctitatea Sa Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului si de Prea Fericitul Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Roamane, din initiativa Prea Sfintitului Casian, Episcopul Dunarii de Jos."
Prima slujba inchinata Sfantului Atanasie in tara noastra s-a savarsit in biserica parohiala "Sfantul Nicolae" din Galati, in zilele de 1-2 mai 2004. In urmatoarele luni, P.S. Episcop Casian al Dunarii de Jos a intretinut un schimb de scrisori cu mitropolitul Nicodim al Harkovului, pentru cunoasterea mai amanuntita a vietii sfantului patriarh. Mare a fost bucuria intregii suflari crestine de la Dunarea de Jos la aflarea vestii ca mitropolitul Nicodim a hotarat sa ofere galatenilor o particica din moastele Sfantului Atanasie. Fiin toate pregatite, cu binecuvantarea P.S. Casian, o delegatie de la Dunarea de Jos, alcatuita din preotul Eugen Dragoi, consilier cultural-misionar, preotul Ioan Postolache, protopop onorific si paroh al bisericii "Sfantul Nicolae" din Galati, prea cuviosul protosinghel Mihail Nare, duhovnicul Manastirii Buciumeni, judetul Galati, avand in frunte pe prea cuviosul arhimandrit Daniil Oltean, vicarul administrativ al Episcopiei Dunarii de Jos, a plecat la Harkov, in luna octombrie 2004, primind in Catedrala "Bunavestire" de acolo o icoana a Sfantului Atanasie, cu o particica din moastele marelui ierarh.
Catre amiaza zilei de 26 octombrie, sfintele moaste au fost intampinate in procesiune solemna la Catedrala Episcopala din Galati de P.S. Casian, impreuna cu preoti, diaconi, autoritati locale si credinciosi.
Asadar, dupa 350 de ani, Sfantul Atanasie s-a intors acasa, la Dunare, fiind primit cu cantari de lauda si slijbe alese de credinciosii de la Dunarea de Jos."
http://concurs.pampers.ro/profile/28618_

? Repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM
Poze noi cu maruta mea
Theiuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luca2008 Dragele mele , stiu ca nu am intrat prea des pe DC , dar probabil ca va amintiti rezultatul analiz.Papanicolau de acum 2 luni. Astazi am primit rezultatul la cea de-a doua recoltare:LSIL + HPV16 risc crescut. Nici nu stiu daca sa mai sper ca voi avea copilul meu ...:( Parca nu era de ajuns, endometrioza , tiroida autoimuna...acum si asta. Daca stiti pe cineva care a trecut prin asa ceva nu ezitati sa-mi spuneti. Nu vreau sa ma gandesc la ce-i mai rau , dar nu sunt nici optimista. Ana Maria a fost trecuta pe lista la Sf Maslu , la Radu Voda. Maicuta Domnului sa-i ridice din patul durerilor pe Ana Maria si Alin. Va imbratisez cu drag. ”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent Peale Doamne ajuta! |
Draga mea, Lucavreau sa iti zic citeva cuvinte.Imi cer scuze..ca sunt scurta dar nu prea am timp acum.Daca vrei, detaliem pe PM: aseara vorbeam cu ginecologul meu care imi facea clasificarea tulpinilor de HPV...imi spunea ca sunt tulpini cu low risc (cele care dau condiloame) si cele cu high risc=cele care dau leziuni care...CU TIMPUL si IN ANUMITE CONDITII SE POT transforma in leziuni precanceroase si dupa alti citiva ani, in cancer de col.
Daca iti faci la 6 luni testul PAP, nu are cum sa iti apara o leziune pe care sa nu o poti depista si trata.NU E OBLIGATORIU SA SE TRANSFORME IN CANCER!
Te rog sa ma scuzi ca am scris cu majuscule, dar am dorit din suflet sa te linistesc.

Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
sissica spune:

LUCA,DRAGA MEA,NU-TI PIERDE SPERANTA,TOT CEEA CE PENTR OAMENI ESTE CU NEPUTINTA LA DUMNEZEU ARE REZOLVARE,STIU CA TRECI PRIN MOMENTE DIFICILE,DAR SA STI CA NU ESTI SINGURA, AI ALATURI DE TINE RUGACIUNILE NOASTRE SI NADEJDEA IN BUNUL DUMNEZEU CARE PRIN MILA SA O SA TE VINDECE SI PE TINE.
DOAMNE da-mi putere sa ma pot obisnui cu ceea ce nu pot schimba,
da-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot schimba si
da-mi intelepciunea de a le deosebi una de alta!
sissica spune:

ANAOMARIA,DRAGA MEA,MULTUMESC CA NE-AI IMPARTASIT SI NOUA DIN TRAIRILE TALE,SPER CA INTR-O ZI SA FIU SI EU VREDNICA DE O ASA FERICIRE,
DOAMNE da-mi putere sa ma pot obisnui cu ceea ce nu pot schimba,
da-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot schimba si
da-mi intelepciunea de a le deosebi una de alta!